Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп – март’2019

Публикувано

на

Овен Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през март ще се наложи да се натоварите с неприятен ангажимент, който ще има отношение към финансов документ или кредит.
Възможно е тези неща да не ви касаят пряко, а да са проблем на ваш роднина: родител, дете и други, пише astro.velida.net.
Март ще ви зарадва с приятни събития или новини свързани с момиче или с млада жена.
Възможно е раждане на дете момиче или да отпразнувате важен успех свързан с жена.


Като цяло март ще бъде благоприятен за вас месец по отношение на финансовите ви дела, но нищо няма да стане чрез късмет, а чрез усилена и сериозна работа и знания.
През този месец интересни събития ще се развият в любовния ви живот, където ще преживеете някои изненадващи моменти.
Възможно е неочаквано запознанство което тепърва ще промени живота ви.
През този месец ще преживеете различни срещи с любими хора, които ще ви заредят с положителни емоции.
През март ще следите здравословното състояние на роднина, който живее в друг град или държава и с когото ще имате по-динамична кореспонденция, или с някой, който се грижи за него.
В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с жени: колежки или клиентки, които може умишлено да провокират неприятна ситуация, за да ви злепоставят или да ви причинят друга някаква вреда.
Това ще бъде благоприятен месец за жените Овен за зачеване или за процедури свързани с бъдеща бременност.

Телец Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през март ви предстои да срещнете хора, с които различни житейски ситуации са ви разделили преди години.
Сега ще имате възможност да възобновите отношения, които са били специални или емоционални във вашето минало.
През този месец с известно недоверие ще приемате новите хора в живота си: както тези, които ще имат някаква връзка с ваши роднини, така и тези, които ще имат връзка с вашата работа.
Не бързайте да правите преценка на тези нови хора в живота ви само поради факта, че не се усмихват лесно, че не са разговорливи или изглеждат странни по някакъв начин.
През този месец ще реализирате по очакван от вас начин специален ангажимент свързан с момче или с млад мъж.
През март ще ви зарадва посещение на мъж, който ще дойде от друго населено място или събитие свързано с такъв човек, който живее в друг град или държава.
Както и преди съм писала, така и сега ще повторя да избягвате конфликти, тъй като те носят някаква загуба или разруха в живота ви през този месец: било на отношения, проекти или други важни за вас неща.
През март ще преживеете стресова ситуация свързана с неочакван проблем в дома ви, който може да бъде от битов характер, може да има връзка с ваши съседи или с някаква обществена ситуация.

Близнаци Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през март ще ви се наложи да отделите време за личните или здравословни проблеми на жена, която не живее във вашия дом.
На мнозина от вас ще ви се наложи да помогнете на жена да намери най-правилното решение на една стресова ситуация, която ще преживее през този месец.
Март ще бъде важен месец за развитието на вашата любовна връзка, особено ако вашия партньор в момента се намира в друг град или държава. Вие може да разговаряте или да планирате бъдеща среща или начало на съвместен живот.
Семейните представители на този зодиакален знак ще очакват новини през този месец, които ще бъдат важни за постигане на стабилност в домашните дела.
През този месец ще възникне неочакван и твърде неприятен конфликт с млад мъж, който ще се преживее много емоционално и болезнено.
Стабилни приятелства, които сте имали досега ще бъдат поставени на някакви изпитания през този месец. Тези преживяване ще ви помогнат да разберете доколко истински са вашите отношения, или са базирани само на някакви интереси.
Март ще бъде благоприятен месец за работа, за личен или семеен бизнес, за търсене на нова работа и различни представяния.
Мнозина от вас ще имат възможност да пътуват през март, като в повечето случаи това ще има връзка с определени интереси, професионални ангажименти и други.
Това ще бъде благоприятен месец за пътуване цел работа за определен период от време в друг град или държава.

Рак Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Рак, март може да бъде напрегнат за вас месец, но пък постигнатите резултати и успехи ще са забележителни.
Сега ще бъде важно да избягвате напрежението вътре във вас, да гледате по-спокойно на събитията без излишна паника. През март ще преживеете успехи или други специални събития свързани с ваша собствено дете или с млад човек от кръга ви роднини.
Мнозина ще се зарадват на преживявания свързани с бременност или с раждане на дете.
През март ще се преживеят важни събития в отношенията бащи и дъщери. Ако те са свързани с финансови дела, развитието им пределено ще бъде положително и за двете страни.
През март избягвайте да задълбочавате проблемите или емоциите, които ще преживеете в следствие негативното или злонамерено отношение на някои хора около вас. Сами ще се натоварите психически с неща, които ще преминат сравнително бързо.
През този месец ще ви се наложи да разрешите битов проблем, който ще възникне по вина на някой друг и това може ви провокира към конфликт.
Това ще бъде неблагоприятен месец за разрешаване на имотни дела, които някои от вас ще имат с други роднини, съседи или институции.
През този месец внимавайте какви хора идват в дома ви и с кого споделяте семейните си проблеми, за да не станете обект на клюки или неприятни коментари.
През този месец ще настъпи интересна промяна в любовта на младите жени, които имат връзка с по-възрастен партньор.

Лъв Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през март ще имате неочаквани или уникални възможности за развитие в работата си, за намиране на нова работа, за стартиране на нов бизнес или развитие на вече създаден такъв.
Не пренебрегвайте нито едно предложение през този месец и ако трябва, дайте си време да го обмислите по-добре, или да се посъветвате с ваши близки хора.
През март мнозина от вас ще вземат важно решение свързано с пътуване, което ще очаквате в близките няколко месеца. Не е задължително това пътуване да бъде в чужбина, въпреки че такава възможност определено съществува.
През този месец избягвайте конфликти с партньора си или с роднини, от битов или имотен характер. Няма да можете да реализирате своя идея и ще срещнете невероятен отпор или ще преживеете неприятен конфликт.
През този месец някои от семейните представители на зодия Лъв ще преживеят раздяла в семейството си, която най-вероятно ще бъде предварително планирана и очаквана.
Най-вероятно това събитие ще има връзка с пътуване, с работа или обучение в друго населено място и други.
Ако семейните ви отношения преживяват труден период, сега ще имате благоприятно време за откровени разговори, търсене на разумни решения и хармонизиране на обстановката в дома ви.
През март избягвайте финансови отношения с жени, чието развитие може да се окаже съвсем различно от това, което вие очаквате.
Като цяло март ще ви даде възможност да намирате бързо, но не и лесно решение на всеки ваш проблем или неприятност. Всичко ще зависи от вашия собствен манталитет и степен на духовно израстване.
Жените на 35 годишна възраст ще преживеят временни притеснения от финансов характер.

Дева Месечен Хороскоп Март 2019

Ако си родени под знака на Дева, през март ще ви се наложи да застанете лице в лице с една нова черта от характера на ваше дете или ваш роднина, която определено няма да ви хареса. Събитията през този месец ще бъдат тест за доверието помежду ви.
През този месец голяма част от изненадите ще бъдат свързани по някакъв начин с миналото ви или със събития, чието развитие е започнало вече. Трудно е да се каже дали тези изненади ще бъдат положителни или не, защото най-вероятно те ще са индивидуални, но при всички положения ще изискат от вас време за размисъл и преоценка преди да продължите напред.
През март ще преживеете успех или радостно събитие свързано с момиче или с млада жена, което ще е следствие на нейни лични решения или действия, на които вие сте се противопоставили преди време.
През март ще получите неприятна новина свързана с момче или с млад мъж, която ще е свързана инцидент или събитие, вследствие на тяхно арогантно или самонадеяно поведение.
Март ще бъде благоприятен месец за развитие на ваши финансови дела, посещение в банкова или друга финансова институция, откъдето очаквате да получите важни за вас резултати.
Младите жени Дева ще запомните този месец а специално събитие, за което близкото минало са проляти сълзи.
Младите мъжете Дева да избягват всякакви прояви свързани с риск, както на работното си място, така и по време на шофиране.
Любовният живот на мъжете над 35 годишна възраст ще им донесе приятни емоции и преживявания, а ако сте несемейни през този месец може да поставите началото на общо съжителство.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

„Искам да имам стая с пари и да си ги целувам“ – в света на богатите (СНИМКИ)

Публикувано

на

„Ако искам, ще работя 100 часа на седмица, няма да виждам семейството си и ще умра млада. Това си е лично мое желание“.

„Искам да имам много пари, пълна стая с пари и да си ги целувам“.

Общото между притежателите на тези думи е това, че искат да са богати, разликата е в годините – дамата, казала първото изречение, е на 30+години; вторият цитат е на малко момиченце.

Американката Лорън Грийнфийлд е документирала как живеят неприлично богатите хора. Истинска консуматорска оргия, разказва „Дойче веле“.

Грийнфийлд е озаглавила изложбата си „Поколението на благосъстоятелните“, фотографиите са изложени в Хамбург.

„Опитах се да покажа човешкото им лице, без да ги съдя. Исках да ги заснема в приятна за тях ситуация. Показвам техните истории така, какво ги видях“, коментира Лорън.

А те понякога са смущаващи.

150-те фотографии от изложбата доказват, че безкрайният ламтеж за власт, пари и луксозен живот винаги е на ръба между мечтата и кошмара.

Грийнфийлд израства в Лос Анджелис и се докосва до този свят още като ученичка.

„Снимките ми критикуват не толкова отделния човек, колкото обществото, културната среда“, казва тя.

Фотографката е заснела и документален филм, показван вече на няколко фестивала.

През годините на своята работа Грийнфийлд се убеждава, че парите не са щастие, защото празнината, която луксозният живот трябва да запълни, е като бездънна яма.

„Вести

Прочети повече

Извън спорта

Тези 5 растения привличат парите и пазят от зли очи!

Публикувано

на

От древни времена хората вярват, че растенията имат специална енергия. Някои от тях могат да навредят.

Е, има и такива растения, с които ще можете да привлечете парите и здравето в дома си, да се предпазите от зли очи и уроки. В следващите редове ще ви разкрием 5 такива растения.

Бамбук

Това е доста често срещано за декорация растение. Дизайнерите определено го обичат Освен това бамбукът носи много силна енергия и дава благополучие, мир и спокойствие на дома.

Важното е, че бамбукът пази от зли очи и уроки Дори и недоброжелатели да влязат в жилището ви, то бамбук няма да остави злите им намерения да ви засегнат по какъвто и да е начин.

Хризантеми

Мястото на тези прекрасни цветя не е само в градината, но и в къщата ви. Те помагат за финансов успех, стабилност и просперитет

Хризантемите вършат чудесна работа срещу завистливи хора, като пречат прокобите им да проникнат в жилището и живота ви.

Ако нямате желание да си отглеждате точно такова цвете, то просто от време на време, при партита и посрещане на гости, ги слагайте в къщата си, за да ви пазят от зли очи.

Спатифилум

Това цвете е известно и като „женско щастие”, то носи късмет и любов за дамите, които са необвързани и бременност, за тези, които вече имат спътник в живота.

То има отлични защитни свойства. Ще ви спаси от завистливи недоброжелатели.

Алое вера

Това растения блокира достъпа на всичко отрицателно до дома ви и отваря пътя само на положителните енергийни вибрации. Алое верата помага за просперитет.

Ако растението умре, значи  в жилището ви е влязла много силна лоша енергия.

Кактус

Много хора смятат, че те водят до кавги и неприятности. Това обаче не е така. Те защитават хората от негативизъм и лоши мисли.

Кактусите премахват злото и отблъскват завистта.

Добре е да ги поставите в близост до входната врата или до работещи електрически уреди/jenata.blitz.bg.

Прочети повече

Извън спорта

Ром крадец влезе в дома на мъж и го уби с лопата

Публикувано

на

Циганин уби стопанин на къща, заварил го да краде. Кървавото престъпление се разиграло в нощта срещу 22 юни в с. Априлово, Софийска област.

35-годишният рецидивист Д. М. влязъл в дома на 49-годишен мъж от селото в малките часове на нощта, за да го обере. Стопанинът се събудил, грабнал лопата и опитал да спре крадеца.

Престъпникът обаче се оказал по-ловък и издърпал инструмента. Ударил човека по главата над 10 пъти, а той починал от тежка черепно-мозъчна травма.

Рецидивистът бързо бил задържан. Той е обвинен в убийство и ако бъде признат за виновен, може да получи от 10 до 20 г. затвор. Прокуратурата ще му иска постоянен арест./Марица

Прочети повече

Избрано