Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (11 – 17 февруари 2019)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Везни, новата седмица ще ангажира вниманието ви с повече семейни дела, с повече професионални ангажименти и уреждане на битови проблеми.
Всичките тези неща ще бъдат добре организирани от ваша страна и тяхното реализиране ще бъде въпрос на време, пише astro.velida.net.
Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на официален брак или за покупка (преместване) на нов дом.
През седмицата ще ви потърсят за лична среща или телефонен разговор хора, които имат сериозен финансов проблем или имат нужда от съвет за разрешаването на една сложна финансова ситуация в живота си.


През тези седем дни добро развитие ще имат ваши стари познанства и дори може да преживеете специални моменти свързани с тях.
По-неясно или проблематично ще бъде развитието на новите познанства, тъй като има вероятност към вас да проявят интерес хора с фалшива самоличност или с някаква определена користна цел.
Като цяло седмицата вещае хармония в дома и в любовния ви живот, постигане на неочаквани успехи или други странни, положителни преживявания.

Скорпион Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица може да ви се наложи да отложите едно важно пътуване, или неочаквано да реализирате такова, което вече сте били отложили преди време.
Като цяло тази седмица вещае промени в живота ви свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава.
През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с момиче или с млада жена, която може и да не живее във вашия дом.
Ако имате някакви очаквания свързани с дете или с млад човек, които най-вероятно живеят в друг дом или в друго населено място, то ще останете разочаровани в своите очаквания. Възможно е да сте получили обещание, което е невъзможно за реализация от страна на този човек, или за което няма желание.
Като цяло през тази седмица бъдете по-търпеливи в действията си свързани с по-млади от вас хора.
През тази седмица ще ви се наложи да помогнете на жена от кръга ви приятели, която се опитва да се измъкне от една неприятна ситуация или търси практично разрешение на свои проблеми.
Младите жени Скорпион да бъдат готови за нови предизвикателства и нови шансове, които съдбата ще им даде през тази седмица.

Стрелец Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица неочакваните действия или коментари на мъж ще ви накарат да се замислите върху истинската причина, за това което преживявате.
Възможно е този мъж да се опитва да ви впечатли по някакъв начин, да компенсира свое негативно действие от близкото минало или да има някаква друга причина.
През тези седем дни някои от вас ще се зарадват или облагодетелствуват от пари, които ще получат чрез млад мъж, най-вероятно член на собственото ви семейство.
Въпреки някои благоприятни тенденции на тази седмица, вие не трябва да губите контрол върху реалността, тъй като вероятността да попаднете в сложна ситуация или да преживеете загуба е твърде реална и ще бъде вследствие на ваши самонадеяни или необмислени действия.
Седмицата вещае неочаквано развитие в лечението на човек, когото познавате. През тази седмица избягвайте спорове или конфликти свързани с пари, тъй в края на краищата ще ви се наложи да отстъпите или да направите някакъв компромис.
Това ще бъде благоприятна седмица за мъжете до 35-годишна възраст, които ще имат възможност да получат пари, да разрешат свои финансови проблеми или да договорят по-добро заплащане работата си.

Козирог Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, почти през цялата седмица ще имате песимистично и депресивно настроение, като ще отдадете това си състояние на неприятностите или напрежението, които преживявате напоследък.
Би било добре да помислите върху нещата, които ви създават такъв дискомфорт, без да влагате само своите лични емоции. През тази седмица ще можете да постигнете значителни успехи, дори в някой планове и идеи, които ще възникнат през тези седем дни.
Опитите за измама и за хитруване ще бъдат бързо усетени и тяхното действие спряно.
Това ще бъде приятна седмица за пътуване на ваше собствено дете или за пътуване на цялото ви семейство.
Ще преживеете приятна изненада свързана с дете или с млад човек, които живеят в друг град или държава.
Тя може да бъде свързана с предстоящо гостуване или с друго голямо събитие.
През тази седмица с нетърпение ще очаквате писмо или телефонен разговор с момиче или с млада жена, която ще има специално място в живота ви.
Младите жени Козирог ще получат едно очаквано предложение или покана.

Водолей Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се запознаете с човек, който ще внесе объркване във вашите мисли, идеи или планове.
През тази седмица ще преживеете житейска раздяла с мъж на 35-годишна възраст, който може да бъде роден под знака на Козирог, Дева или Телец или да има такъв асцедент.
Тази седмица ще бъде напрегната за домашните ви дела и отношения, тъй като е възможно да възникне здравословен проблем на роднина, който ще изиска по-дълго време за лечение.
Някои от вас ще преживеят нежелана промяна на жилище или ще им се наложи да разрешават неприятен проблем със съседи, наематели или хазяи.
Добро развитие през тази седмица ще имат вашите професионални или бизнес контакти, чрез които ще възникнат нови интересни идеи или ще намерите нови пазари за вашата продукция.
Възможно е получаване на пари чрез документ, банка или онлайн превод.
През седмицата ще възникне неприятно противоречие жена от кръга ви роднини, която ще се опита да стопира осъществяването на ваше желание или идея.
Жените на 35 годишна възраст ще имат повече напрегнати дни в семейството си, което може да се дължи на промени, които се реализират в момента и които дават някакво отражение върху всички членове на дома.

Риби Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще сте склонни да си разменяте съобщения, да разговаряте по телефона или да използвате други средства за контакти, за да се сближите отново с хора от миналото си.
Възможни са срещи с хора от миналото ви, като съученици, бивши колеги или съседи и други.
През седмица избягвайте да давате скъпоструващи вещи за ползване от деца или млади хора, на които им липсват достатъчно умения за да ги използват правилно.
Седмицата може да бъде много специално за любовните ви отношения независимо дали имате такива в момента или сте в процес на търсене на своята сродна душа. И в двата случая съдбата ще ви даде това, което заслужавате и което е най-доброто за вас.
Тази седмица ще бъде благоприятна за вас по отношение на различни финансови дела, юридически ангажименти свързани с пари, за подялба или повишение на доходите ви и други.
Мъжете до 35-годишна възраст да внимават при покупка на важен и вещи за дома или за работата си и да не прибързват преди да са направили достатъчно добро проучване на цени и качество на целия пазар.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Каква е твоята магическа сила според зодията ти?

Публикувано

на

Наречете го енергия, влияние, проницателност, свръхестествена сила или просто талант… Но според астрологията всяка зодия е надарена с една особена способност, която я отличава от останалите. Дори я определят като магическа. Вижте коя е вашата.

Везни

Много пъти сме казвали, че Везните могат за секунди да решат всички чужди проблеми, но не и своите. Магическата им сила също е насочена към другите. Те могат да зареждат предмети с енергия. Така например, ако ви подарят ваза и ви пожелаят здраве в дома, то тази ваза наистина ще ви пази. Или иначе казано, ако нещо ви липсва – любов, късмет, пари, то помолете някоя Везна за подарък и пожелание.

Скорпион

Кой би предположил, че тази свадлива и безкомпромисна зодия всъщност е заредена и с най-силната пречистваща енергия? Ако имате чувството, че в къщата ви има негативно влияние, просто поканете Скорпион на гости. Веднага след това ще усетите, че въпросното влияние вече го няма. Силата на Скорпиона е да го изтегли и да го прати там, откъдето е дошло. Има обаче и друго, ако представител на зодията ви е много бесен, не се учудвайте, че денят хич не ви върви. Че си загубихте ключовете, че хващате светофарите все на червено или че разливате всяка чаша, до която се докоснете. Съветваме ви бързо да му се обадите и да го помолите за извинение.

Стрелец

Тази зодия е галеник на съдбата! Или направо нейн шеф, защото може да… йнарежда! Да, правилно разбрахте, Стрелецът трябва с цялата си увереност да изрече на глас какво иска, кога го иска и как го иска и е твърде вероятно до да се случи. Например „Искам в края на месеца да получа допълнителен бонус към заплатата си.“ Другата магическа способност на Стрелеца е, че той може да лекува с енергията си. Ако ви боли някъде, помолете го да постави ръката си на мястото и да я задържи за няколко минути. Със сигурност ще усетите облекчение.

Козирог

Козирогът винаги е разчитал предимно (да не кажем единствено) на себе си. Затова изобщо не се учудихме, когато разбрахме и каква е неговата магическа дарба или по-точно какво трябва да направи, за да се възползва от нея. За него важи приказката „попитай и ще ти се отговори“. Какъвто и въпрос да има, представителят на тази зодия трябва да отиде на спокойно място, най-добре сред природата. И задължително САМ! Да се отпусне, да си затвори очите и да зададе въпросът, който го интересува. Направо като с магия ще чуе отговора вътре в себе си.

Водолей

Магическите сили на Водолея са буквални. Той е най-добрият гадател, нумеролог, астролог, вещер, медиум и т.н. А по-интересното е, че с всяко сбъднато предсказание, той става по-силен. Другата му способност е чудесна за него, но не и за останалите. Ако той се чувства изтощен, започва несъзнателно да смуче енергията на хората около него. Може би сте забелязали, че след среща с Водолей, който нещо не е бил в настроение, се чувствате направо като пребити. Но пък за сметка на това, той отново е жизнен и весел.

Риби

Нещо много интересно за романтичните Риби. Тяхната магическа сила е, че могат да накарат всеки да се влюби в тях! Сега сигурно много разбити сърца ще скочат и ще кажат, че не е вярно, но не бързайте. Защото си има и условие тази „любовна магия“ да подейства. И то е представителят на знака да знае за тази си сила. Ами честито, оттук нататък ще забравите за несподелената любов. И да ни поканите на сватбата! 😛

За останалите 6 зодии – четете ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Каква е твоята магическа сила според зодията ти?

Публикувано

на

Наречете го енергия, влияние, проницателност, свръхестествена сила или просто талант… Но според астрологията всяка зодия е надарена с една особена способност, която я отличава от останалите. Дори я определят като магическа. Вижте коя е вашата.

Овен

От всички знаци в зодиака, само Овенът притежава една уникална способност –да разгадава намерения и дори задни мисли, да предсказва събития. Той вижда скрити знаци в снимки, движения, мимики, в облеклото дори. Често, разбира се, без да осъзнава, че го прави. Обикновено като го попитате как е знаел, че нещо ще се случи или че този човек всъщност не е това, което казва че е, Овенът отговаря: „Ами то си личи.“ Да личи си, но само за него. Останалите зодии нямат този „магически“ поглед над нещата, пише www.beu.bg.

Телец

Спомнете си на какво са се кланяли езичниците – на Златния телец, символът на богатството. Представителите на тази зодия имат направо свръхестествения талант винаги да надушват парите! Дори да не са наясно какво правят, то просто им се получава и носи дивиденти. Не всички Телци са милионери, но замислете се дали познавате беден такъв? Няма как, дори да изпадне в затруднение, този зодиакален знак много скоро ще излезе от него и отново ще си заживее охолния живот.

Близнаци

Тук имаме два магически таланта. Първият е за сбъдване на желанията. Когато Близнакът истински желае нещо, то рано или късно му се случва. Има препоръка към него – да се разхожда често по полянки, особено, когато времето е ветровито. И през това време да си повтаря желанието. Другият му талант са…телефонните разговори. В гласа му има специални вибрации и няма начин в телефонен разговор да не ви убеди да направите каквото и да било.Идеалният телемаркетингов служител! 🙂

Рак

Ракът има много силна интуиция и може би 80% от нещата, които казва, се случват. Но по-специалният му талант е друг… и ще ви изненада. Тази добра и кротка зодия всъщност е най-умелият манипулатор. Тя седи отстрани, мълчи и наблюдава. И след минути вече знае кои са най-силните ви страни и най-големите страхове. Може да ви мотивира и да ви вдъхне увереност, но може и да ви накара да й играете по свирката без дори да се усетите. Не е ли магия?

Лъв

Магическият талант на този знак е силната любов, която носи в сърцето си, съчетана с проницателността й и лидерските умения. Ако Лъв реши да ви мотивира за своята кауза, ще го направи. Ако Лъв реши да изпълни глобален план, ще го направи, при това с хиляди последователи. Само тази зодия е способна с лекота (като с магия) да постига грандиозни успехи.

Дева

Отлично знаем, че това е най-аналитичната зодия. Затова и нейната магическа сила е свързана с изчисления, наблюдения и комбинации. Смята се, че Девата има най-голям шанс да печели в казина и игри. Ако някой ще тегли печеливш билет от лотарията, то това е тя. Единственото, което трябва да направи е да се концентрира за секунди и да се довери на себе си, без да приема чужди мнения. Става и отличен гадател на карти Таро.

За останалите 6 зодии – четете ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Господа: никога не изпускайте една жена, ако притежава тези 7 качества

Публикувано

на

Много жени вярват, че ключът към красотата лежи на дъното на козметичната им чантичка. Има милион и една причини да вярват в това. Много често те са оценявани по външния им вид, а поп-културата и медиите услужливо подкрепят това.

Гигантската бюти индустрия потвърждава – плътни устни, изваяна фигура, изкусен макияж… – това е истинската красота!

Но истинската красота е нещо много по-различно. И може би не чак толкова сложно…

Нека да видим 7 качества, които могат да превърнат всяка жена в неустоима красавица. И те нямат нищо общо с червилото и четката за пудра…

1. Страст

Жена без увлечения и страст е скучна и безлична. Понякога животът наистина ни завихря така, че е трудно да намалим скоростта и да намерим време за нещата, които истински ни носят радост и ентусиазъм. Но когато дълго време пренебрегваме тази част от себе си, която ни разпалва, тогава животът се превръща просто в съществуване.

Една жена, която намира време за своята страст, каквато и да е тя, прекрасно осъзнава, че животът е твърде ценен, за да препускаш през него без да се наслаждаваш на пътуването. Една жена, която умее да се наслаждава на всичко, което предлага животът (не само партньорът или връзките й) винаги печели възхищението на околните. Защо ли? Защото страстта е заразителна.

Да наблюдаваш някой, който преследва мечтите си и то със страст, е може би едно от най-красивите човешки качества.

2. Съпричастност

Студените и егоистични жени обичат себе си. Но кой обича тях? Ако една жена не е способна на състрадание и съпричастност към другите, то кой ще направи това за нея?

Съпричастността на една жена, независимо дали е майка, приятелка, любима, колега, е онова невидимо лепило, което държи взаимоотношенията здрави.

Една жена, която знае как да дава и да получава любов е много по-желана и привлекателна в сравнение с тази, която е ангажирана единствено със себе си и собствените си чувства.

3. Интелект

В нашата култура битува мнението, че красивите жени са глуповати. Всъщност, този стереотип действа в двете посоки – подразбира се, че умните жени пък не са красиви.

Странен стереотип… Жената, която не се стреми да учи и да развива своя интелект е като писател, който никога не чете книги. А да пренебрегваш нечий интелект е все едно да изкрещиш: „Аз нямам нужда да разбирам света, той трябва да ме разбира.“

Но животът не работи по този начин. Преследването на знанието и истината е не само атрактивно, но и от съществено значение за нашето съществуване.

Знанието и интелектът дават власт. А това е секси.

4. Вкус към забавленията

Никой не обича потиснатите и унили хора, това е ясно. Разбира се, никоя жена не може да бъде весела и жизнерадостна през цялото време.

Тя също има своите разочарования и трудни периоди. Но вкусът към приключения и чувството на благодарност за всичко, което животът предлага, е много по-привлекателно, отколкото вялото следване на рутината и приемането на житейските възможности за даденост.

Ако една жена не може да се отпусне достатъчно, че да тръгне на спонтанна разходка с детето си или да пее любимата си песен под душа… кой би искал да е с нея…

5. Упоритост

Няма нищо по-красиво от жена, която никога не се предава. Независимо дали става въпрос за кариера, отношения или здраве, това е вдъхновяващо. Светът обича борците! Нали не го разбирате погрешно? Тук не става въпрос за някакви ултра феминистки мантри, нито пък за това какво да има за вечеря и кой филм да гледаме след това.

Но да имаш цел, да се стремиш към нея, да се бориш за постигането й – това е страхотно привлекателно. Да приемаш и най-лошото и най-доброто, което се случва по равностоен начин и да действаш така сякаш изходът не те държи под контрол…

Това е красиво!

6. Самоувереност

Има тънка линия между самоувереността и самохвалството. Да се изтъкваш в името на егото си, очаквайки похвала, е дори неприятно.

Увереността не е в това, да чакаш другите да забележат качествата ти и да ти кажат колко си добра. Увереността е вътрешното чувство на една жена, чувството на гордост от това, което е. И жената, която не се нуждае от външна помощ за потвърждаване на това чувство е много по-привлекателна от жена, която постоянно търси одобрението на другите.

7. Енергия и жажда за живот

Всъщност, най-красивото у една жена е общият ефект от всички гореизброени качества. Това е нейната енергия. Една жена, която има недостижима жизненост и страст към живота трябва да бъде обожавана.

Когато тя следва страстта си, показва състрадание, развива интелекта си, поддържа вкуса към приключението и вярва в своята цена – ето това е искрата, която запалва всичко около нея.

Източник: buzzbox.bg

Прочети повече

Избрано