Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Вижте на какво прилича крака на играч на Валенсия след фаул, при който Кабаков вдигна само жълт картон (СНИМКИ)

Публикувано

на

Българският съдия Георги Кабаков си навлече гнева на испанци, след като реферираше протоколния мач на Валенсия срещу Манчестър Юнайтед от последния кръг на Лига Европа. Кабака донесе късмет на „прилепите“ и те удариха британците с 2:1. Ала отново се забърка в спорна ситуация.

В 11-тата минута Антонио Валенсия влезе грубо в краката на Тони Лато от тима на Валенсия и може би беше правилно еквадорецът да поеме преждевременно към душовете.

Само че Кабаков го пожали с жълт картон и така срещата продължи 11:11.

Вижте крака на таланта от школата на „лос че“7

Водещи новини

Вашият седмичен хороскоп! (21 – 27 януари 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 21 – 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица с която ще тествате отношенията си с мъж, който вероятно живее в друго населено място. Причината за едно такова изпитание, най-вероятно ще бъде различия, които имате в житейските си цели, пише astro.velida.net.
През тази седмица ще имате емоционално или специално съновидение свързано с мъж, който е в Отвъдното.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с романтична среща, любовни преживявания и други емоционални поводи.
През тази седмица търпението ви ще бъде провокирано от действията и коментарите на човек, който е склонен да обвинява други хора за неблагополучията в личния си живот. Не допускайте подобни прояви да ви развалят настроението или да провокират в други негативни емоции у вас.
През седмицата ще ви зарадват неочаквани или специални събития свързани с дете или с млади хора, които ще преживеят една промяна към по-добро.
Това ще бъде седмица в която с лекота ще простите една обида.
Ще присъствате пожелание или по задължение на едно събиране.
Паниката и тревогите през седмицата ще бъдат безсмислени. Предстои едно ново развитие на някои събития, които провокират в момента подобни безпокойства.

Телец Седмичен Хороскоп 21 – 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще преживеете безпокойство свързано с жена, която има здравословни или други житейски проблеми.
Най-вероятно тя не живее с вас в един дом, поради което ще имате по-чести телефонни разговори или ще направите посещения в нейния дом.
През тази седмица нетърпението ви ще е в основата на някой неочаквания емоционални реакции от ваша страна, конфликти или задълбочаване на проблеми, поради нежеланието ви да оставите някои събития да се развият по естествен начин.
Разбира се, от вас зависи да си наложите самоконтрол върху подобни реакции и да избегнете нежелани стресови преживявания.
През седмицата ще имате възможност да се зарадвате на благоприятното развитие на важен за вас финансов ангажимент. Благоприятно развитие ще имат и ваши планове свързани с поддръжка на имот или стопанство, които притежавате.
Тази седмица ще ви зарадва възстановяването на контакт с човек, с когото сте били приятели в миналото, имали сте обща работа, съученик и други.
През тази седмица може да изживеете временно съжаление или разочарование, свързано с прекомерното ви очакване за развитието на важна за вас ситуация на работното ви място.

Близнаци Седмичен Хороскоп 21 – 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще очаквате важна за вас информация или документ, най-вероятно от финансов характер.
Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на финансовите ви дела, уреждането на различни документи или обсъждането на предложения, които ще ви донесат някаква облага.
Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да реализирате по най-добрия за вас начин ангажименти свързани със семейството и с работата ви.
Сега може да направите промени или да стартирате нови начинания, от които очаквате благоприятен ефект за семейството или кариерата си.
Тази седмица ще ви изненада неразумните постъпки на мъж, който ще опита да прикрие свои действия или планове, знаейки че вие ще се противопоставите на подобни злепоставящи действия.
Някои от неочакваните събития през тази седмица ще имат връзка с решения и действия от страна на жена, които всъщност са били обмислени от нея преди доста време. Сега по-скоро ще ви изненада нейната решителност и амбиция да реализира категорично тези нейни замисли.
През седмицата се пазете от вирусни инфекции или простуда. Избягвайте контакти с непознати животни, които могат да проявят агресивност спрямо вас.
Ще възникне ангажимент свързан с имущество, което притежавате, който не бива да бъде отлаган за следващата седмица.

Рак Седмичен Хороскоп 21 – 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще проведете откровен разговор или ще поискате обяснения за действията на ваш приятел, който ви е злепоставил по някакъв начин пред други хора.
Разбира се в неговите или в нейните действия може и да няма лош умисъл, но ситуацията не може да бъде подмината с мълчание.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако неговата цел е свързана със срещи или ангажименти с роднини от близо и далеч.
Някои от вас ще пътуват с цел присъствие на годеж, сватба или друго важно събиране.
Благоприятно развитие през седмицата ще имат романтични контакти с партньор от друго населено място.
През тази седмица благоприятно развитие ще има лечението на жена, която е ваша роднина или приятелка.
Ще успеете да помогнете с разумен или практичен съвет при разрешаването на сложна ситуация в живота на жена, която познавате.
В работата си избягвайте напрежение или спорове с колеги или с клиенти, които имат неотстъпчив характер и инат.
През седмицата очаквайте малки доходи в семейния си бюджет, които могат да дойдат благодарения на жена от семейството ви.

Лъв Седмичен Хороскоп 21 – 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате деликатен разговор или среща с жена, който може да провокира различни чувства в нея или у вас самите.
Причината за това може да бъде, че вие се намесвате по някакъв начин в нейния личен живот или тя вече се е намесила нетактично във вашите лични дела.
Тази седмица ще изиска от вас едно по-категорично търсене на решения и конкретни действия при разрешаването на неприятни домашни проблеми, които поради някакви причини продължавате да отлагате.
Приятните моменти през тези седем дни ще имат връзка със събития или разговори, които ще проведете с мъж. Те може да са в основата на някои бъдещи промени в живота ви, като преместване, нова работа и други.
Тази седмица ще изиска от вас едно по-разумно изразходване на паричните ресурси, тъй като ще възникнат примамливи възможности да купите някои неща на изгодна цена или да направите перспективна инвестиция.
Подобни действия обаче могат да създадат нестабилност и дори притеснения относно ежедневните ви разходи.
Като цяло седмицата ще ви даде късмет при стартиране на нови начинания, но това не изключва засилено внимание от ваша страна с цел предпазване от грешки и опити за измама.

Дева Седмичен Хороскоп 21 – 27 януари 2019

Ако сте родени под знака на Дева, събитията през тази седмица ще ви помогнат да постигнете важен за вас успех, но поради прибързаност или самонадеяност може да преживеете доста неприятна загуба.
Тези неща по някакъв начин ще имат връзка с пари или с важен за вас документ.
Тази седмица някои от вас ще очакват конкретен отговор или финализиране на сделка свързана с продажба или покупка на някакво имущество или вещи.
Като цяло не бива да се очакват изненади в този план, освен да се следва естественото развитие на събитията.
През тази седмица вашата доверчивост или проява на наивност в една определена ситуация може да предизвика опит за манипулация или измама от страна на друг човек. Хубавото е, че вие ще реагирате много бързо и няма да допуснете подобни действия. Това събитие ще ви даде важен житейски урок.
През тази седмица ще се случат някои интересни или важни събития в живота на тези от вас, които са родители и чието дете и живее в друг град или държава.
Ако ви предстоят срещи с приятели или познати през седмицата, ще бъде много мило и впечатляващо от ваша страна, ако подарите цвете или направите друг жест на внимание.
Една новина свързана с пари, ще бъде в основата на събития през следващата седмица.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Водещи новини

Новата на Есекиел Лавеци – обича коне и да се… снима с тях! 😉🔞 (ФОТО)

Публикувано

на

Бившият нападател на Наполи Езекиел Лавеци успя да забие една най-желаните жени на Апенините – Белен Родригес.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Volver….. @mefuireal

Публикация, споделена от BELEN (@belenrodriguezreal) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Hoy el viento es todo para mi….

Публикация, споделена от BELEN (@belenrodriguezreal) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BELEN (@belenrodriguezreal) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Warm•

Публикация, споделена от BELEN (@belenrodriguezreal) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Arriva Morocha…. 🎁🎁🎁 @jadeaintimo #campaign2019

Публикация, споделена от BELEN (@belenrodriguezreal) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Accomodati• @gaelle_paris #advertising

Публикация, споделена от BELEN (@belenrodriguezreal) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Wild smile• @mefuireal

Публикация, споделена от BELEN (@belenrodriguezreal) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Giornata di lavoro conclusa, si torna a casita…. #newcollection @revisebluevibes

Публикация, споделена от BELEN (@belenrodriguezreal) на

 

Прочети повече

Водещи новини

Помните ли Тончи Кукоч? Вижте какво направи бившият футболист на ЦСКА срещу Лудогорец! (ВИДЕО)

Публикувано

на

Лудогорец удари с 4:2 Хонвед, но пък най-красивия гол в контролата с унгарците бе направен от любимеца на феновете на ЦСКА Тончи Кукоч. Бившият играч на „армейците“ пусна страхотна асистенция към младия нападател на Хонвед Доминик Чипф, който намали с глава изоставането на унгарците – 3:2 в полза на шампиона на България.

Прочети повече

Избрано