Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп за първата пълна седмица от декември (03-09.XII)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще очаквате развитието на важни за вас задачи и дела свързани с документ, договор, предложение или други  административни неща, пише astro.velida.net.
През седмицата ви предстои да вземете трудно решение, което вероятно ще бъде свързано с приключване на професионален ангажимент или лични отношения, някакъв вид преместване или раздяла.
През този период от време всяка ваша дума, решение или действие ще трябва да бъдат добре обмислени и преценени.
През седмицата ще ви се наложи да  разрешите неприятности с хора, които са ваши роднини или съседи.


Хубавото е, че ще имате една благоприятна седмица за приключване на неприятни неща или проблеми, които са ви били притеснение през последните седмици.
През този период от време ще бъдете готови на компромиси, за които не сте били готови досега.
През тези седем дни ще преживеете късмет или друга приятна емоция свързана със среща, пътуване или гостуване. Новините през тази седмица ще бъдат важни за вашата работа, обществена или политическа дейност.
Жените Везни ще обмислят свои действия, които ще имат отношение към проблеми или личен живот на жена над 35 годишна възраст.
Мъжете от този зодиакален знак ще очакват развитието на събития, които ще има дадат голяма надежда за едно по-добро бъдеще.

Скорпион Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени pод знака на Скорпион, през тази седмица ще имате трудни за разрешаване битови проблеми.
Бъдете внимателни с покупките си през тази седмица, особено когато избирате коледните си подаръци.
Ако сте ангажирани с юридическо или съдебно дело, през тази седмица ще възникнат закъснения, отлагания или други проблеми.
Като цяло бъдете готови за усложнения от всякакъв характер.
През седмицата по-сложни или по-деликатни ще бъдат вашите любовни отношения. Напрежението, което ще възникне през тези седем дни може да се дължи на по-големия стрес в ежедневието ви.
Въпреки това, постарайте се да отделите повече внимание на любимия човек.
Тази седмица ще бъде сериозно изпитание за някои нови или нестабилни любовни отношения.
Хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с успех или благоприятен завършек на вече започнати дейности и ангажименти.
Може да имате определени очаквания или важни планове, свързани с хора, които са от друга националност или религия. Жените Скорпион ще имат важен ангажимент свързан с мъж от дома си или от кръга си роднини.
Възможно е той да бъде свързан с личен празник като: рожден ден, имен ден и други.
Мъжете от този зодиакален знак ще преживеят най-различни изненади, които ще им покажат, че развитието на съдбата им понякога си има свои собствени начини и пътища.

Стрелец Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една специална седмица, която ще възникнат нови възможности.
Може предварително или прибързано да прецените, че някои неща са невъзможни или ще ангажират твърде много време, за да бъдат реализирани.
Добре е да знаете, че това ще бъде седмица, в която късметът ще бъде плътно до вас.
Работата ви тази седмица ще възникне повече напрежение и това може да даде отражение на вашия сън или на физическото ви здраве.
Като цяло събитията които ще преживеете през тези седем дни ще бъдат очаквани, така че тяхното развитие определено ще зависи от предварителната ви нагласа или подготовка.
През седмицата ще имате интересни или благоприятни за вас отношения с жена.
Това ще бъде благоприятно време за обсъждане на различни имотни проблеми или бъдещи ангажименти свързани с имущество.
Възможно е да възникнат неприятности от финансов характер, които ще имат временен характер.
Тази седмица ще ви изненада чрез събитие или действие на хора, с които сте живяли или работили заедно в миналото.
Жените Стрелец може да преживеят важна промяна през тази седмица, в която да поставят началото на нови отношения, нова работа или нов старт в живота си.
Мъжете ще имат повече работа, която ще трябва да бъде свършена в кратко време, много експедитивно и с положителен резултат.

Козирог Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ви предстои да преживеете интересни събития свързани с мъж от кръга ви роднини.
Вероятно през тези седем дни ще присъствате на събиране свързано с такъв човек, което ще има връзка с рожден ден, имен ден и други.
Тази седмица определено ще успее да ви изненада с различни неочаквани събития.
В повечето случаи те ще имат отношение към хора, които живеят близо до вас.
През тази седмица ще ви изненада едно неочаквано развитие в положителна посока на деликатна ситуация или връзка.
През този период ви предстои да приключите един ангажимент или проект, да се зарадвате на един труден успех.
Нови обстоятелства ще ви дадат възможност да се върнете към ваши стари планове и идеи, с  вероятност за успешна реализация. През тази седмица ще планирате различни срещи или събирания.
Ще ви се наложи да помолите приятели за помощ, съвет или съдействие.
Тази седмица може да ви срещне с интересен човек чрез реална или онлайн среща.
Новините, които ви предстои да получите през тази седмица ще са в основата на някои ваши планове за 2019.
Жените Козирог ще имат благоприятна седмица за покупки, за уреждане на битови или имуществени дела, за битови промени в дома си.
Мъжете може да изпитат липса на достатъчно положителни емоции, което ще се дължи на особеностите на техния характер.

