Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (18 – 24 март 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви се наложи да разрешавате емоционални проблеми, да стабилизирате любовните си отношения или да се заемете с по-сериозно с търсене на романтичен партньор (ако нямате такъв), пише astro.velida.net.
Като цяло тази седмица вещае изненади в любовния ви живот.
През седмицата ще имате важна за вас среща с жена, с която ще обсъждате събитие от последните няколко дни или седмици или ще планирате някои действия за близкото си бъдеще.
През седмицата може да бъдете част от събиране свързано с жена.


През тази седмица ще ви бъдат дадени достатъчно благоприятни възможности и обстоятелства за тяхното реализиране, затова избягвайте състояния на тревога или безпокойство и вярвайте повече в съдбата си.
Възможни са кратки стресови ситуации, без неблагоприятни последствия.
През тази седмица бих ви посъветвала да внимавате в разходите си и като цяло във финансовите си дела.
Едва ли ще допуснете голяма криза в личния си или семеен бюджет, но не са изключени неприятни грешки.
Жените над 35 годишна възраст ще имат важни срещи или посещения в държавна или обществена институция по въпроси свързани със семейството или работата им.

Телец Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви разочароват опитите за хитруване или за манипулирането ви от страна на по-млади от вас хора.
Възможно е някой да се опита да ви въздейства по някакъв начин в семейните ви дела или в решенията ви като родител (ако имате собствено дете).
През тази седмица именно подобни действия ще ви дразнят и ядосват най-много, тъй като вие имате достатъчно интуиция или опит да усетите подобни действия.
През тези седем дни ще се забавят поради различни причини важни за вас новини, съобщения или документи.
Пазете личната си информация от загуба поради невнимание или кражба на лични документи.
През седмицата ще възникне напрежение в отношенията ви с мъж, с когото работите заедно или имате професионални контакти.
Възможен е конфликт с човек, който е представител на някаква институция.
Тази седмица ще бъде сложна за вас, защото ще изиска да покажете по-голяма твърдост на характера си и философско приемане на събитията.
Събитие в живота на млада жена ще ви натъжи, но разбирате, че всичко, което тя преживява в момента се дължи на нейни грешки и прибързани решения.

Близнаци Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, която ще запомните с важна придобивка за дома си или за собствения си комфорт.
Използвайте това благоприятно време за развитие и постигане на конкретен напредък на важни за вас дела, особено такива, които касаят дома или семейството ви.
През тази седмица ще трябва да обърнете по-сериозно внимание на неприятности в живота на хора, които живеят в друго населено място.
При пътуване избягвайте конфликти и спорове с хора, с които ще пътувате заедно, или с които ще имате контакт. Желанието на някой да има приятелство с вас или познанство с определена цел ще ви озадачи и ще се опитате да разберете истинската причина за подобен интерес към вас.
Седмицата ще изиска от вас много внимателно вземане на решения, които имат съдбовно значение за семейството ви или за ваш роднина.
Младите мъже Близнаци ще имат благоприятна седмица за създаване на важни семейни, любовни или професионални отношения.

Рак Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще трябва да бъдете по-решителни при реализирането на финансовите и домашните си дела.
Не отлагайте нещата поради мързел или поради нежелание да преодолеете някои пречки и затруднения.
Ако преодолеете тези негативни състояния пред вас е една успешна седмица, която ще запомните с реални постижения.
В личен план различни събития ще повдигнат настроението и духа ви, както няма да ви липсва и късмет (ако въобще имате нужда от такъв).
Една от основните опасности при вас, както и при представителите на останалите зодии е провокирането или задълбочаването на конфликт или стресови ситуации.
Помнете, че такива преживявания ви се дават винаги като проверка на вашата вяра и характер.
Дали ще бъдете удовлетворени от постигнатото в края на седмицата, ще зависи именно от начина ви на поведение по време на тези житейски проверки.
Една от приятните изненади през тази седмица ще бъде свързана с любовния ви живот, като минало, настояще или бъдеще.

Лъв Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате очакване за разговор или среща с мъж, който може да бъде член на семейството ви, някой с когото имате професионални контакти или е представител на някаква институция. Седмицата вещае събиране свързано с мъж, което в повечето случаи ще бъде по определен повод.
Една неприятна новина свързана с момиче или с млада жена може да ви разстрои за кратко време. В края на краищата всеки следва своята лична линия на живота и прави своите лични избори за добро или за лошо.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване свързано с работата ви, с някаква определена цел или за посещение в институция, която се намира в друго населено място.
Това ще бъде благоприятно време за начало на нова работа в друг град или държава.
През седмицата не избързвайте да реагирате на информация, която ваши приятели ще споделят с вас, и която вероятно засяга само тях.
При възможност се опитайте да успокоите напрежението с няколко философски съвета или притчи.

Дева Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Дева, очакванията ви за тази седмица ще се окажат не само нереални, но и вероятно ще се окажете подведени от лъжлива информация или манипулация.
През тази седмица определено ще трябва да действате много внимателно, да избягвате крайности в думи, решения или действия.
Един приятен повод свързан с жена може да бъде причина за избор на подходящ подарък, покупка на нови дрехи за гардероба ви и други.
През седмицата мнозина от вас ще имат грижи свързани със здравето или проблеми в живота на дете.
Използвайте тази седмица за развитие на ваши планове, от които очаквате някаква облага за семейството си.
Това ще бъде благоприятен период за уреждане на финансови документи или споразумения.
Жените над 35 годишна възраст ще могат да се зарадват на една придобивка, покупка или документ от материален характер.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Подигравка с близките на загиналите край Своге, ето колко пари им изплащат

Публикувано

на

За абсурдни обезщетение от по 10 лева на загинал в катастрофата край Своге съобщиха близки на загиналите. При тежкия инцидент през август миналата година загинаха 20 души.
Застрахователната компания „Бул инс“ до момента е превела по 10 лв. обезщетение на трима от наследниците на две от жертвите.
Това става ясно от отворено писмо на наследници на жертвите. Писмото е изпратено до премиера Бойко Борисов, до омбудсмана Мая Манолова и до шефа на Комисията по финансов надзор Бойко Атанасов.
„Знаете ли, че живота на един човек струва 10 лева? Да, 10 лева! На толкова застрахователната компания „Бул Инс“ АД оцени живота на нашите майки, бащи и деца!“, пишат авторите на писмото.
„Поведението на този български застраховател ни кара да се чувстваме унизени и огорчени, без вяра в справедливостта и закона. Ако „Бул Инс“ АД нямат финансовия ресурс да платят за смъртта на 20 души, то тогава ние си задаваме въпроса дали няма да се повтори случая със ЗК „Олимпик“, но този път със стотици хиляди засегнати българи“, негодуват близките на жертвите.
„След като се обърнахме за съдействие към Комисията за финансов надзор, от там наложиха принудителна административна мярка на въпросния застраховател с изрични указания да плати. Въпреки че законът налага незабавно плащане на обезщетения след наложен ПАМ, „Бул Инс“ АД преведе по 10 лв., вместо законно установения размер, се посочва в отвореното писмо.
Близките на загиналите се обръщат лично към Борисов и му припомнят, че заради катастрофата оставка подадоха трима министри от кабинета, както и че беше сменено и ръководството на пътната агенция. Припомнят и за повдигнатите обвинения.
„Това е черно петно за цялата държава. Но най-много страдаме ние, които загубихме нашите родители и деца!“, казват още авторите на писмото.

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 23 май, четвъртък – нека всички се постараем да се почувстваме като абитуриенти!

Публикувано

на

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че трябва да помните, че има опасност да отидете твърде далече. Втората Ви половинка ще бъде лишена от достатъчно внимание, а колегите може да изпитат професионална ревност. Изключително внимателната и търпелива трудова дейност ще даде очакваните плодове. Звездите казват, че Ви се препоръчва да спазвате лека диета, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в буен роман. Не бъдете наивани: навсякъде Ви очакват подводни камъни, пише lamqta.com.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Не се вълнувайте толкова! Всичко, което трябва да се случи днес във Вашия личен живот, ще стане по възможно най-добрия начин. Важното е да се държите адекватно и да се постараете да отчитате променящата се ситуация. През този ден звездите са на Ваша страна, а това значи, че всичко ще се получи!

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат. Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване – разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей

Днес звездите препоръчват, заедно със своя любим човек да се заемете с някаква обща дейност, не свързана с получаване на доходи или някаква друга материална изгода. За Вас най-важен ще бъде не резултата, а процеса на съвместно споделяне, обединяващ и сближаващ.

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият началник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вещицата Минка със смразяващо пророчество за България

Публикувано

на

В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След като омагьоса американския президент Доналд Тръмп, сега румънката Михаела Минка е твърдо решена да отмъсти на корумпираните политици.

Финалът на заклинанието ще съвпадне с европейските избори на 26-и май, предава Нова тв.

Може ли черната магия да изведе една страна от криза? И какво предсказа Михаела на България?

Вярваме, че те са легенда от миналото.

Слуги на царството на мрака, които познаваме от филмите и детските приказки. Но съществуват и в реалността. Михаела Минка живее в родината на Дракула и е 20-то поколение вещица.

„Наследих този дар от моите родители. От майка ми и баба ми, защото магьосничеството не става за една нощ. То е традиция, която наследяваш. Но моите сили са големи. От 9-годишна правя магии”, споделя тя. Михаела, също като баба си, се опитва да повлияе на хода на събитията.

През 2017-а година, докато живее в Калифорния, прави заклинание на американския президент Доналд Тръмп заради политиката му към имигрантите.

Румънката се обединява с вещици от Америка, Куба, Близкия Изток и Русия и блокира изграждането на стена по границата с Мексико, а Конгресът отказва да финансира идеята на държавния глава. Михаела става толкова популярна, че печели наградата на Международния съвет на магьосничеството, но избира да се върне в родината. Днес Михаела живее в ренесансов дворец в Могошоая, на 10 километра от Букурещ и учи на вещерство дъщерите си.

Сесиите провеждат заедно в специално декорирана за целта постройка. Най-често използват Таро карти, билкови отвари, лук, вуду кукли. Ако някой е нещастен в любовта, забъркват му пчелен мед с майчино мляко. В глинен съд разтапят калай за болните и уплашените./ВЧас

Прочети повече

Избрано