Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Представителите на тези зодии ще жънат успехи през февруари, а парите направо ще валят като дъжд

Публикувано

на

Първите две декади на месец февруари ще донесат на представителите на всички зодиакални знаци стремеж към вътрешна и външна свобода, активна самореализация в професионалната сфера, желание да погасят моралните и материалните си задължения, за да не бъдат длъжни никого. 

През това време ще станем по-взискателни към приятелите си и по-снизходителни към онези, които са ни напълно безразлични. Ще се появят някои много оригинални идеи, свързани с подобряване качеството на работата и ще укрепим гражданската си позиция, пише jenata.blitz.bg. През февруари ще взимаме важните решения по-бързо и по-смело, макар че не всички те накрая ще се окажат правилни.

Благоприятни дни: от 1 до 4, от 6 до 12, от 14 до 18, от 20 до 25, 27 и 28

Неблагоприятни дни: 5, 13, 19, 26.

А ето какво трябва да очакват представителите на всеки зодиакален знак през втория месец на новата година:

Стрелец

През февруари Стрелците ще започнат много различни проекти, всеки от който ще им донесе или материална полза, или нещо за душата. Вярно е, че има вероятност през третата декада да изпаднете внезапно в заблуда, да се поддадете на импулса и да хвърлите на вятъра доста голяма сума, смятайки, че помагате на някого. Не бъдете прекалено лековерни и ако искате да се заемете с благотворителна дейност, направете го след внимателна проверка и след като се уверите, че помагате на тези, които наистина се нуждаят.

През този месец по някаква причина и по много субективни съображения ще си позволявате много повече от обичайното, ще си позволите нещо, което като цяло си забранявате или си го позволявате, но в много умерена доза.

В началото на февруари пред вас наведнъж ще се открият няколко нови възможности. В средата на месеца има вероятност да си направите съвсем погрешни изводи от някаква информация. В края на февруари можете да допуснете грешки, които ще се отразят много лошо на възгледите ви.

Най-благоприятни дни: 21, 28

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 13

Козирог

През първата половина на февруари Козирозите могат да се решат на някакъв безпрецедентен акт, който ще им позволи да започнат изключително печеливш търговски проект или да си осигурят стабилни и много високи доходи по някакъв друг начин. Освен това ще имате възможност да подобрите отношенията си с тези, с които наскоро сте били в конфликт, но за целта ще трябва да направите голям компромис.

В третата декада ви очакват огромни успехи на работното място, крупни придобивки, които ще се окажат и полезни, и естетични, най-накрая ще решите проблем, който дълго време ви носи психологичен дискомфорт.

В началото на месеца някакви скорошни начинания ще донесат великолепни плодове и ще ви подтикнат към действия, към които преди не бихте се осмелили. В средата на февруари ще имате много проблеми, извънредният труд не е изключен, но всичко ще се изплати. В края на месеца някой ще направи нещо много хубаво за вас.

Най-благоприятни дни: 1, 2, 3, 16

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 4, 11, 18, 21, 25

Водолей

През февруари Водолеите ще се покажат в целия си блясък и ще получат напълно заслужени награди за всичките си достижения, на които досега по някаква причина не е обръщано внимание. Очакват се и перспективни делови предложения. Не е изключено да ви писне да скромничите и да започнете откровено да пъчите гърди, изтъквайки гръмко достойнствата си, постигнатите вече успехи и най-накрая да получите това, което заслужавате.

Ще ви осенят интересни идеи, които касаят както професионалната ви дейност, така и личния ви живот. Реализирането на тези идеи ще разнообрази живота ви и ще ви донесе само положителни неща.

В началото на месеца ще се осъществят някои ваши стремежи, свързани с амбицията и честолюбието ви. В средата на февруари някои събития ще ви дадат възможност да планирате нещо за далечното бъдеще. В края на месеца всичко ще зависи от вашето психологическо състояние.

Най-благоприятни дни: 2, 4, 9, 16, 20, 27

Дни, в които трябва да сте особено внимателни: 10, 17

Риби

През февруари с няколко своевременни постъпки в деловата сфера Рибите ще си разчистят пътя си към участие в крайно изгодни професионални проекти, които ще им донесат благата, от които отдавна се нуждаят. Не е изключено да се появят и някакви нови увлечения, които ще ви сблъскат с интересни хора, комфортно общуване и нещо полезно.

Ще си спомните, че имате права над някакви блага и ще започнете много активно да се стремите към тях. Няма да ви спре дори факта, че ще се наложи да се сблъскате с човек, от когото винаги сте се страхували.

В началото на месеца някакво напълно разбираемо и съвсем неконструктивно желание може да ви подтикне към личностна трансформация, която едва по-късно ще ви донесе ползи. В средата на февруари ви очакват куп перспективни начинания, а в края на месеца ще се ръководите от интуицията си.

Най-благоприятни дни: 7, 8, 11, 14, 21, 22, 28

Дни, в които трябва да сте изключително внимателни: 13, 20, 27

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК:
ЧАСТ I
ЧАСТ II

Извън спорта

Зодиите, които печелят най-лесно пари!

Публикувано

на

Всеки човек се стреми да изкарва повече пари и да е в по-добро финансово състояние. Определено високият стандарт на живот е мечта на всеки един от нас. Но забелязали ли сте, че има хора, които много по-лесно печелят пари? Просто им върви в тази област. Всъщност това е доста повлияно от зодиакалния им знак. Има зодиакални знаци, чиито представители много по-лесно се справят с финансовите затруднения. Разбира се, нямаме предвид, че те не полагат усилия за да постигат успехите си, но определено късметът върви ръка за ръка с тях. Това обикновено са хора, които изкарват наистина много пари. Вижте от кои зодиакални знаци са хората, на които им върви най-много с парите:

1. Телец – Едва ли ще срещнете Телец, който не работи хубава работа или няма заделени пари. Те обикновено имат много големи амбиции и заемат високи постове. Винаги имат заделени пари за „черни дни“. Представителите на този зодиакален знак обожават да се глезят и обикновено дори не се замислят колко пари са изхарчили, щом става въпрос за тяхното собствено удоволствие. Те са наистина доста зависими от парите. Ако нямат достатъчно пари, просто не се чувстват достатъчно щастливи. Точно поради тази причина всеки един Телец е намерил как да изкарва парите си без много пот на челото.

2. Скорпион – Обожават да виждат банковите си сметки пълни. Скорпионите обикновено не са хора, които харчат безразборно парите си. Те умеят доста умело да боравят с тях. Пресмятат точно колко и за какво харчат. Това са хора, които просто имат нюх за бизнес. Те знаят точно кой е най-доходоносен и успяват да си пробият път точно където им е нужно. Те не се примиряват с обикновени професии. Искат да изкарват парите си по лесен начин. Скорпионите буквално са грандомани на тема пари. Дори често имат по няколко дебитни карти, на които редовно се наслаждават.

3. Козирог – Една наистина много дисциплинирана зодия. Представителите ѝ успяват да постигнат абсолютно всяка една своя цел, защото са изключително упорити и отговорни. За нищо на света не биха се отказали от сбъдването на мечтите си, а те обикновено са свързани с изкарването на много пари. Те също пресмятат всеки един свой разход и са наистина много спестовни. Обикновено имат доста пари в банковата си сметка. Представителите на този зодиакален знак са много мотивирани хора, които обикновено успяват да изкарат парите си по лесен начин.

Actualno.com

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 20 юни, четвъртък

Публикувано

на

Овен 

Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора, пише lamqta.com. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Ако има нещо, до което упорито се опитвате да се доберете на работата си, днес има голяма вероятност най на края да видите прогрес в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне така, както би Ви се искало, но при такива неща никога не може да има гаранция за всичко. Но пък точно това прави очакването така завладяващо: никога не знаеш, какво може да очакващ в следващия момент.Така че раздвижете пръсти, изпратете необходимите електронни съобщения и чакайте, за да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци

На приключване с деловите задачи трябва да използвате сутрешните часове. През деня забележимо ще се засили стремежът Ви към свобода, оригиналност, и откриване на нови страници в деловия и любовния живот. Само че търсенето на независимост може да се натъкне на препятствия. Може да Ви попречи необходимостта спешно да свършите нещо. Ще успеете да се справите, ако на време си съставите план за действие, и се откажете от ненужните и излишно опасни експерименти.

Рак

През този ден се постарайте , да не правите забележки на своя любим човек, дори това много и много да Ви се иска. Той няма да е в състояние да възприеме дори и най-справедливата критика и подобно на таралеж ще Ви показва хиляди бодлички. Нали не искате това?…

Лъв

Най-сетне ще започнете да разбирате, как влияете на обкръжаващите, и това все повече започва да Ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат Вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са доста големи. Не надценявайте властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност.

Дева

Очакват Ви финансови загуби и на много представители на знака днес ще се наложи да се „бръкнат” с доста големи суми. Но пък за сметка на това, в други отношения денят е много подходящ. Всъщност, днес Девите ще имат възможност да реализират планове от личен характер, да зарадват близките си и приятно и весело да прекарат времето си с приятели. Много плодотворна ще бъде първата половина на деня и по тази причина ще трябва нея да посветите на задължения и дейности, изискващи повече внимание. Чак вечерта ще може да се радвате на спокойна и непланирана предварително почивка, когато дори гледането на телевизия ще Ви достави огромно удоволствие.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 20 юни, четвъртък

Публикувано

на

Везни

Днес Вашия любим човек ще скрива нещо от Вас, което, разбира се, въобще няма да Ви хареса. Само че не бързайте да си правите генерални изводи! Може би наистина е по-добре да не знаете за онова, което не иска да Ви каже? Много знаене – много усложнения и проблеми…

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия, пише lamqta.com. Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

Повече от ясно е, че днес ще затворите очите си за общественото мнение, относно Вашия любим човек, и ще постъпите така, както сами преценявате, че е нужно, без да се съобразявате с когото и да било и без да се нуждаете от нечие ръководство. Навярно това ще бъде най-правилния изход от създалата се ситуация.

Козирог

Не е лесно да Ви накарат да се разделите с пот изкараните пари, дори и да имате хубав повод за покупки – рожден ден, годишнина или някакъв друг тържествен случай. Така че ако днес се събудите с желание да похарчите крупна сума, вземете някой от близките си хора и си дайте вид, че добре сте помислили, преди да дадете парите на касата. Знаете какво искате и може да се сдобиете с желаното, а това е достатъчно.

Водолей

Днес и през следващите няколко дни е най-добре да си сложите предупредителен знак, тъй като от Вас не трябва да очакват обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на чувствата си да се проявят, но ако действително се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено настроение, защото иначе много ще ги разтревожите.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнят, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Избрано