Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (18 – 24 март 2019)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица в която ще възникнат нови възможности да осъществите свои планове или идеи, пише astro.velida.net.
Разбира се, нищо не трябва да става само на база емоции, а добре да се обмисли всяко ваше действие.
Това е седмица, в която ще решавате ваши бъдещи ангажименти с дълготрайно значение.
Една от изненадите през тази седмица ще бъде свързана с момиче или с млада жена от кръга ви роднини.


Тази седмица ще бъде неблагоприятна за уреждане на финансов договор или споразумение, особено ако вече сте започнали подобни разговори в предишната седмица и до този момент, те не са довели до положителен резултат.
На работното ви място може да възникне напрежение в отношенията ви или конфликт с мъж, който е ваш колега, ръководител, клиент или бизнес партньор.
Жените до 35-годишна възраст ще преживеят различни неочаквани или непланирани събития в дома си.

Скорпион Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще изпитате затруднения в комуникацията си с дете или при реализацията на вашия очаквания свързани с него.
Донякъде тези затруднения ще се дължат на особеностите на характера на вашето дете.
Седмицата ще бъде неблагоприятна за пътуване, поради различни технически причини или сложни метеорологични условия.
Възможни са неприятни новини свързани с ваш роднина или приятел по време на пътуване.
Възможни са новини свързани със здравето на човек, който живее в друго населено място.
Седмицата ще бъде благоприятна за покупка на вещи с документ или на изплащане, за уреждане на важни неща, които касаят имот, който вие или семейството ви притежавате.
През тази седмица ще имате благоприятни възможности за постигане на добри резултати или успехи във финансов план, като тази благоприятна тенденция особено ще бъде актуална за жените над 35 годишна възраст.
Те могат да опитат своя късмет по различен начин, но разумно!

Стрелец Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас ще бъде седмица, в която ще трябва да бъдете много внимателни в разговорите си с човек от кръга ви приятели или познати.
Една такава личност ще се опита да ви въздейства по някакъв начин с информация, която ще се окаже че не отговаря на истината.
Научете се да проверявате всичко, преди да реагирате или да вземате решения.
Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате.
През тези седем дни ще реализирате една важна за вас промяна, свързана с приключване на ангажимент или отношения и начало на нещо ново в живота ви.
Мнозина ще получат радостна вест свързана с успех или друго специално събитие в живота на момче или млад мъж, който живее в друго населено място.
Седмицата ще бъде благоприятна за любов, за различни семейни събития, за годеж или сватба и други.
Мъжете до 35-годишна възраст да се освободят от неприятни ангажименти или трудни за изпълнения задачи.

Козирог Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е една благоприятна седмица да реализирате своите планове и очаквания, но както винаги така и сега нищо няма да се получи без ваше участие.
Това особено важи за младите мъже от знака, които ще трябва много по-активно да работят върху реализирането на своите идеи.
През тази седмица ще възникне една сложна ситуация на работното ви място, която ще можете да разрешите с един откровен разговор с колеги, ръководители или клиенти.
Прояви на упорство и инат от ваша страна могат да влошат неприятно тази ситуация.
Подобни емоционални действия от ваша страна дори могат да застрашат позицията ви.
През тази седмица мнозина ще обмислят едно пътуване, което да реализират по-късно през годината.
Вероятно то ще се нуждае от по-добра подготовка, финансово осигуряване и други.
През седмицата ще възникне напрежение около финансов документ, забавено или пропуснато плащане.
Това напрежение най-вероятно ще възникне между вас и хора от семейството ви или такива, с които работите заедно

Водолей Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица обърнете по-сериозно внимание на информация или предложение, които ще получите от мъж.
Възможно е той да бъде представител на някаква институция, ваш ръководител, клиент или бизнес партньор.
През седмицата ще ви разочароват неискрените и користни действия на млада жена, която продължава да действа спрямо другите хора по един нечестен начин, без да си взема поука от свои предишни грешки или загуби.
Разговорите ви с нея, няма да променят нейната същност, затова ако е възможно игнорирайте нейните действия или прекъснете отношенията си с нея.
През седмицата основните ви проблеми или неприятности ще дойдат именно чрез хора с труден или конфликтен характер, с които ще ви бъде трудно да комуникирате или чието държание няма да можете да промените.
Това ще бъде благоприятна седмица за всякакви семейни събирания, покупки за дома или подобрение в семейното ви жилище.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за уреждане на всякакви документи и договори.

Риби Седмичен Хороскоп 18 – 24 март 2019

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица предполага различни събития свързани с бебе или с дете, които ще окажат благотворно влияние върху любовните ви или семейни отношения.
През седмицата избягвайте финансови ангажименти с хора от кръга ви приятели, тъй като може необмислено да се въвлечете в неприятности или проблеми, които те имат.
През тази седмица ще ви изненада неприятно една новина свързана с жена, която познавате.
Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на ваши планове или събития, които касаят дома ви и близките ви роднини (най-вероятно от собственото ви семейство).
Това ще бъде благоприятна седмица за важни промени в дома, покупка или преместване в нов дом и други.
Жените на 35 годишна възраст ще преживеят неочаквана загуба или разочарование, което ще им покаже грешки, вследствие на прибързани или емоционални действия.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Подигравка с близките на загиналите край Своге, ето колко пари им изплащат

Публикувано

на

За абсурдни обезщетение от по 10 лева на загинал в катастрофата край Своге съобщиха близки на загиналите. При тежкия инцидент през август миналата година загинаха 20 души.
Застрахователната компания „Бул инс“ до момента е превела по 10 лв. обезщетение на трима от наследниците на две от жертвите.
Това става ясно от отворено писмо на наследници на жертвите. Писмото е изпратено до премиера Бойко Борисов, до омбудсмана Мая Манолова и до шефа на Комисията по финансов надзор Бойко Атанасов.
„Знаете ли, че живота на един човек струва 10 лева? Да, 10 лева! На толкова застрахователната компания „Бул Инс“ АД оцени живота на нашите майки, бащи и деца!“, пишат авторите на писмото.
„Поведението на този български застраховател ни кара да се чувстваме унизени и огорчени, без вяра в справедливостта и закона. Ако „Бул Инс“ АД нямат финансовия ресурс да платят за смъртта на 20 души, то тогава ние си задаваме въпроса дали няма да се повтори случая със ЗК „Олимпик“, но този път със стотици хиляди засегнати българи“, негодуват близките на жертвите.
„След като се обърнахме за съдействие към Комисията за финансов надзор, от там наложиха принудителна административна мярка на въпросния застраховател с изрични указания да плати. Въпреки че законът налага незабавно плащане на обезщетения след наложен ПАМ, „Бул Инс“ АД преведе по 10 лв., вместо законно установения размер, се посочва в отвореното писмо.
Близките на загиналите се обръщат лично към Борисов и му припомнят, че заради катастрофата оставка подадоха трима министри от кабинета, както и че беше сменено и ръководството на пътната агенция. Припомнят и за повдигнатите обвинения.
„Това е черно петно за цялата държава. Но най-много страдаме ние, които загубихме нашите родители и деца!“, казват още авторите на писмото.

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 23 май, четвъртък – нека всички се постараем да се почувстваме като абитуриенти!

Публикувано

на

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че трябва да помните, че има опасност да отидете твърде далече. Втората Ви половинка ще бъде лишена от достатъчно внимание, а колегите може да изпитат професионална ревност. Изключително внимателната и търпелива трудова дейност ще даде очакваните плодове. Звездите казват, че Ви се препоръчва да спазвате лека диета, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в буен роман. Не бъдете наивани: навсякъде Ви очакват подводни камъни, пише lamqta.com.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Не се вълнувайте толкова! Всичко, което трябва да се случи днес във Вашия личен живот, ще стане по възможно най-добрия начин. Важното е да се държите адекватно и да се постараете да отчитате променящата се ситуация. През този ден звездите са на Ваша страна, а това значи, че всичко ще се получи!

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат. Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване – разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей

Днес звездите препоръчват, заедно със своя любим човек да се заемете с някаква обща дейност, не свързана с получаване на доходи или някаква друга материална изгода. За Вас най-важен ще бъде не резултата, а процеса на съвместно споделяне, обединяващ и сближаващ.

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият началник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вещицата Минка със смразяващо пророчество за България

Публикувано

на

В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След като омагьоса американския президент Доналд Тръмп, сега румънката Михаела Минка е твърдо решена да отмъсти на корумпираните политици.

Финалът на заклинанието ще съвпадне с европейските избори на 26-и май, предава Нова тв.

Може ли черната магия да изведе една страна от криза? И какво предсказа Михаела на България?

Вярваме, че те са легенда от миналото.

Слуги на царството на мрака, които познаваме от филмите и детските приказки. Но съществуват и в реалността. Михаела Минка живее в родината на Дракула и е 20-то поколение вещица.

„Наследих този дар от моите родители. От майка ми и баба ми, защото магьосничеството не става за една нощ. То е традиция, която наследяваш. Но моите сили са големи. От 9-годишна правя магии”, споделя тя. Михаела, също като баба си, се опитва да повлияе на хода на събитията.

През 2017-а година, докато живее в Калифорния, прави заклинание на американския президент Доналд Тръмп заради политиката му към имигрантите.

Румънката се обединява с вещици от Америка, Куба, Близкия Изток и Русия и блокира изграждането на стена по границата с Мексико, а Конгресът отказва да финансира идеята на държавния глава. Михаела става толкова популярна, че печели наградата на Международния съвет на магьосничеството, но избира да се върне в родината. Днес Михаела живее в ренесансов дворец в Могошоая, на 10 километра от Букурещ и учи на вещерство дъщерите си.

Сесиите провеждат заедно в специално декорирана за целта постройка. Най-често използват Таро карти, билкови отвари, лук, вуду кукли. Ако някой е нещастен в любовта, забъркват му пчелен мед с майчино мляко. В глинен съд разтапят калай за болните и уплашените./ВЧас

Прочети повече

Избрано