Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Представителите на тези зодии ще жънат успехи през февруари, а парите направо ще валят като дъжд

Публикувано

на

Първите две декади на месец февруари ще донесат на представителите на всички зодиакални знаци стремеж към вътрешна и външна свобода, активна самореализация в професионалната сфера, желание да погасят моралните и материалните си задължения, за да не бъдат длъжни никого. 

През това време ще станем по-взискателни към приятелите си и по-снизходителни към онези, които са ни напълно безразлични. Ще се появят някои много оригинални идеи, свързани с подобряване качеството на работата и ще укрепим гражданската си позиция, пише jenata.blitz.bg. През февруари ще взимаме важните решения по-бързо и по-смело, макар че не всички те накрая ще се окажат правилни.

Благоприятни дни: от 1 до 4, от 6 до 12, от 14 до 18, от 20 до 25, 27 и 28

Неблагоприятни дни: 5, 13, 19, 26.

А ето какво трябва да очакват представителите на всеки зодиакален знак през втория месец на новата година:

Стрелец

През февруари Стрелците ще започнат много различни проекти, всеки от който ще им донесе или материална полза, или нещо за душата. Вярно е, че има вероятност през третата декада да изпаднете внезапно в заблуда, да се поддадете на импулса и да хвърлите на вятъра доста голяма сума, смятайки, че помагате на някого. Не бъдете прекалено лековерни и ако искате да се заемете с благотворителна дейност, направете го след внимателна проверка и след като се уверите, че помагате на тези, които наистина се нуждаят.

През този месец по някаква причина и по много субективни съображения ще си позволявате много повече от обичайното, ще си позволите нещо, което като цяло си забранявате или си го позволявате, но в много умерена доза.

В началото на февруари пред вас наведнъж ще се открият няколко нови възможности. В средата на месеца има вероятност да си направите съвсем погрешни изводи от някаква информация. В края на февруари можете да допуснете грешки, които ще се отразят много лошо на възгледите ви.

Най-благоприятни дни: 21, 28

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 13

Козирог

През първата половина на февруари Козирозите могат да се решат на някакъв безпрецедентен акт, който ще им позволи да започнат изключително печеливш търговски проект или да си осигурят стабилни и много високи доходи по някакъв друг начин. Освен това ще имате възможност да подобрите отношенията си с тези, с които наскоро сте били в конфликт, но за целта ще трябва да направите голям компромис.

В третата декада ви очакват огромни успехи на работното място, крупни придобивки, които ще се окажат и полезни, и естетични, най-накрая ще решите проблем, който дълго време ви носи психологичен дискомфорт.

В началото на месеца някакви скорошни начинания ще донесат великолепни плодове и ще ви подтикнат към действия, към които преди не бихте се осмелили. В средата на февруари ще имате много проблеми, извънредният труд не е изключен, но всичко ще се изплати. В края на месеца някой ще направи нещо много хубаво за вас.

Най-благоприятни дни: 1, 2, 3, 16

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 4, 11, 18, 21, 25

Водолей

През февруари Водолеите ще се покажат в целия си блясък и ще получат напълно заслужени награди за всичките си достижения, на които досега по някаква причина не е обръщано внимание. Очакват се и перспективни делови предложения. Не е изключено да ви писне да скромничите и да започнете откровено да пъчите гърди, изтъквайки гръмко достойнствата си, постигнатите вече успехи и най-накрая да получите това, което заслужавате.

Ще ви осенят интересни идеи, които касаят както професионалната ви дейност, така и личния ви живот. Реализирането на тези идеи ще разнообрази живота ви и ще ви донесе само положителни неща.

В началото на месеца ще се осъществят някои ваши стремежи, свързани с амбицията и честолюбието ви. В средата на февруари някои събития ще ви дадат възможност да планирате нещо за далечното бъдеще. В края на месеца всичко ще зависи от вашето психологическо състояние.

Най-благоприятни дни: 2, 4, 9, 16, 20, 27

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 10, 17

Риби

През февруари с няколко своевременни постъпки в деловата сфера Рибите ще си разчистят пътя си към участие в крайно изгодни професионални проекти, които ще им донесат благата, от които отдавна се нуждаят. Не е изключено да се появят и някакви нови увлечения, които ще ви сблъскат с интересни хора, комфортно общуване и нещо полезно.

Ще си спомните, че имате права над някакви блага и ще започнете много активно да се стремите към тях. Няма да ви спре дори факта, че ще се наложи да се сблъскате с човек, от когото винаги сте се страхували.

В началото на месеца някакво напълно разбираемо и съвсем неконструктивно желание може да ви подтикне към личностна трансформация, която едва по-късно ще ви донесе ползи. В средата на февруари ви очакват куп перспективни начинания, а в края на месеца ще се ръководите от интуицията си.

Най-благоприятни дни: 7, 8, 11, 14, 21, 22, 28

Дни, в които трябва да сте изключително внимателни: 13, 20, 27

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК:
ЧАСТ I
ЧАСТ II

Избрано