Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ на разбилия се двуместен самолет, с който загина Емилиано Сала

Публикувано

на

Снимки на разбития самолет на футболиста Емилиано Сала се появиха в социалните мрежи, като те са споделени от журналиста Кристиан Мартин. Кадрите показват плана за полета, в който са допуснати основни грешки преди излитането.

Пилотът от фаталния полет е работил на непълен работен ден и се е опитал да предотврати трагедията. От доклада на отдела за разследване на авиационни произшествия става ясно, че е имало е проблем с регистрацията на самолета.

Втората грешка, която е много сериозна, намереният документ показва, че пилотът е предпочел да се движи на ръчно управление, вместо на автопилот.

Това означава, че въпреки неблагоприятните атмосферни условия, той не се е доверил на техниката и най-вече на приборите за ориентация. Това се оказва изключително голямо нарушение. Открият план на полета показва също, че има отклонения от предварително одобрения.

Пилотът не е имал разрешение да лети през нощта, още по-малко с пътник на борда. В доклада се посочва още, че самолетът е бил разцепен на 3 части.

Самолетът изчезна от радарите на 21 януари над Ламанша. Тялото на пилота Дейвид Ибътсън все още не е намерено./“Блиц

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Licencia del piloto David Ibbotson. Licencia PRIVADA, no COMERCIAL. Prohibido llevar pasajeros pagos.

Публикация, споделена от Christian Martin (@christianmartin03) на

Избрано