Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп за първата пълна седмица от декември (03-09.XII)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще очаквате развитието на важни за вас задачи и дела свързани с документ, договор, предложение или други  административни неща, пише astro.velida.net.
През седмицата ви предстои да вземете трудно решение, което вероятно ще бъде свързано с приключване на професионален ангажимент или лични отношения, някакъв вид преместване или раздяла.
През този период от време всяка ваша дума, решение или действие ще трябва да бъдат добре обмислени и преценени.
През седмицата ще ви се наложи да  разрешите неприятности с хора, които са ваши роднини или съседи.


Хубавото е, че ще имате една благоприятна седмица за приключване на неприятни неща или проблеми, които са ви били притеснение през последните седмици.
През този период от време ще бъдете готови на компромиси, за които не сте били готови досега.
През тези седем дни ще преживеете късмет или друга приятна емоция свързана със среща, пътуване или гостуване. Новините през тази седмица ще бъдат важни за вашата работа, обществена или политическа дейност.
Жените Везни ще обмислят свои действия, които ще имат отношение към проблеми или личен живот на жена над 35 годишна възраст.
Мъжете от този зодиакален знак ще очакват развитието на събития, които ще има дадат голяма надежда за едно по-добро бъдеще.

Скорпион Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени pод знака на Скорпион, през тази седмица ще имате трудни за разрешаване битови проблеми.
Бъдете внимателни с покупките си през тази седмица, особено когато избирате коледните си подаръци.
Ако сте ангажирани с юридическо или съдебно дело, през тази седмица ще възникнат закъснения, отлагания или други проблеми.
Като цяло бъдете готови за усложнения от всякакъв характер.
През седмицата по-сложни или по-деликатни ще бъдат вашите любовни отношения. Напрежението, което ще възникне през тези седем дни може да се дължи на по-големия стрес в ежедневието ви.
Въпреки това, постарайте се да отделите повече внимание на любимия човек.
Тази седмица ще бъде сериозно изпитание за някои нови или нестабилни любовни отношения.
Хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с успех или благоприятен завършек на вече започнати дейности и ангажименти.
Може да имате определени очаквания или важни планове, свързани с хора, които са от друга националност или религия. Жените Скорпион ще имат важен ангажимент свързан с мъж от дома си или от кръга си роднини.
Възможно е той да бъде свързан с личен празник като: рожден ден, имен ден и други.
Мъжете от този зодиакален знак ще преживеят най-различни изненади, които ще им покажат, че развитието на съдбата им понякога си има свои собствени начини и пътища.

Стрелец Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една специална седмица, която ще възникнат нови възможности.
Може предварително или прибързано да прецените, че някои неща са невъзможни или ще ангажират твърде много време, за да бъдат реализирани.
Добре е да знаете, че това ще бъде седмица, в която късметът ще бъде плътно до вас.
Работата ви тази седмица ще възникне повече напрежение и това може да даде отражение на вашия сън или на физическото ви здраве.
Като цяло събитията които ще преживеете през тези седем дни ще бъдат очаквани, така че тяхното развитие определено ще зависи от предварителната ви нагласа или подготовка.
През седмицата ще имате интересни или благоприятни за вас отношения с жена.
Това ще бъде благоприятно време за обсъждане на различни имотни проблеми или бъдещи ангажименти свързани с имущество.
Възможно е да възникнат неприятности от финансов характер, които ще имат временен характер.
Тази седмица ще ви изненада чрез събитие или действие на хора, с които сте живяли или работили заедно в миналото.
Жените Стрелец може да преживеят важна промяна през тази седмица, в която да поставят началото на нови отношения, нова работа или нов старт в живота си.
Мъжете ще имат повече работа, която ще трябва да бъде свършена в кратко време, много експедитивно и с положителен резултат.

Козирог Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ви предстои да преживеете интересни събития свързани с мъж от кръга ви роднини.
Вероятно през тези седем дни ще присъствате на събиране свързано с такъв човек, което ще има връзка с рожден ден, имен ден и други.
Тази седмица определено ще успее да ви изненада с различни неочаквани събития.
В повечето случаи те ще имат отношение към хора, които живеят близо до вас.
През тази седмица ще ви изненада едно неочаквано развитие в положителна посока на деликатна ситуация или връзка.
През този период ви предстои да приключите един ангажимент или проект, да се зарадвате на един труден успех.
Нови обстоятелства ще ви дадат възможност да се върнете към ваши стари планове и идеи, с  вероятност за успешна реализация. През тази седмица ще планирате различни срещи или събирания.
Ще ви се наложи да помолите приятели за помощ, съвет или съдействие.
Тази седмица може да ви срещне с интересен човек чрез реална или онлайн среща.
Новините, които ви предстои да получите през тази седмица ще са в основата на някои ваши планове за 2019.
Жените Козирог ще имат благоприятна седмица за покупки, за уреждане на битови или имуществени дела, за битови промени в дома си.
Мъжете може да изпитат липса на достатъчно положителни емоции, което ще се дължи на особеностите на техния характер.

Водолей Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще бъде добре да насочите енергията си към приключването на важни задачи и планове.
В повечето случаи те ще имат връзка със семейството или с любовния ви живот.
Тази седмица ще благоприятства началото на нещо ново в личния ви живот като нова приятелска връзка, начало на общо съжителство или брак.
Предстои ви да проведете интересни разговори с роднини и приятели от близо и далеч.
Ако не сте положили достатъчно грижи за собственото си здраве, през тази седмица ще ви се наложи да коригирате начина си на живот.
Моят съвет е да обърнете по-сериозно внимание на здравето си и да не допускате несериозно отношение към здравословните си неразположения.
През седмицата ви предстоят неотложни разходи, които могат да създадат временни притеснения.
Може да възникне безпокойство свързано с евентуална недостатъчност на средства в бюджета ви за празниците в края на месеца.
Като цяло през тази седмица ще трябва добре да контролирате финансовите си ресурси и да обмислите добре всеки разход.  Бъдете внимателни при работа или подписване на финансов документ.
Жените Водолей ще научат новини или ще получат важна информация, която за съжаление ще дойде с известно закъснение.
Мъжете от този зодиакален знак ще имат интересни срещи предимно с приятели, или полезни разговори с колеги относно бъдещи професионални проекти.

Риби Седмичен Хороскоп 3 – 9 декември 2018

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще насочите вниманието си към някои важни проблеми, които  ще имат връзка с пари или с документ от финансов характер.
През този период ще зависите в голяма степен от благоразположението или съдействието на други хора.
Постигането на важен за вас успех ще зависи от изпълнението на дадено ви преди време обещание.
Добре да знаете, че във финансов план седмицата ще изиска от вас по-голям самоконтрол и по-голямо внимание.
През седмицата ще възникнат проблеми или ще ви се наложи да разрешите някаква неприятност, която ще има връзка с хора от друго населено място.
Хубавите събития през тази седмица ще дойдат чрез вашите приятелства, включително и чрез едно ново приятелство или романтична връзка.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела, стига да не се изкушите от някакви хитрости или други нечестни действия.
Не пренебрегвайте действията или коментарите на хора, с които имате общи професионални интереси.
Мъжете Риби ще имат причина да се зарадват на нещо важно и специално за тях. То може да бъде в основата на една бъдеща промяна в живота им.
Жените ще се радват на благополучие или специални моменти в семейството си. Това може да бъде седмица, която ще запомните с важно събитие в кръга си от роднини.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Хороскопът за 24 април, сряда

Публикувано

на

Везни

Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не трябва да пришпорвате събитията, да проявявате нетърпение и да подтискате обкръжаващите Ви. Забавянията в работата не трябва да Ви притесняват, пише lamqta.com. Те няма да Ви попречат да достигнете целта , ако не започнете да нервничите и не допуснете куп грешки. Възможно е преодоляване на различни отдавнашни разногласия с деловите партньори, които в крайна сметка ще разберат, че на Вашето мнение може и трябва да се доверят. Неочаквана среща ще Ви накара да се замислите , до колко обмислени и верни са били взетите неотдавна от Вас решения, отнасящи се до личния Ви живот. Сега е все още възможно да обмислите всичко и да се откажете.

