Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Христо Крушарски с изненадващо мнение имало ли е две дузпи за Локомотив (Пд) срещу Лудогорец

Публикувано

на

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски смята, че тимът му не е бил ощетен срещу Лудогорец в шампионатния мач, загубен с 0:1. Мнението е повече от любопитно с оглед на факта, че и „сини“, и „червени“ фенове ревнаха, че прекият им конкурент за титлата бил подпрян.

“Претенции?! Щом не е свирил съдията, значи няма дузпи. Наскоро гледах мач на Крузейро.

Ако тези съдии свирят на нашите отбори, не зная кога ще завърши мачът. Стига сме ревали като вдовици за… Нашите играчи не знаят какво е влизане, излизане, кога се свири дузпа. Той даде два жълти картона за това, че се опитаха да говорят с него. А тук се сетете какво е. Да, имаше спорни ситуации и претенции, но никой не смееше да мръдне и да каже нещо. Трябва да има респект от съдиите и да си говорим само за футбол. Моите играчи показаха след двубоя със Славия, че вече имат дисциплина. Тръгнали сме по правия път. Сцените в мача със Славия не бяга грозни, а тъпи. Това може да го направят само хора, които въобще не мислят с главата си. Но в такива ситуации има и предизвикани, и предизвикатели. Трябва да има ред”, категоричен бе Крушарски.

 

Избрано