Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (14 – 20 януари 2019)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 14 – 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ви предстои да се срещнете и запознаете с нови хора. Най-вероятно те са отскоро в града или в държавата, където живеете или са временно във вашето населено място, пише astro.velida.net.
Една такава среща може да е предварително планирана, но може и да бъде случайна.
В личния ви живот или по-скоро в любовта ще възникне напрежение свързано с проява на ревност, неприятно недоразумение или реакция вследствие намесата на други хора във вашите отношения.


През тази седмица много по-сериозно ще обмислите свои битови или имуществени проблеми, желания за промени или нововъведения в дома, в който живеете.
По-трудно ще бъде разрешаването на проблеми от имуществен характер, в които има намесени и други интереси: на ваши роднини, съседи и други.
През тази седмица се опитайте да игнорирате негативното влияние на минали събития, загуби или провали и да се освободите от страха от неизвестното или непознатото.
В момента върви една благоприятна промяна в живота ви, която може да засегне вашето семейство или кариера.
Не бива да пропускате тези нови възможности натоварени с излишно безпокойство за бъдещето.

Скорпион Седмичен Хороскоп 14 – 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, при вас е седмица, в която може да научите или да проследите събития свързани със сериозните здравословни проблеми на мъж, когото познавате.
Психически ще сте подготвени за всякакъв развой на тези събития.
През тази седмица, ако работата ви е свързана с пари или с финансови документи, бъдете максимално концентрирани за да не допуснете грешки или пропуски, които в някои случаи няма да може да коригирате.
Като цяло седмицата ще ви натовари с повече професионални ангажименти, но очакванията ви за постигане на конкретни резултати няма да се реализират.
Вероятно затова ще си има обясними причини или обстоятелства, които са извън вашия контрол.
Седмицата ще бъде трудна за прогнозиране, за тези от вас които ще пътуват. Възможни са всякакви обрати и всякакви неочаквани ситуации.
Едно от хубавите събития през тази седмица ще има връзка с дете или с момиче. Възможни са новини или събития свързани с бъдеща бременност, с раждане на дете и други.
За тези от вас, които са родители седмицата вещае възможност за специална изява или успех на собственото ви дете.

Стрелец Седмичен Хороскоп 14 – 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще очаквате развитието на вече започнали събития или предварително организирани ангажименти и задачи.
Сега обстоятелствата ще са на ваша страна и в голяма степен с лекота ще можете да реализирате плановете си. Седмицата ще бъде благоприятна във финансов план независимо от вашия професионален статус или източници на доходи. Възможни са различни общи действия с членове на семейството ви или с други роднини.
През тази седмица ще бъдете впечатлени или развълнувани от различни събития в семейството на хора, които са предимно ваши приятели.
Възможно е да ви зарадват новини свързани с годеж, сватба, с раждане на дете и други.
Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане или вземане на решения свързани със собствения ви брак.
Както писах по-горе седмицата ще бъде благоприятна във финансов план и през тези седем дни може да очаквате различни новини, предложение или документ, които ще ви облагодетелствуват с парични постъпления през тази седмица или в близкото бъдеще.
През седмицата може да се ангажирате с важен документ, който ще има значение за дома ви или за имот, който притежавате.

Козирог Седмичен Хороскоп 14 – 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще възникне неочаквана неприятна ситуация, която може да има връзка с финансов документ, банкова карта или кредит.
Вероятно предварително сте подценили тази ситуация или сте пропуснали да изпълните своите ангажименти навреме. Подобни грешки и пропуски от ваша страна може да са в основата на различни конфликти или неприятности през седмицата.
Въпреки вашите реакции, вие ще осъзнаете факта че всичко това се дължи на вашата неорганизираност, предоверяване или разсеяност.
Житейските уроци, които ще ви бъдат дадени през тази седмица няма да ви ощетят или въвлекат в неразрешими ситуации, но ще ви научат по един неприятен начин как да организирате за в бъдеще живота си.
Седмицата вещае важно събитие или промени в живота на момче или мъж, които може да са родени под знака на Телец, Дева или Козирог, но това не е задължително.
В отношенията ви с момичета или с млади жени бъдете предпазливи, за да не останете разочаровани от истинската същност на един такъв човек, зад чиято усмивка се крие съвсем различна личност.

Водолей Седмичен Хороскоп 14 – 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще възникнат ситуации, които ще изискат конкретни решения или ангажименти свързани с бъдещето ви.
Това е важна и градивна седмица, в която няма нищо лошо до бъдете предпазливи, но не е страхливи.
В разговор с приятели ще обсъждате различни възможности за по-добри доходи или за някаква допълнителна работа.
Ще възникнат различни интересни идеи, които ще се нуждаят от повече време за тяхното обмисляне и проучване.
Като цяло тази седмица вещае добри доходи или печалби, ако работите в сферата на търговията.
Много важно ще бъде през тази седмица да постигнете и да съхраните една стабилност в семейството си.
Ще имате такава възможност предимно във финансов план и то в следствие на определени ваши практични идеи и действия.
През тази седмица може да възникне стресова ситуация свързана със здравословен проблем на човек, който най-вероятно живее в друго населено място.
Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване, затова ако ви се наложи такова бъдете максимално концентрирани при шофиране.