Скорпион

Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете грешка, поправянето на която би било много трудна задача. Това е особено валидно за романтичните отношения. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна: днес тайните бързо ще стават достояние на обществеността. И макар че Вие лесно ще си прощавате всички слабости и пропуски, обкръжаващите Ви съвсем няма да са снизходителни. Затова не трябва да се учудвате на критиките по свои адрес.

Стрелец

Кръгът Ви на общуване стремително се разширява, сдобивате се с нови познати, намирате нови делови партньори, съмишленици и съюзници. Оригиналните Ви идеи ще бъдат добре приети и няма да е трудно да си осигурите подкрепата на влиятелни хора, както и да намерите инвеститори и спонсори. Всичко ставащо има само един минус, но той е доста значителен: Вашата „половинка” ревнува. Ако все още не сте намерили своята любов, трябва да сте по-внимателни. Към Вас сега проявяват внимание много хора, но няма да е лесно да си дадете сметка, кой от тях наистина е интересен.

Козирог

За Вас денят няма да бъде много успешен, но пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви съветват да го прекарате в обкръжението на своите близки, готови да споделят Вашите грижи и тревоги, да Ви изказват своята подкрепа, или просто да споделят Вашите интересни занимания. Нужна Ви е приятна компания, тъй като когато сте насаме със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е подходящо за неприбързани разговори, кулинарни експерименти , дребни домашни работи, или просто за мързелуване.

Водолей

Днес Вашия най- добър приятел може много силно да измени отношението Ви към Вашия любим човек Това е възможно да стане благодарение на фразата: „на мен не ми харесва!” – казана от него, а може и да бъде по някакви други причини.Като цяло, днес е най- добре да не обсъждате личния си живот с приятелите.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнят, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 24 април, сряда

Публикувано

на

Овен 

Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза, пише lamqta.com.

Телец

Днес звездите Ви препоръчват да се доверите на своята интуиция и да я следвате безпрекословно, дори и здравият разум да намеква или да казва, че всичко може и трябва да се върши по съвършено друг начин. След това ще имате възможност да сравнявате какво се е получило и какво би могло да се получи.

Близнаци

През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от чувства , която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна реч. Не крещете прекалено страшно – разбира се, че са виновни пред Вас, но няма защо да усложнявате нещата. Напълно достатъчно е, спокойно да обясните на провинилия се член на семейството, какво и как трябва да се направи.

Рак

Днес към Вашия любим човек може да се присламчи някой друг. Едва ли това ще Ви хатеса, но място за притеснение няма да има до момента, в който да проявите своята ревност. По-добре поговорете с любимия за този трети като за забележителен човек. Вашето внимание ще бъде оценено много повече, отколкото ревността.

Лъв

През този ден се постарайте, да сте по-внимателни към проблемите на приятелите на своя любим човек. Много е вероятно да се окаже, че точно Вие сте човека, който може да ги реши. Приятелите са много скъпи за него хора и ако застанете близо до тях, той ще Ви цени и повече, и по-силно.

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност не само за Вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не Ви е нужна! Само че ще се наложи…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

FourFourTwo , 1998: През 2020 г. Дейвид Бекъм ще изглежда така: вижте колко познаха! (СНИМКИ)

Публикувано

на

През 1998 г. авторитетното списание FourFourTwo  прави компютърна прогноза как ще изглежда тогавашната супрезвезда Дейвид Бекъм през 2020 г.

Е, утеха е, че има още няколко месеца, в които бекс да се доближи до прогнозата им. Обаче ние не му го пожелаваме.

Прочети повече

Избрано