Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (11 – 17 февруари 2019)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Везни, новата седмица ще ангажира вниманието ви с повече семейни дела, с повече професионални ангажименти и уреждане на битови проблеми.
Всичките тези неща ще бъдат добре организирани от ваша страна и тяхното реализиране ще бъде въпрос на време, пише astro.velida.net.
Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на официален брак или за покупка (преместване) на нов дом.
През седмицата ще ви потърсят за лична среща или телефонен разговор хора, които имат сериозен финансов проблем или имат нужда от съвет за разрешаването на една сложна финансова ситуация в живота си.


През тези седем дни добро развитие ще имат ваши стари познанства и дори може да преживеете специални моменти свързани с тях.
По-неясно или проблематично ще бъде развитието на новите познанства, тъй като има вероятност към вас да проявят интерес хора с фалшива самоличност или с някаква определена користна цел.
Като цяло седмицата вещае хармония в дома и в любовния ви живот, постигане на неочаквани успехи или други странни, положителни преживявания.

Скорпион Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица може да ви се наложи да отложите едно важно пътуване, или неочаквано да реализирате такова, което вече сте били отложили преди време.
Като цяло тази седмица вещае промени в живота ви свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава.
През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с момиче или с млада жена, която може и да не живее във вашия дом.
Ако имате някакви очаквания свързани с дете или с млад човек, които най-вероятно живеят в друг дом или в друго населено място, то ще останете разочаровани в своите очаквания. Възможно е да сте получили обещание, което е невъзможно за реализация от страна на този човек, или за което няма желание.
Като цяло през тази седмица бъдете по-търпеливи в действията си свързани с по-млади от вас хора.
През тази седмица ще ви се наложи да помогнете на жена от кръга ви приятели, която се опитва да се измъкне от една неприятна ситуация или търси практично разрешение на свои проблеми.
Младите жени Скорпион да бъдат готови за нови предизвикателства и нови шансове, които съдбата ще им даде през тази седмица.

Стрелец Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица неочакваните действия или коментари на мъж ще ви накарат да се замислите върху истинската причина, за това което преживявате.
Възможно е този мъж да се опитва да ви впечатли по някакъв начин, да компенсира свое негативно действие от близкото минало или да има някаква друга причина.
През тези седем дни някои от вас ще се зарадват или облагодетелствуват от пари, които ще получат чрез млад мъж, най-вероятно член на собственото ви семейство.
Въпреки някои благоприятни тенденции на тази седмица, вие не трябва да губите контрол върху реалността, тъй като вероятността да попаднете в сложна ситуация или да преживеете загуба е твърде реална и ще бъде вследствие на ваши самонадеяни или необмислени действия.
Седмицата вещае неочаквано развитие в лечението на човек, когото познавате. През тази седмица избягвайте спорове или конфликти свързани с пари, тъй в края на краищата ще ви се наложи да отстъпите или да направите някакъв компромис.
Това ще бъде благоприятна седмица за мъжете до 35-годишна възраст, които ще имат възможност да получат пари, да разрешат свои финансови проблеми или да договорят по-добро заплащане работата си.

Козирог Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, почти през цялата седмица ще имате песимистично и депресивно настроение, като ще отдадете това си състояние на неприятностите или напрежението, които преживявате напоследък.
Би било добре да помислите върху нещата, които ви създават такъв дискомфорт, без да влагате само своите лични емоции. През тази седмица ще можете да постигнете значителни успехи, дори в някой планове и идеи, които ще възникнат през тези седем дни.
Опитите за измама и за хитруване ще бъдат бързо усетени и тяхното действие спряно.
Това ще бъде приятна седмица за пътуване на ваше собствено дете или за пътуване на цялото ви семейство.
Ще преживеете приятна изненада свързана с дете или с млад човек, които живеят в друг град или държава.
Тя може да бъде свързана с предстоящо гостуване или с друго голямо събитие.
През тази седмица с нетърпение ще очаквате писмо или телефонен разговор с момиче или с млада жена, която ще има специално място в живота ви.
Младите жени Козирог ще получат едно очаквано предложение или покана.

Водолей Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се запознаете с човек, който ще внесе объркване във вашите мисли, идеи или планове.
През тази седмица ще преживеете житейска раздяла с мъж на 35-годишна възраст, който може да бъде роден под знака на Козирог, Дева или Телец или да има такъв асцедент.
Тази седмица ще бъде напрегната за домашните ви дела и отношения, тъй като е възможно да възникне здравословен проблем на роднина, който ще изиска по-дълго време за лечение.
Някои от вас ще преживеят нежелана промяна на жилище или ще им се наложи да разрешават неприятен проблем със съседи, наематели или хазяи.
Добро развитие през тази седмица ще имат вашите професионални или бизнес контакти, чрез които ще възникнат нови интересни идеи или ще намерите нови пазари за вашата продукция.
Възможно е получаване на пари чрез документ, банка или онлайн превод.
През седмицата ще възникне неприятно противоречие жена от кръга ви роднини, която ще се опита да стопира осъществяването на ваше желание или идея.
Жените на 35 годишна възраст ще имат повече напрегнати дни в семейството си, което може да се дължи на промени, които се реализират в момента и които дават някакво отражение върху всички членове на дома.

Риби Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще сте склонни да си разменяте съобщения, да разговаряте по телефона или да използвате други средства за контакти, за да се сближите отново с хора от миналото си.
Възможни са срещи с хора от миналото ви, като съученици, бивши колеги или съседи и други.
През седмица избягвайте да давате скъпоструващи вещи за ползване от деца или млади хора, на които им липсват достатъчно умения за да ги използват правилно.
Седмицата може да бъде много специално за любовните ви отношения независимо дали имате такива в момента или сте в процес на търсене на своята сродна душа. И в двата случая съдбата ще ви даде това, което заслужавате и което е най-доброто за вас.
Тази седмица ще бъде благоприятна за вас по отношение на различни финансови дела, юридически ангажименти свързани с пари, за подялба или повишение на доходите ви и други.
Мъжете до 35-годишна възраст да внимават при покупка на важен и вещи за дома или за работата си и да не прибързват преди да са направили достатъчно добро проучване на цени и качество на целия пазар.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Елементарна задача, която затрудни 80% от студентите в Харвард. Вие ще успеете ли?

Публикувано

на

Студентите от университета „Харвард“ в САЩ са едни доказано умни млади хора. Това означава, че успелите да влязат в Харвард не би трябвало да имат проблем с една обикновена логическа задача, нали?

Да, ама не. 80% от студентите в този елитен университет не успяха да се справят с тази на пръв поглед елементарна задача. Опитайте да решите следната логическа загадка:

Топка и бухалка струват 1,10 долара.Бухалката струва 1 долар повече от топката.

 

Колко струва топката?

Не бързайте! Ако помислите малко повече и включите и математиката, ще разберете защо.
Повечето студенти от „Харвард“ са дали отговор 10 цента. Това е ГРЕШКА!
Правилният отговор е 5 цента.
Защо се получава така?
Ако топката струва 10 цента, то общата сума трябва да е 1,20 долара – 10 цента за топката и 1,10 за бухалката (1 долар повече).

 

Прочети повече

Извън спорта

Голямата конкуренция отказа футболист и той стана шофьор

Публикувано

на

Когато не можеш да се наложиш във футбола, трябва бързо да си намериш друга дейност, с която да преживяваш. На такъв пример ни учи животът на 27-годишния бивш играч на Индепендиенте Хуан Мануел Трехо.

Той е юноша на гранда от Буенос Айрес, но изиграва само 27 мача и вкарва 2 гола между 2012 и 2016 г. След това отива под наем в Килмес, но и там късметът не му се усмихва, като записва само три мача в този тим. Пробва се и в американския Чикаго, като и това не е неговият футболен пристан.

След това се връща в Индепендиенте, но осъзнава бързо, че мястото му е изстинало и трябва да се примири, че просто нещата няма как да се получат с футболната топка. И започва…да кара такси в популярната компания за споделено пътуване „Uber“.

„Трябваше бързо да си намеря работа. Трябваше да се грижа за семейството си, за майка си. Баща ми почина, така че трябваше да покрия разходите по неговото погребение“, разказва Трехо пред „Radio Late“.

След като Индепендиенте изпада в по-долна дивизия, Трехо е част от този отбор, но не и основно звено. След идването на Мануел Пелегрино, играчът отново получава шанс, от който изглежда се възползва. Той вкарва решаващия гол за класирането в турнира за Купа Судамерикана през 2015 г.

Но нещата отново се объркват, след като конкуренцията е твърде сериозна: „Бях с контракт в клуба, но не играх. Имаше неща, които не ми харесват. Не играх дори и при резервите. Беше неприятно най-вече, когато ми казаха в последния ден на трансферния прозорец, че няма да се разчита повече на мен. След това опитах в Чикаго, но и там нещата не се получиха“, каза Трехо.

„Нямах намерение да чакам да ми се обадят. Просто реших да предприема нещо ново. Беше трудно да разбера, че вече ще имам занимание извън футбола. Половината ми живот мина на терена“, добавя бившият футболист.

Гонг

Прочети повече

Извън спорта

Всички казват, че трябва да пием вода, а знаете ли каква е по-полезна- топла или студена? (СНИМКИ)

Публикувано

на

Всички ние добре знаем, че през деня трябва да пием около 8 чаши на ден, но рядко някой коментира, че е по-добре да се пие топла, отколкото студена вода.

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-01.jpg

Защо?

Има положително въздействие върху храносмилателната система

Студената вода укрепва мазнините, а топлата помага за по-бързо разрушаване на храната.

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-1.jpg

Има положително въздействие върху дихателните пътища

Студената вода причинява събиране на слуз и увеличава риска от получаване на инфекции, които могат да доведат до възпалено гърло и други подобни, в противен случай топлата вода ще ви помогне да предотвратите това

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-2.jpg

Има положително влияние върху кръвоносната система

Студената вода стеснява кръвоносните съдове, а топлата подобрява движението на кръвта.

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-3.jpg

Положително въздействие върху нервната система

Ниските температури са един от факторите, които причиняват главоболие.

Изследванията показват, че студената вода може да причини мигрена, а от друга страна, горещата води до намаляване болката.

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-4.jpg

източник: lekuvai.net

Прочети повече

Избрано