Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Реал (М) назначава 24-годишен за мениджър след грандиозната издънка срещу Аякс

Публикувано

на

Реал (М) ще спаси наглед осакатения сезон с нов мениджър, едва на 24. „Белия балет“ е решил да ползва услугите на Кепа Арисабалага, който по всичко личи, че ще бъде свободен агент, след като испанецът се провали начело на Челси.

„Продадохме футболист, който вкарва по 50 гола на сезон и купихме такъв, който пуска по толкова. Колко по-лошо решение може да бъде това?“, оправда бъдещия трансферен ход Флорентино Перес.

Той заяви, че разбработката VAR (Video Assistant Real) не била докрай усъвършенствана, а ако опитът с Кепа не сполучи също, ще се търси за подпис Арсен Венгер, то поне 4-тото място и Шампионската лига за есента да бъдат гарантирани.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 🙂

 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано