Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Тъжната изповед на Славиша Стоянович: На изпроводяк сякаш нещо бе заседнало на гърлото ми

Публикувано

на

Бившият старши треньор на Левски Славиша Стоянович за пореден път заяви, че не е искал да се разделя със „сините“, но новото ръководство е преценило, че така е най-добре.

Той пожела успех на столичани и на Павел Колев, като вярва, че промените тепърва предстоят.

„Всичко се случи много бързо и беше много спонтанно. Когато дойде моментът на последната тренировка на отбора и като трябваше да кажа нещо на момчетата, ми беше много трудно, сякаш нещо бе заседнало в гърлото ми.

Не съм имал време да мисля какво да кажа и в кой момент. Като видях отбора и реакцията на всички бях буквално без думи. Отдръпвах се встрани, за да се концентрирам и казвах на помощниците ми да водят загрявката, това се случи пет пъти.

Все пак сме професионалисти и трябваше всичко да премине нормално. Беше много емоционално и след тренировката. Някои от играчите дойдоха до стаята ми, говорихме с тях няколко пъти и преди да си тръгна. Те обаче имат нов треньор и трябва да слушат него.

Левски винаги е магнит. Като видиш колко хора обичат клуба, каква любов има в отбора и самото очакване толкова години нещо да се случи и да се спечели пак трофей, имаш желание пак да работиш тук. Не си свърших работата в Левски. Притеснявам се и съжалявам за това, можеше нещата да се развият по друг начин.

Пожелавам много успех на тима занапред. Смятам, че трябваше да бъда оставен да си свърша работата, защото аз водих подготовката и бе добре да направя селекцията. Все пак, благодаря за шанса и за честта да ръководя Левски.

Казаха ми, че новият собственик има друга визия. Искам все пак да кажа, че всичко по раздялата ми беше коректно. Павел Колев може много да промени клуба и да направи добра организация в Левски. Знам обаче, че няма да му бъде лесно“, коментира Славиша Стоянович пред „Канал 3“.

Избрано