Риби Седмичен Хороскоп 14 – 20 януари 2019

Ако сте родени под знака на риби, през тази седмица ще имате предварителни планове или очаквания свързани с различни дела от материален или имуществен характер.
С каквото и конкретно те да са свързани, ще имате възможност за тяхното развитие.
През тази седмица по-неясни или проблематични ще бъдат отношенията ви на работното място.
По-трудно ще изпълнявате професионалните си задължения или ще срещате по-често различни спънки и затруднения.
През седмицата може да срещнете ваши бивши колеги или да научите различни интересни новини, свързани с ваша предишна професионална позиция.
Отношенията ви с жена от семейството, като майка, баба, сестра и други ще са деликатни поради нейни песимистични настроения или нежелание за разбиране на неща, които са приоритет за вас в момента.
Като цяло разминаванията помежду ви ще се дължат на различия в поколенията и в начина, по който приемате нещата от живота.
Повод за събиране ще са приятни емоции или събитие в живота на млад мъж, който ще има какво да празнува или ще се радва на постигнат успех в живота си.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Мегз мрънкала на любимия си Румен, продаде му едни от най-скъпарските дрехи

Публикувано

на

Мегз отново е в епицентъра на коментарите, но този път не с поредното клипче от автомобила си, в което да го играе „многострадална Геновева“, а с шокиращ ход спрямо възлюбения си Румен Рончев.

Дизайнерката качи в профила си в инстаграм благотворителната си кампания „Активно Добро“, в която разпространява свои вещи и вещи на други популярни личности на безценица. А после събраните пари дарява за благотворителни цели.

Всички почитатели на дизайнерката, обаче, останаха изумени когато сред артикулите от кампанията видяха дрехи на транспортния бос Румен Рончев, пише „Хотарена“. Мегз обясни, че е „мрънкала на мъжа си“ и той ѝ разрешил да продава каквото реши от вещите му.

Риза на известна италианска марка, която според думите на Мегз струвала 500 евро бе обявена за 50 лв. И дънки на друг популярен италиански бранд от 420 евро бяха пуснати за 40 лв.

Любимият на дизайнерката видимо има много добър стил на обличане и феновете на модната принцеса буквално се избиха за дрехите на любимия ѝ.

Видимо доволна от резултатите Мегз обясни, че кампанията ѝ прави двойна благотворителност, защото освен, че дарява всички пари от продажби, тя също позволява на много хора да си закупят неща, за които по принцип нямат възможност.

Мегз също прикани феновете си – да ѝ пишат, ако имат ненужни вещи, че тя с радост ще ги продаде и ще заплати всички разходи по доставянето им./Пловдив24

Прочети повече

Извън спорта

Рекорд: жена в планк 4 часа и 20 минути! (ВИДЕО)

Публикувано

на

Упражнението ще помогне за стопяването на излишните мазнини и ще укрепи мускулите ви

Преди около седмица в Нейпървил, щата Илинойс канадката Дана Гловацка счупи световния рекорд за продължително стоене в поза планк – 4 часа и 20 минути! 
Това се случи на първата Международна конференция за планк тренировки. Дана е йога инструкторка в Монреал.
Предишният рекорд при жените в тази дисциплина беше 3 часа и 30 минути. Той бе поставен от Мария Калимера през 2015 година. Всъщност няколко дни преди новия световен рекорд на Гловацка, молдованката Татяна Верега, която живее в САЩ и има собствено студио за танци, пусна на фейсбук профила си видео, което удостоверява, че тя е била в поза планк 15 минути над световния рекорд – 3 часа 45 минути и 23 секунди.
Гловацка сподели, че е започнала да тренира за рекорда си през 2016 година, а първият й опит в тази поза е траял само 4 минути. Рекордът при мъжете се държи от 2016 година от китаеца Мао Вейдун с 8 часа и една минута, съобщават информационните агенции.
Най-важните физически упражнения за укрепване на торса са стойките на лакти. Едно от тях е така нареченото планк. Ако нямате достатъчен опит в спортуването, е възможно тази гимнастика да ви се стори твърде лесна, да махнете с ръка пренебрежително и да игнорирате предложението. Упражнението планк ще помогне за стопяването на излишните мазнини от коремната област. Ще укрепи вътрешните и външни мускули на гърба и горната част на тялото ви, бедрените и седалищни мускули, а също така ръцете и краката. Прилича малко на лицевите опори.
Планк е статично упражнение. В него липсва движение и мускулите няма нито да се свиват, нито да се разпускат. Те ще бъдат тренирани за сила и издръжливост. При гимнастиката ефектът идва от използването на собствената тежест на тялото ви.
Единственото изискване за успех е да се прави редовно. Всеки ден в продължение поне на 28 дни. Продължителността се увеличава по схема за 4 седмици.
текст: Списание 8

Прочети повече

Извън спорта

Снимката, която възмути футболния свят: нима този е 12-годишен? (ФОТО)

Публикувано

на

Тази снимка определено предизвика вълнение из целия футболен свят. Направена е на мача от испанския шампионат при 12-годишните между Севиля и Виляреал.
Въпросният футболист е Ибрахима Соу и буди известни съмнения за възрастта си… 🙂

Прочети повече

Избрано