Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

И докато за Левски се вижда „началото на края“, Спас Русев с повод да почерпи

Публикувано

на

Докато за затъналия в дългове футболен Левски мнозина „сини“ фенове, а и не само те, виждат „началото на края“ с изваждането от Европа, собственикът на клуба Спас Русев има повод да почерпи. Бизнесменът в партньорство с Елвин Гури е спечелил търга за албанския оператор “Телеком Албания”. Понастоящем сега компанията е собственост на германския “Дойче телеком”, който обаче се оттегля, за да се фокусира върху други проекти.

Спас Русев е победил в конкуренция с още трима кандидати за албанския телеком, но не се посочва на каква сума е била офертата.

Според албанските медии в сделката са участвали сръбски, турски и гръцки оператор.

Партньор на Спас Русев в сделката за „Телеком Албания“ е българският предприемач от албански произход Елвин Гури, чрез фонда Empower Capital, на който е изпълнителен директор.

“Телеком Албания” е първият албански мобилен оператор. Той е създаден през 1995 г. и стартира търговска дейност през 1996 г. под името АМС – Albania Mobile Communications.

Абонамент за печатен или електронен „24 часа“, както и за другите издания на Медийна група България.

Избрано