Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Избъзикаха се и с Николета: какво си мисли Лозанова, докато гледа мач на Левски? (СНИМКА)

Публикувано

на

Николета Лозанова изгледа първия домакински мач на Левски за 2019 г. срещу Локомотив (Пд). Ни Ло бе на „Герена“ заради своя любим Ники Михайлов. Факт е обаче, че плеймейтката имаше връзка и с друг футболист на „сините“ – Валери Божинов, от когото даже има дъщеря.

Заради това футболни зевзеци направиха гаргара с брюнетката, като на снимка допълниха надпис „С дясното крило май не съм спала…“, визирайки че Лозанова е минала повечето през „синята“ съблекалня.

Иначе и Ники, и Валери имаха връзки с още една жена – Алисия, като и за Моника Валериева се говори, че е минала през леглото и на двамата.

Вижте изображението, което бе споделено в редица фейсбук странички и групи:

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано