Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Фенове мятат вода и кафе по Левски ЛУКойл в Стара Загора, Берое драматично би „сините“

Публикувано

на

Берое заличи 11 точки пасив и победи Левски ЛУКойл с 85:84 в дербито от 14-ия кръг на баскетболното ни първенство.

В залата в Стара Загора обаче се възцари напрежение, след като 8 секунди преди края при 85:84 съдиите отсъдиха нарушение в нападение срещу гарда на домакините Николай Стоянов, който блъсна американеца от състава на „сините“ Ръсел Робинсън.

Тогава „зелената“ публика реагира остро срещу звездите на гостите и към тях полетяха бутилки с минерална вода и чаши с кафе. Разбира се, всичко това бе придружено с псувни и освирквания, като се наложи полицаи да наложат ред.

Президентът на Левски Тодор Стойков светкавично даде знак на своя отбор да напусне терена и да се прибере в съблекалнята.

Около съдийската маса стана горещо, треньорите Любомир Минчев и Тити Папазов си размениха реплики, като наставникът на домакините Минчев дори бе изгонен от съдиите.

Левскарите се върнаха на терена и изпуснаха своя шанс за победа в последната секунда, след като Деян Иванов, Миливое Мийович и Патрик Рембърт не успяха да вкарат под коша.

Избрано