Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Нова драма около загиналия Емилиано Сала, само ден след намереното тяло в самолета

Публикувано

на

От Нант са изпратили официално писмо, с което призовават Кардиф Сити до 10 дни да се издължи по трансфера на Емилиано Сала, съобщава BBC. Става дума за 15-те млн. паунда, които представителят на Премиър лийг се договори да плати за нападателя. Срокът изтича на 15 февруари.

Както е известно обаче, от Кардиф “замразиха” всякакви преводи покрай драмата с предполагаемата кончина на Сала. Самолетът, на който той беше на път за уелски град, изчезна от радарите на 21 януари. Преди дни летателният апарат беше локализиран на дъното на Ламанша на 63 метра дълбочина. Заснетите кадри по време на издирвателната операция показват наличието на едно тяло в самолета, но на кого е то – на футболиста или на пилота, ще стане ясно чак при изваждането на повърхността.

По принцип Кардиф Сити беше задължен да плати първата част от сумата в рамките на 7 дни след подписването на договора.

След официалното си представяне като играч на Сити на 19 януари аржентинецът се върна в Нант, за да си вземе багажа и да се сбогува с досегашните си съотборници.

Избрано