Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Вашият седмичен хороскоп (11 – 17 февруари 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще изиска от вас пълно отдаване на професионалните ви или бизнес ангажименти.
Ще имате важни разговори или ще се ангажирате с изпълнения на общи планове с хора от друг колектив, компания или клиент, пише astro.velida.net.
Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани с нова позиция или нова работа на друго място.
При разрешаването на неприятности през тази седмица ще получите помощ от неочаквано място или човек, която ще ви изненада или озадачи.


Вероятно през тези седем дни ще очаквате телефонен разговор среща или друго важно събитие свързано с мъж, който живее в друго населено място.
През тази седмица ще преживеете много емоции чрез разговори с ваши приятели или поради новини, които ще получите от тях.
Седмицата вещае ново познанство, което тепърва ще има важно значение за вашето бъдеще.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване за младите мъже Овен, като най-вероятно ще става дума за предварително планирано такова.

Телец Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще се сблъскате с неочаквани проблеми в семейството си, които може да са вследствие липсата на откровена комуникация с роднини или с хора, които имат някакви отношения с вашето семейство.
Такива недоразумения, недомлъвки или опити да се манипулира дадена ситуация ще дадат сериозно отражение върху хармонията в семейните ви отношения.
През седмицата ще ви изненада подарък или вие ще вземете неочаквано решение за покупка за дома си или лично за вас.  През тази седмица ще ви посети в дома ви жена или вие ще направите посещение в дома на жена, като за това може да имате конкретен повод или просто да имате желание да прекарате известно време в приятна компания. Като цяло контактите ви с жени ще ви донесат полезна информация и приятни преживявания.
През тези седем дни някой ще провокира умишлено търпението ви предизвиквайки ви към конфликт, в който ще изгубите контрол върху думи и емоции и умишлено ще бъдете поставени в злепоставяща ви пред други хора ситуация.

Близнаци Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще обсъждате действия или ангажименти от финансов характер, които ще имат връзка с дете или с млад човек от семейството ви. Тези действия определено ще бъдат за нещо хубаво и важно за бъдещето.
През тези дни обаче ще възникне необходимост от един по-голям разход за дома или за ваш роднина, който ще създаде временно притеснения и паника, докато намерите рационално разрешение на тази ситуация.
Възможно е възникването на битов и друг проблем в дома ви, който също да изиска разход на средства за ремонт или покупка на неотложни неща.
През тази седмица ще бъдете много оптимистично настроени за настоящата си любовна връзка или ще създадете такава, която ще ви даде големи надежди за перспективно развитие.  За съжаление някои коментари или необмислени действия на партньора ви ще ви натъжат или предизвикат объркване на чувствата ви.
През тази седмица възникването на нови събития ще ви върне към минали подобни преживявания и ще се опитате да действате сега на база опита, който вече сте преживяли.

Рак Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще търсите отговори на въпроси свързани със събития, които сте преживяли в близкото си минало и които поради някаква причина са останали загадка за вас, неясни откъм развитие. Възможно е да сте провокирани затова от една новина или телефонен разговор.
През тази седмица някои от вас ще разчитат на съдействието или помощта на приятели при действия свързани с финансов документ или други парични дела.
Независимо дали сте получили предварително обещание или не, като цяло няма причина вашите очаквания да не се реализират.
В любовния ви живот през тази седмица не се очакват някакви специални преживявания, напротив една стара и или новосъздадена връзка може да има интересно развитие през тези седем дни.
Това, което може да предизвика напрежение и да обърка благоприятните тенденции са прояви на ревност, липса на търпение или прекалена подозрителност.
Тази седмица вещае успех или различни преживявания свързани със задоволство от развитието на събития в живота на дете или млад човек. Вероятно това има връзка с едно ново начало в техния живот, което е свързано с образование, кариера, брак и други.

Лъв Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще срещнете отпор при реализация на ваши предварителни планове и очаквания.
Пречките, които ще срещнете може да са вследствие на възникването на обстоятелства, които никой не е могъл да предвиди или да бъдете „попарени“ от липсата на подкрепа от страна на важни за вас хора.
През тази седмица внимавайте в отношенията си с жена от друго населено място, особено ако тя ви обещава нещо или се опитва да получи някаква услуга от вас.
Тази седмица ще бъде неблагоприятна за юридически или съдебни дела и ангажименти от финансов характер.
Избягвайте да вземате решения или да се ангажирате с дела свързани с наследство или подялба на имущество и пари. Като цяло седмицата ще е по-непредсказуема откъм развитие на ваши финансови и имуществени дела, тъй като тяхното развитие ще зависи от действия и решения на други хора, над които вие нямате контрол.
Ако възникнат битови проблеми в дома ви, през тази седмица ще ви се наложи да потърсите помощта на хора, с които не сте се срещали досега.
Жените над 35-годишна възраст, които планират да пътуват през тези седем дни да бъдат по-големи реалисти за реализацията на целта, поради която ще пътуват.

Дева Седмичен Хороскоп 11 – 17 февруари 2019

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще ви изненада телефонен разговор или решение на млад мъж от семейството ви.
През тази седмица мнозина от вас ще имат повод за събиране свързано с момиче или млада жена.
През седмицата ще ви зарадва благоприятното развитие на здравословен проблем на мъж от кръга ви роднини.
Тази седмица ще бъде важно за развитието на вашите професионални или бизнес дела, особено ако работата ви е свързана с клиенти, с контакти с хора от различни институции или с пътуване.
Ако ви предстои интервю за нова работа, то обстоятелствата определено ще бъдат благоприятни за вас.
Младите мъже Дева ще преживеят една седмица на събития, които ще се развиват на бързи обороти и тяхната динамика понякога ще създава твърде много напрежение и стрес.
Младите жени Дева ще имат благоприятна седмица за развитие на важни семейни дела, за годеж или сватба, за зачеване или раждане на дете.
Любовният живот на мъжете над 35 годишна възраст ще претърпи интересен обрат и ново развитие на вече създадена връзка.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Водещи новини

Вашият хороскоп за последната пълна седмица от месеца (22-28 април)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 22 – 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Везни и планирате пътуване тази тези седем дни проверете добре всичко свързано с документи, багаж или транспорт. Има голяма вероятност при едно такова пътуване да възникне неочаквана ситуация, която да развали настроението ви.
През тези седем дни бъдете внимателни в професионалните си и бизнес отношения, пише astro.velida.net. Бъдете предпазливи за да избегнете непрофесионално изпълнение на поети ангажименти или прояви на неискреност.
Неприятностите тази седмица ще се отразят негативно на вашите планове и действия, затова избягвайте емоционални реакции и тяхното задълбочаване.
През тази седмица вероятно ще се появят нови хора в кръга ви от колеги или бизнес партньори.
Отделете по-голямо внимание на хора, които ще потърсят вашата помощ.
През седмицата пазете личната си поща и телефон от чуждо любопитство.
Възможно е да очаквате напразно важен за вас документ или информация, които да се забавят за неопределено време.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебна или юридическа работа от финансов характер. Сега може да подпишете документ, който ще бъде важен за финансовите ви интереси.
През седмицата повод за радост ще имат мъжете от този зодиакален знак.
Жените ще преживеят интересни събития в любовния си живот, чрез новите познанства и др.

Скорпион Седмичен Хороскоп 22 – 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица различни събития, които ще касят хора от семейството ви ще са причина за повече или по-чести телефонни разговори или срещи.
През седмицата може да очаквате развитие на проблеми от финансов характер. Събитията сега ще благоприятстват едно по-добро развитие, независимо от конкретната ситуация.
Ще успеете да постигнете желаното от вас развитие на ваши планове за тази седмица. Като цяло сега всяко събитие ще си има интересно развитие.
През седмицата може да възникне необходимост за пътуване или ще преживеете неочаквани събития свързани с хора от друг район.
За някои от вас е възможно да възникне нов шанс в личен или професионален план свързан по някакъв начин с пътуване.
Мъжете от този зодиакален знак ще се зарадват на едно събитие, което в някои случаи може да бъде свързано с романтично приятелство или любов.
На нови благоприятни финансови възможности ще могат да се надяват жените. Всичко обаче ще зависи от вашата работа и професионални умения.

Стрелец Седмичен Хороскоп 22 – 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ви предстоят разговори или действия от финансов характер, които ще определят плановете ви за следващия месец – два.
Въпреки финансовите ви приоритети през тази седмица внимание ще изискат и семейните ви отношения, където ще възникне проблем или ситуация, която ще трябва да бъде преодоляна или разрешена в рамките на периода.
Ако сте семейни не допускайте конфронтация в отношенията си с брачния партньор, тъй като те могат да доведат до нежелани промени във ваши планове, за които вече сте направили нужната подготовка.
През тази седмица интересни събития могат да възникнат около дете, което е в друго селище или държава. Може да имате и друг повод за празнуване или събиране свързано с дете.
Седмицата  ще бъде благоприятна за тези от вас, които ще пътуват с цел работа, лечение и др.
През тези седем дни ще имате много повече контакти с нови и стари приятели. Ще обсъждате с тях различни идеи или планове.
Ново реално или виртуално приятелство ще помогне на мъжете Стрелец да научат нови и интересни неща.
През тази седмица финансовите интереси на жените от този зодиакален знак ще определят почти всички техни действия и решения.

Козирог Седмичен Хороскоп 22 – 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще ви развълнуват различни събития или преживявания, които ще имате с хора от различни разстояния. Възможно е пътуване, което ще осъществите с приятели или с роднини.
Възможно е пътуване свързано с посещение или престой свързани с кратък престой (например за почивните дни).
Като цяло седмицата вещае позитивни за вас събития и преживявания свързани с хора от друг град или държава.
Избягвайте обаче напрежение в отношенията си. Вие няма да спечелите нищо от едно противопоставяне или налагане на вашата воля.
През тази седмица отделете време да прецените по-добре някои ваши познанств аи отношения. Бъдете решителни в желанието си да се разделите с тези, които ви пречат или влияят негативно. В други случаи поговорете откровено с тези, с които имате някакви несъгласия.
Това може да бъде една благоприятна седмица за развитие на имотни дела, промени свързани с жилище или селски имот и др.
Успехи могат да имат тези от вас, които се занимават с покупки или с продажби.
През тази седмица ще бъде добре да проверите и подредите личните си вещи и архиви.
Жените ще преживеят динамична седмица, тъй като ще имат контакт с много нови хора.
Мъжете могат да се разделят с някои стари приятели поради различни причини.

Водолей Седмичен Хороскоп 22 – 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате битови или имотни ангажименти или ще трябва да вземете решение свързано с някакво имущество.
Възможно е сега да се откажете от една своя покупка или имот, да промените плановет си, поради възникването на нови обстоятелства.
През седмицата една неприятна новина или ситуация ще изиска от вас много бързо решение, което ще бъде против волята ви.
Седмицата ще бъде неблагоприятна за действия свързани със съдебна или юридическа институция.
През тази седмица вероятно ще приключите едни отношения или ангажимент, поради желанието си да започнете нещо ново.
Някои от вас могат да се облагодетелствуват по някакъв начин от наем, пенсия, стипендия, социална помощ, наследство и др.
Ваш приятел ще ви ангажира със своите неприятности, които се повтарят от доста време насам. Вашите съвети не помагат, защото той или тя ги игнорират и искат нещата да се случват по тения начин.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания по семейни причини, за любовни или романтични преживявания.
Мъжете могат да научат много от едно ново познанство.
Жените обаче да бъдат по-внимателни в новите си контакти.

Риби Седмичен Хороскоп 22 – 28 април 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви изненадат неочаквани действия или предложение от страна на приятели или роднини.
През тези седем дни са възможни нови познанства, които ще внесат интересни емоции или планове в живота ви.
Въобще през тази седмица може да очаквате всякакви позитивни събития свързани с хора, които са извън кръга ви от роднини.
През седмицата може да ви зарадва или изненада документ или новина отдалеч, която вероятно ще дойде онлайн.
В работата ви седмицата ще бъде много натоварена, а резултатите няма да ви удовлетворят.
Мнозина ще се върнат към една работа или бизнес от миналото си, която сега ще се окаже актуална или полезна поради някаква причина.
През седмицата може да очаквате срещи и покани за събирания по различни поводи, които ще ви съберат с интересни хора.
В любовта е възможно запознанство или развитие на връзка с партньор от друго населено място, от друга националност или религия.
Тази седмица за някои от вас вещае нова позиция на работното място, въвеждане на нова дейност, изработка на нови продукти и др.
През тази седмица мнозина могат да пътуват за да получат документ от друго населено място.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Водещи новини

Джени Суши спря Кобрата за мач за 10 млн $?

Публикувано

на

Кубрат Пулев бе поканен да играе на 1 юни в Ню Йорк срещу AJ, но е с отнет лиценц, макар и временно

Казусът с целунатата от Кубрат Пулев журналистка в САЩ продължава да тегне върху кариерата на родния професионален боксьор. Заради него е била осуетена възможността за мач между Кобрата и хегемона в тежката категория на бокса Антъни Джошуа на 1 юни.

Българинът е със спрян лиценз на територията на щата Калифорния заради заведеното срещу него дело за сексуално посегателство от страна на Джени Суши и адвокатката ѝ Глория Олред. Изслушването на двете страни е на 14 май.

Само че след като се провали двубоят на Джошуа с американеца Джарел Милър, който беше насрочен за 1 юни в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, от лагера на британеца спешно потърсили резервни варианти за тази дата. И първата им опция била именно Кобрата, който е задължителен претендент за световната му титла във версия IBF.

И тъй като мач между двамата на практика е неизбежен, от лагера на AJ искали да го проведат в САЩ на въпросната дата и така да отпадне една от задължителните му защити. Затова се и свързали с промоутъра на българина Боб Аръм, който обаче обявил, че няма как да има мач на тази дата точно поради причина на отнетия, макар и все още временно, лиценз на Пулев, съобщава сайтът Boxing News 24.

Мачът на Джошуа с Милър отпадна, защото американецът даде положителна допинг-проба. Британецът и щабът му бяха готови да запазят същия награден фонд от битката – 10 млн. долара – и за Кубрат, ако има мач с него. Но случаят „Суши“ провали тези планове, защото на практика официалното потвърждение на срещата няма да може да бъде дадено чак до 14 май, което не е добре за рекламния пазар около нея.

Според изданието, имало и друга причина Аръм да пази Пулев от мач с Джошуа. Той искал да направи двубой между българина и Тайсън Фюри, като ще се чака официалния край на сагата с журналистката. И двамата имат договор с Top Rank, агенцията на Аръм, а според него две битки в рамките на няколко месеца с двама от тримата най-велики в тежка категория в момента може да изтощят Кобрата.

От сметките на Антъни Джошуа отпадна и Адам Ковначки. Потенциалните му съперници са Луис Ортис, Мануел Чар, Майкъл Хънтър и Джоузеф Паркър./dcnews

Прочети повече

Водещи новини

Димитър Бербатов се подиграва на Мартин Петров за елиминацията на Сити от Тотнъм (ВИДЕО)

Публикувано

на

Бившите звезди на българския футбол Димитър Бербатов и Мартин Петров изгледаха заедно снощния мегаспектакъл в Шампионската лига между Манчестър Сити и Тотнъм. „Гражданите“ на Пеп Гуардиола спечелиха с 4:3 в култов мач, но отпаднаха от турнира заради загубата с 0:1 от първата среща в Лондон.

Спиращият дъха трилър на „Етихад Стейдиъм“ бе по-специален за двамата бивши нападатели на ЦСКА – Марто игра за Сити между 2007 и 2010 година, а Бербо водеше атаката на Спърс между 2006 и 2008 година.

След края на двубоя Митко публикува клип в „Инстаграм“, на който с усмихната физиономия пита шеговито на английски език: „Петров, как завършихме? Петров, как завършихме?“. В това време Мартин е оклюмал до своя приятел и изглежда загубил ума и дума.

„Когато Тотнъм бие, а Мартин Петров вика за другия отбор. Какъв мач!“, пише с много усмивки накрая на клипчето на бившата деветка на „шпорите“.

 

видео: Спортал

Прочети повече

Избрано