Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Вили Вуцов призна защо е отхвърлил две предложения за работа от ЦСКА

Публикувано

на

Бившият наставник на Левски Велислав Вуцов призна в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV, че е получавал на два пъти предложения да поеме ЦСКА, но ги е отказал, тъй като не смята, че това е неговото място. Все пак Вили сподели, че уважава “червените” и не смята, че трябва двата лагера да се мразят.

“Не бих отишъл да работя в ЦСКА, защото аз смятам, че като човек има принципи, трябва да ги спазва. Аз имах предложения от “Армията” още преди да отида в Левски.

Два различи варианта при различни ръководства. Отказах, но не съжалявам, защото смятам, че не ми е е мястото там. Все пак уважавам много ЦСКА и не смятам, че трябва да се мразят двата отбора и да се делят. Левски и ЦСКА са две много хубави неща в българския футбол и трябва да ги има на високо ниво”, каза Вуцов.

Вили се върна и към най-тежкия мач в кариерата си – загубата от БАТЕ (Борисов) в Шампионската лига и разказа какво се е случило при дузпата, която Георги Иванов пропусна.

Избрано