Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Ако ТОЙ прави тези 7 неща, ще разбие женското сърце

Публикувано

на

Когато започнете да се срещате с някого, няма начин да знаете как ще се развият нещата в дългосрочен план. Но ако сте заклети оптимистки и ако наистина харесвате човека, то по всяка вероятност започвате да си представяте живота си заедно, независимо дали искате или не – то просто е по-силно от вас. Почти невъзможно е да свалите розовите очила. Влюбени сте! И ако все пак искате да разберете в каква посока върви връзката ви, ето кои са сигурните „червени флагчета“, че той вероятно ще разбие сърцето ти.

1. Не ви представя като гадже

Ако той не се отнася с вас като официална половинка, не ви представя пред непознати като жената до него, то вие не сте негова приятелка и никога няма да бъдете. Толкова е просто.

2. Не иска да се среща със семейството ви

Повярвайте ни, няма чак толкова срамежлив мъж, който да не може да изтърпи 1 час в името на любовта, ако това е оправданието му да не се среща с вашите. В крайна сметка кому е нужно да се влагат толкова емоции в една среща, щом никога повече няма да се видят?

3. Той не прави планове

Вие създавате всички планове. Винаги. И дори когато казвате „Нека да идем в парка в събота“, той може да не ви се обади изобщо, защото е забравил. Явно не сте приоритет в живота му.

4. Казва ви, че не е готов за връзка

Ако някой ви каже, че не е готов за връзка, повярвайте му! Не си въобразявайте, че вие ще го промените, просто приемете това признание като услуга.

5. Поддържа контакт с бившите си

Има разлика между човек, който просто е любезен към бившите си и човек, който съзнателно търси контакт и би скочил в леглото с някоя от тях веднага. Използвайте най-добрата си преценка.

6. Той е фантаст

Може да не те представя като „приятелка” пред приятелите си, но гради планове за следващата ви Коледа още от февруари. Стига глупости, бъдете реалисти.

7. Крие телефона си

Това е ясен червен флаг. Ако през цялото време е на телефона си или никога не го оставя дори за секунда „без наблюдение“ на масата, то имате сериозен проблем.

изт. iwoman.bg

Избрано