Водолей Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще бъде добре да насочите енергията си към приключването на важни задачи и планове.
В повечето случаи те ще имат връзка със семейството или с любовния ви живот.
Тази седмица ще благоприятства началото на нещо ново в личния ви живот като нова приятелска връзка, начало на общо съжителство или брак.
Предстои ви да проведете интересни разговори с роднини и приятели от близо и далеч.
Ако не сте положили достатъчно грижи за собственото си здраве, през тази седмица ще ви се наложи да коригирате начина си на живот.
Моят съвет е да обърнете по-сериозно внимание на здравето си и да не допускате несериозно отношение към здравословните си неразположения.
През седмицата ви предстоят неотложни разходи, които могат да създадат временни притеснения.
Може да възникне безпокойство свързано с евентуална недостатъчност на средства в бюджета ви за празниците в края на месеца.
Като цяло през тази седмица ще трябва добре да контролирате финансовите си ресурси и да обмислите добре всеки разход.  Бъдете внимателни при работа или подписване на финансов документ.
Жените Водолей ще научат новини или ще получат важна информация, която за съжаление ще дойде с известно закъснение.
Мъжете от този зодиакален знак ще имат интересни срещи предимно с приятели, или полезни разговори с колеги относно бъдещи професионални проекти.

Риби Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще насочите вниманието си към някои важни проблеми, които  ще имат връзка с пари или с документ от финансов характер.
През този период ще зависите в голяма степен от благоразположението или съдействието на други хора.
Постигането на важен за вас успех ще зависи от изпълнението на дадено ви преди време обещание.
Добре да знаете, че във финансов план седмицата ще изиска от вас по-голям самоконтрол и по-голямо внимание.
През седмицата ще възникнат проблеми или ще ви се наложи да разрешите някаква неприятност, която ще има връзка с хора от друго населено място.
Хубавите събития през тази седмица ще дойдат чрез вашите приятелства, включително и чрез едно ново приятелство или романтична връзка.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела, стига да не се изкушите от някакви хитрости или други нечестни действия.
Не пренебрегвайте действията или коментарите на хора, с които имате общи професионални интереси.
Мъжете Риби ще имат причина да се зарадват на нещо важно и специално за тях. То може да бъде в основата на една бъдеща промяна в живота им.
Жените ще се радват на благополучие или специални моменти в семейството си. Това може да бъде седмица, която ще запомните с важно събитие в кръга си от роднини.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

10 неща, които ви дърпат назад!

Публикувано

на

Ако искаш да летиш и да се придвижваш напред към по-добро бъдеще, трябва да се освободиш от нещата, които ти натежават. Така ще се издигнеш без товар, пише блогърът Марк, цитиран от „Мениджър нюз“.

Според него има 10 неща, от които човек трябва да се откаже, за да продължи напред.

Те са следните:

1. Да позволяваш на мнението на околните да контролира живота ти.

Хората от настоящето и бъдещето ти знаят и ще знаят името ти, не историята ти. Те ще чуват какво си направил, не през какво си минал. Затова, вземи чуждото мнение предвид като необходима подправка към живота. Накрая ще видиш, че има значение не това, което другите мислят, а това, което ти сам мислиш за себе си. Понякога трябва да правим точно това, което е добре за самите нас и за живота ни, не за всички останали.

2. Срамът от миналите грешки.

Понякога падаме и това е нещо нормално. Колкото по-бързо приемеш това, толкова по-скоро ще започнеш да се представяш отлично. Миналото ти не е равно на бъдещето ти. Само защото си се провалил вчера, или в последните 6 месеца, или дори в последните 16 години, не означава, че този провал трябва да определи бъдещето ти. Най-важно е какво правиш в момента.

3. Да бъдеш нерешителен спрямо това, което искаш.

Никога няма да напуснеш мястото, където се намираш, докато не решиш какъв искаш да бъдеш. Всичко е свързано с това да откриеш и преследваш страстта си. Ако пренебрегваш страстта си, блокираш креативния поток. Когато има страст, си енергичен. Когато я няма, енергията ти е с ниски нива и не си продуктивен.

4. Да отлагаш целите, които имат значение за теб.

Има два основни избора в живота: да приемеш условията такива, каквито съществуват, или да приемеш отговорността за промяната им. Следвай интуицията си. Не се отказвай да правиш това, което наистина искаш да правиш. Когато има любов и вдъхновение, нещата не могат да се объркат.

5. Да избереш да не правиш нищо.

Никой не избира как ще свърши животът му или кога. Можем само да решим как ще живеем сега. Всеки ден идва нов шанс, който можем да изберем. Избери да промениш перспективата си. Избери да превключиш ума си от негативното към позитивното.

6. Нуждата ти да бъдеш прав.

Ако продължаваш да настояваш, че си прав, дори да си прав сега, накрая ще сгрешиш. Цели се към успеха, но никога не се отказвай от човешкото си право да грешиш.

7. Да бягаш от проблемите, за които трябва да се намери решение.

Така правим живота си по-труден, отколкото трябва да бъде. Трудностите идват, когато разговорите станат писане, чувствата стават подсъзнателни, любовта става игра, доверието избледнява след като честността отслабва, несигурността стане начин на живот, ревността – навик, да се чувстваш наранен се превърне в нещо нормално и бягството става решение за всичко. Спри да бягаш.

8. Да се оправдаваш вместо да вземаш решения.

Животът е продължително упражнение по творческо разрешаване на проблеми.

9. Да не забелязваш положителните неща в живота си.

Това, което виждаш, зависи изцяло от това, което си търсил. Дай най-доброто от себе си и остави всичко останало.

10. Да не оценяваш настоящия момент.

Не помним дни, помним моменти. Много често опитваме да направим нещо голямо без да осъзнаваме, че най-голямата част от живота е направена от великите малки неща. Живей автентично и цени всеки безценен момент от пътуването си.

Източник: buzzbox.bg

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 21 февруари, четвъртък

Публикувано

на

Овен 

Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра. За щастие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви вдъхнови да проявите още по-голяма импулсивност и готовност за ентусиазъм, отколкото обичайно? Може и да Ви бъде до някъде трудно да се съсредоточите, и още по-трудно да останете на едно място, за да приключите с текущите проекти, пише lamqta.com. Но така или иначе, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви наблюдава в дадения момент…

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Време е да се огледате наоколо. Някъде наблизо ходи онзи, с когото може да изживеете спокоен и наистина щастлив живот. Имате семейство и сте напълно щастливи? Тогава се опотайте да поговорите спокойно, да изгладите разногласията и наистина да продължите да живеете дълго и щастливо… Макар и да не са много приятни, обясненията понякога са задължителни. 

Рак

Кога за последен път сте се вглеждали в хората? Направете прекъсване в рзботата си и идете на някое многолюдно място: в парк, ресторант или търговски център, и се огледайте наоколо. Тоалети, прически, модели на мобилни телефони – всичко това ще е много интересно за Вас. Прекрасно ще се разнообразите, наблюдавайки колко са странни хората. Това е начало на фаза в живота Ви , която ще бъде посветена на наблюдение на света. Не само ще изпитате удоволствие, но и ще научите много нови неща.

Лъв

В началото на деня задълженията Ви може да Ви се сторят тежко бреме, скучна рутина или непосилен товар, който, ако можете, бихте махнали колкото се може по-бързо от плещите си. Всъщност, Вие ще имате възможност да направите постоянната си работа малко по-интересна , а междувременно да разширите своите практически умения и познания. В края на деня ще възприемате задължителните правила доста по-спокойно. Тогава ще придобият особена важност взаимоотношенията с партньорите и приятелите. Пред съперничество с тях е за предпочитане да изберете равноправно сътрудничество. 

Дева

Има дни, когато Ви се струва, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да използвате времето разумно. Изучете техниката на общуване и си направете списък на местата, на които искате да попаднете, за да бъдете готови веднага, щом се окаже подходящ момент. Да се овладее изкуството да се приемат ситуациите такива , каквито са, съвсем не е лека работа, но това ни учи на търпение, а точно нещо такова съвсем не би Ви било излишно. Днес в ушите Ви постоянно ще звучат добродушните предупреждения на един от членовете на Вашето семейство.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 21 февруари, четвъртък

Публикувано

на

Везни

Не може да се каже, че голям и независим човек като Вас, се нуждае постоянно някой да го държи за ръката. Като самостоятелен човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате достатъчно комфортно, пише lamqta.com. Никой от познатите ви не е в състояние да разбере Вашата реалност, но този факт нека не Ви разочарова и огорчава. Когато се опирате на собствената си вяра, то ставате все по-щастлив, че сте избрали именно този път.

Скорпион

Постарайте се, да се настроите за положителни емоции, макат че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей

Вроденият Ви интерес към експериментите , оптимизация на процесите и прогресивните тенденции, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на вече познати неща: например, да възобновите работата си над отдавна забравена идея. Само че фокусът на Вашето внимание постепенно ще се измества в посока на по-перспективни направления, от които сте се заинтересували . В края на деня ще имате отличен шанс да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната ситуация. 

Риби

Днес ще сте особено мечтателни и впечатлителни. Във всички събития, произшествия и съвпадения, ще бъдете склонни да виждате знаци на съдбата, които ще тълкувате съобразно своите желания. Да си правите илюзии е доста лесно, като се има предвид, че днес ще сте в състояние да убедите не само обкръжаващите, но и себе си , в каквото си поискате. Денят е подходящ и за творчество. Душата Ви се нуждае от чудеса и приказност, но може да проявявате фантазия там, където това не може да доведе до неприятни последствия. Литература, живопис и музика – това са онези области, в които е добре да насочите своята жизнена енергия.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано