Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Българското футболно първенство няма да се подновява, така било по-интересно

Публикувано

на

Българското футболно първенство нямало да се подновява, решиха от БФС. Причината е, че през зимната пауза имало много повече екшън, отколкото по заледените терени и пустеещи трибуни по време на мачовете.

„Ей ги Левски и ЦСКА си смениха треньорите, пък и те, и Лудогорец си падат наред в контролите. Левски е пред изхвърляне от евротурнирите и фалит, на „Армията“ пък продават наред и си чакат УЕФА да им постне историята, за какво да отвличаме вниманието с мачове“, аргументират се от „Иван Асен“.

От централата се съгласили да предложат малко помощ на позакъсалите грандове, като дали идея Левски да пусне лотарийни билетчета по левче, вместо билети и големият победител от играта да стане собственик на клуба и със събраната сума да покрие дълговете. За да покажат, че нямат нищо против към ЦСКА, поет от загубилия изборите за президент на централата Любо Пенев, настоящите шефове щели да си затворят очите и да позволят на ментора Люпко Петрович да води звезди от Руанда, които да играят в контролите с картотеките на изгонените и продадени български национали.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 🙂

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано