Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Бруно Акрапович разцепва: „Ако Ел Маестро седна на линията и се моли заради добавеното време, аз трябваше да седна….“

Публикувано

на

Наставникът на Локомотив (Пд Бруно Акрапович атакува съдиите на мача с Черно море, загубен с 0:2. Наставникът направи ударно сравнение с колегата му от ЦСКА Нестор Ел Маестро, който пък недоволстваше от съдийството на мача с Лудогорец (1:1) заради малкото добавено време.

“Дълго време не исках да говоря за съдиите. Ако треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро седна на линията и се моли заради добавеното време, аз трябваше да седна на центъра и да прекъсна мача.

Има много проблеми. Не искам да се извинявам, но не беше отсъдена дузпа, 5-6 ситуации, при които можехме да направим опасни атаки, той спираше с фаулове. Не казвам нищо за Черно море, заслужена победа. Не мога да кажа, че не съм доволен, имахме положения. Бяхме равни на нашия противник. Ако не беше тази ранна дузпа, щеше да е различно.

Получихме доста жълти картони, имаме и 4 червени картони. Идва време, когато нямаш избор на играчи. За нас това дойде след мача със Славия. Много е трудно да сглобиш състав. Сега сме в ситуация, в която нямаме бекове. Много е трудно да изберем тактика. Не е възможно.

Виждам ситуации, в които ние трябва да получим дузпи и когато дават срещу нас. В главите на момчетата им е това, че винаги съдията ще свири срещу нас”, коментира Бруно Акрапович.

Избрано