Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Изплуваха скандални неща за фирканата до козирката шофьорка от Плиска (ВИДЕО)

Публикувано

на

3,42 промила – с толкова алкохол в кръвта е шофирала автомобила си 30-годишната жена в Плиска, която бе изловена преди дни в жестокото нарушение. Преди шест години книжката й е била отнета точно заради шофиране в нетрезво състояние. В полицейското й досие има и други нарушение на закона. 30-годишната шофьорка е от Нови пазар.

Тя обаче е засечена в друго населено място на няколко километра от адреса си. Полицаите спират колата за проверка в съседния град Каспичан. При тест с дрегер машината отчела 3,42 промила алкохол. Жената отказала кръвна проба и била задържана за 24 часа. От началото на годината в района на Нови пазар има засечени 19 случая на пияни шофьори. Този обаче е впечатляващ, признават полицаите. Оказва се, че жената има и предишни нарушения – три акта и три фиша. През 2012 г. книжката й е била отнета отново заради алкохол и то с концентрация над 1,2 промила. 30-годишната жена вече е освободена от ареста, а срещу нея е образувано бързо производство.

Blitz.bg

Избрано