Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Хороскопът за 28 май, вторник

Публикувано

на

Овен 

Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатите на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства, пише lamqta.com.

Телец

Проявете към Вашата половинка повече нежност и любов. Това за нея в момента е много, много нужно.

А и Вие ще чувствате огромна необходимост да споделите бликащите у Вас добри чувства. Споделете ги с Вашия любим човек, и той ще Ви бъде благодарен.

Близнаци

Много сложно се подреждат отношенията с деловите партньори. Малки, и на пръв поглед безобидни разногласия, през този ден лесно ще прерастват в сериозни конфликти, а в най-сложните случаи нещата може да стигнат до пълно прекратяване на отношенията. Не влизайте в спор с ръководството, всячески демонстрирайте своето миролюбие пред колегите си, и се въздържайте от заплахи и язвителни забележки по адрес на конкурентите. С приятелите и роднините ще се разбирате по-лесно: те, в крайна сметка, веднага ще Ви казват, ако са недоволни от нещо. Не се обиждайте и приемайте забележките за сведение. От тях може да си направите интересни изводи.

Рак

Днес ще разберете, че това, което сега се случва в отношенията с Вашия любим човек, е доста различно от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава явно да изказвате разочарование по този повод: възможно е тогава да е било и по- зле.

Лъв

Днес можете да бъдете нападнати от краен егоизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на щастие…. Днес за Вас над всичко ще застане Вашето лично благополучие. Понякога това е полезно, но стига да не е прекалено често.

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано