Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп – март’2019

Публикувано

на

Везни Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени pод знака на Везни, през март ще вземете решение, което ще бъде провокирано от предложение или покана от страна на жена. То може да касае вашия професионален живот, да има връзка с начало на нов бизнес или да касае семейните ви интереси, пише astro.velida.net.
Ако сте родители и имате собствено дете, през този месец ще обсъждате или ще имате конкретни ангажименти свързани с разходи за образованието на детето ви.
Възможни са разходи свързани с допълнителни форми на обучение и развитие: музикални, спортни, свързани с вид изкуство и други.


Март ще бъде месец на изпитание за вашата любовна връзка или ако създадете нова такава, тя най-вероятно няма да продължи дълго.
Изпитанията ще са свързани по-скоро с проблеми от страна на партньора ви, който/ която ще търси вина за свои неуспехи в действията на други хора.
Март ще бъде променлив месец, в който ще се редуват положителни и негативни преживявания. Негативните преживявания ще са свързани със събития започнали своето развитие през февруари или ще са вследствие на тях. Положителните преживявания ще бъдат свързани с намиране на най-доброто разрешение на вашите проблеми.
През този месец ще ви се наложи да купите подарък за млада жена или момиче.
Генерално погледнато върху събитията през целия месец се вижда едно бавно развитие на голяма промяна в живота ви, която ще се реализира стъпка по стъпка, за да ви даде време да се подготвите за нея и за да изчака най-доброто време за нейното осъществяване.
Жените над 35 годишна възраст ще очакват важен документ или договор свързан с предстоящ ангажимент или събитие.
Жените до 35-годишна възраст ще направят необходима покупка за дома си.

Скорпион Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през този месец дори да се опитате, няма да можете да отложите ангажимент, който ще възникне с момче или с мъж от кръга ви роднини.
За някои от вас този месец вещае годеж, сватба или друго важно семейно събитие свързано с мъж.
През март едно пътуване може да създаде напрежение с ваши приятели или колеги (ако пътуването ви има професионален характер).
През този месец ще възникне неочаквана възможност да подобрите своите доходи чрез по-добре платена работа, чрез ангажирането ви с допълнителен ангажимент в извънработно време или чрез друг източник с дълготрайно значение.
През март важна роля в живота ви ще изиграе мъж, който ще ви даде ценен съвет, ще ви окаже важно помощ или чрез него ще получите предложение, на което трудно ще откажете.
През този месец избягвайте да търсите лесни печалби или бързо разрешение на проблемите си, което може да се окаже погрешно и да ви създаде нови неприятни ситуации.
Старайте се да бъдете искрени и честни в действията си, което ще ви гарантира сигурен, макар и бавен успех.
През този месец ще ви се наложи да посетите някой, който боледува и който се лекува в домашна обстановка или в болница.
Мъжете на 35 годишна възраст ще имат благоприятен месец за постигане на важни успехи в семейството и в работата, както и за разрешаването на проблеми, които са изглеждали неразрешими досега.

Стрелец Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през март ще ви изненада възможност да заработите нещо допълнително с друга жена, което ще ви донесе някакви пари в семейния бюджет.
През този месец внимавайте с планове, които правите за пътуване, тъй като може да се окажете недостатъчно финансово подготвени или да възникне друга неочаквана пречка, затруднение.
Ако имате бизнес или други важни дела с хора от други градове или държави, бъдете внимателни за да се предпазите от измама или фалшиви оферти.
Като цяло март ще бъде благоприятен за вас във финансов план, благодарение на ваши предишни професионални, бизнес или други действия.
Възможно е да възникне късмет откъм пари, който също ще бъде благодарение на ваши действия, контакти или решения от миналото ви.
През март ще преживеете събитие свързано с дете или с млад човек, което може да бъде свързано с раждане на бебе или с житейски успех на вече порасналия ви наследник.
Март ще бъде благоприятен месец за реализиране на ваши материални или имотни планове, както и за различни покупки.  Ще се наложи да купите подарък на приятел, свързан с негов рожден ден или друг важен празник в живота му.
През март ще получите неприятна новина свързана с жена, която познавате.
Младите жени Стрелец ще преживеят най-различни изненади свързани с настоящата си работа или с възникването на възможност за нова такава.

Козирог Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през този месец ще възникне много неприятен конфликт с млад мъж, чиито думи или обвинения ще ви наранят дълбоко емоционално.
През този месец ще ви се наложи да обърнете по-сериозно внимание на здравословното си състояние и в никой случай да не отлагате консултация с лекар или лечение.
Това ще бъде неблагоприятен месец за контакти със съдебна или юридическа институция, за съдебно дело и други.
През март ще имате разговорът в семейството си от финансов характер свързан с предстояща инвестиция, по-голям разход на средства или уреждане на различни документи, които също ще бъдат разход от семейния ви бюджет.
През този месец повечето от вас ще получат покана свързана с предстоящо семейно събиране, годеж или сватба, както и вие самите може да сте причина за такова събиране.
Хубавото на събитията през месец март, е че ще имат благоприятен за вас завършек независимо от вашите собствени желания или стремежи.
Някои неща могат да изглеждат сега като загуба за вас или да ги приемате като неприятност причинена ви от други хора, но бъдещето ще ви покаже, че реалността е съвсем друга.
Младите мъже Козирог ще преживеят напрежение свързано с важни отношения с хора от кръга роднини или приятели.
Любовния живот на мъжете над 35-годишна възраст ще е нестабилен, проблематичен, с различни върхове и спадове или преодоляване на стресови ситуации.

Водолей Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през март ще се възползвате от някои изгодни събития или финансови предложения, които ще дойдат чрез нови хора в обкръжението ви или чрез някой, който е роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Сега определено ще имате възможност да развиете в благоприятна посока своите финансови дела, но това почти винаги ще става чрез помощта или съдействието на други хора.
Притесненията ви през този месец ще имат временен характер, ще намирате бързо или практично разрешение, включително на такива от здравословен характер.
През този месец ще имате ангажимент или ще преживеете по-емоционално събития свързани с момче или с млад мъж, който вероятно живее в друг дом.
През този месец избягвайте покупка на скъпоструващи вещи, включително и на имот, тъй като може да се окажете излъгани в цена, в качество и други.
Ако сте в процес на съдебно дело от имотен характер, възможно е да възникне неприятен за вас обрат или усложнение. През този месец ще имате засилена комуникация с ваши приятели, които поради различни причини в момента живеят или работят в друг град или държава.
През Март ще имате посещение на хора в дома си, които може да са ваши роднини, и които определено ще дойдат натоварени с големи лични или семейни проблеми и неприятности.
Младите мъже Водолей (предимно тези, които са семейни) ще се зарадват на раждане на дете или друго специално събитие семейството си.

Риби Месечен Хороскоп Март 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през март неочакваните събития ще бъдат свързани с вашия любовен живот или с документ, който ще получите, и който ще има някаква връзка с пари.
Март ще бъде особено важен период в живота на младите жени и на мъжете над 35 години, тъй като вещаят промени в дома и в семейството им, с дълготрайно значение за бъдещето им.
Жените над 35 години ще преживеят стресова ситуация свързана с пътуване или ще възникне неочаквана необходимост за такова поради семейни или професионални причини.
Като цяло март ще бъде месец на промени за повечето представители на зодиакалния знак Риби, като те ще имат връзка с преместване в нов дом, начало на нова работа и други кардинални събития в живота.
Хубавото е, че те ще бъдат за ваше добро и в никой случай не трябва да създават безпокойство или страх за бъдещето ви. Тези от вас, които в момента имат работа или друг професионален ангажимент ще започнат да изпитват неудовлетворение и ще се оглеждат за евентуални промени, като едва ли ще предприемете някакви конкретни действия именно през този месец.
По-скоро ще сте предпазливи, отколкото авантюристи.
През март ще преживеете неприятен конфликт в семейството си, който ще е породен от насъбрало се напрежение или неизказани неща от предишните няколко седмици.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Зодиите, които печелят най-лесно пари!

Публикувано

на

Всеки човек се стреми да изкарва повече пари и да е в по-добро финансово състояние. Определено високият стандарт на живот е мечта на всеки един от нас. Но забелязали ли сте, че има хора, които много по-лесно печелят пари? Просто им върви в тази област. Всъщност това е доста повлияно от зодиакалния им знак. Има зодиакални знаци, чиито представители много по-лесно се справят с финансовите затруднения. Разбира се, нямаме предвид, че те не полагат усилия за да постигат успехите си, но определено късметът върви ръка за ръка с тях. Това обикновено са хора, които изкарват наистина много пари. Вижте от кои зодиакални знаци са хората, на които им върви най-много с парите:

1. Телец – Едва ли ще срещнете Телец, който не работи хубава работа или няма заделени пари. Те обикновено имат много големи амбиции и заемат високи постове. Винаги имат заделени пари за „черни дни“. Представителите на този зодиакален знак обожават да се глезят и обикновено дори не се замислят колко пари са изхарчили, щом става въпрос за тяхното собствено удоволствие. Те са наистина доста зависими от парите. Ако нямат достатъчно пари, просто не се чувстват достатъчно щастливи. Точно поради тази причина всеки един Телец е намерил как да изкарва парите си без много пот на челото.

2. Скорпион – Обожават да виждат банковите си сметки пълни. Скорпионите обикновено не са хора, които харчат безразборно парите си. Те умеят доста умело да боравят с тях. Пресмятат точно колко и за какво харчат. Това са хора, които просто имат нюх за бизнес. Те знаят точно кой е най-доходоносен и успяват да си пробият път точно където им е нужно. Те не се примиряват с обикновени професии. Искат да изкарват парите си по лесен начин. Скорпионите буквално са грандомани на тема пари. Дори често имат по няколко дебитни карти, на които редовно се наслаждават.

3. Козирог – Една наистина много дисциплинирана зодия. Представителите ѝ успяват да постигнат абсолютно всяка една своя цел, защото са изключително упорити и отговорни. За нищо на света не биха се отказали от сбъдването на мечтите си, а те обикновено са свързани с изкарването на много пари. Те също пресмятат всеки един свой разход и са наистина много спестовни. Обикновено имат доста пари в банковата си сметка. Представителите на този зодиакален знак са много мотивирани хора, които обикновено успяват да изкарат парите си по лесен начин.

Actualno.com

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 20 юни, четвъртък

Публикувано

на

Овен 

Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора, пише lamqta.com. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Ако има нещо, до което упорито се опитвате да се доберете на работата си, днес има голяма вероятност най на края да видите прогрес в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне така, както би Ви се искало, но при такива неща никога не може да има гаранция за всичко. Но пък точно това прави очакването така завладяващо: никога не знаеш, какво може да очакващ в следващия момент.Така че раздвижете пръсти, изпратете необходимите електронни съобщения и чакайте, за да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци

На приключване с деловите задачи трябва да използвате сутрешните часове. През деня забележимо ще се засили стремежът Ви към свобода, оригиналност, и откриване на нови страници в деловия и любовния живот. Само че търсенето на независимост може да се натъкне на препятствия. Може да Ви попречи необходимостта спешно да свършите нещо. Ще успеете да се справите, ако на време си съставите план за действие, и се откажете от ненужните и излишно опасни експерименти.

Рак

През този ден се постарайте , да не правите забележки на своя любим човек, дори това много и много да Ви се иска. Той няма да е в състояние да възприеме дори и най-справедливата критика и подобно на таралеж ще Ви показва хиляди бодлички. Нали не искате това?…

Лъв

Най-сетне ще започнете да разбирате, как влияете на обкръжаващите, и това все повече започва да Ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат Вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са доста големи. Не надценявайте властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност.

Дева

Очакват Ви финансови загуби и на много представители на знака днес ще се наложи да се „бръкнат” с доста големи суми. Но пък за сметка на това, в други отношения денят е много подходящ. Всъщност, днес Девите ще имат възможност да реализират планове от личен характер, да зарадват близките си и приятно и весело да прекарат времето си с приятели. Много плодотворна ще бъде първата половина на деня и по тази причина ще трябва нея да посветите на задължения и дейности, изискващи повече внимание. Чак вечерта ще може да се радвате на спокойна и непланирана предварително почивка, когато дори гледането на телевизия ще Ви достави огромно удоволствие.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 20 юни, четвъртък

Публикувано

на

Везни

Днес Вашия любим човек ще скрива нещо от Вас, което, разбира се, въобще няма да Ви хареса. Само че не бързайте да си правите генерални изводи! Може би наистина е по-добре да не знаете за онова, което не иска да Ви каже? Много знаене – много усложнения и проблеми…

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия, пише lamqta.com. Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

Повече от ясно е, че днес ще затворите очите си за общественото мнение, относно Вашия любим човек, и ще постъпите така, както сами преценявате, че е нужно, без да се съобразявате с когото и да било и без да се нуждаете от нечие ръководство. Навярно това ще бъде най-правилния изход от създалата се ситуация.

Козирог

Не е лесно да Ви накарат да се разделите с пот изкараните пари, дори и да имате хубав повод за покупки – рожден ден, годишнина или някакъв друг тържествен случай. Така че ако днес се събудите с желание да похарчите крупна сума, вземете някой от близките си хора и си дайте вид, че добре сте помислили, преди да дадете парите на касата. Знаете какво искате и може да се сдобиете с желаното, а това е достатъчно.

Водолей

Днес и през следващите няколко дни е най-добре да си сложите предупредителен знак, тъй като от Вас не трябва да очакват обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на чувствата си да се проявят, но ако действително се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено настроение, защото иначе много ще ги разтревожите.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнят, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Избрано