Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за пролет’2019

Публикувано

на

Овен Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази пролет ще имате възможност за интересно развитие в професионален план. Някой от вас ще вземат решение за начало на собствен бизнес или ще развият нови идеи свързани с вече създаден такъв, пише хороскоп/" target="_blank" rel="noopener">astro.velida.net. През този сезон бъдете отворени за всякакви нови предложения и възможности, които ще възникнат. През тази пролет вие ще може да постигнете много и дано не пропуснете своите шансове.

Вероятна е появата на нови хора в професионалния ви или бизнес кръг.  През тази пролет ще разчистите дома си от ненужни вещи или ще вземете решение свързано с имущество или имот, които притежавате, но не използвате. Едно такова решение ще бъде добро за семейния ви бюджет и желанието ви да коригирате разходите си или да увеличите приходите си. През пролетта ще имате благоприятно време за подялба на семейно имущество или разпределение на ангажименти свързани с имот, за който ще трябва да се грижите заедно с други членове на семейството си.
Жените ще имат възможност за пътуване по семейни или романтични причини. През този сезон обаче се пазете от един неприятен конфликт в любовта породен от ревност.
При мъжете Овен също е вероятен конфликт с брачен или интимен партньор който ще има връзка с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
През тези три месеца (март, април и май) ще се зарадвате на успех на дете или млад човек от семейството си свързан с тяхното образование или кариера.

Телец Хороскоп Пролет 2019

. Ако сте родени под знака на Телец, през тази пролет важно значение за развитието на вашите дела ще имат дадени ви обещания от страна на роднина или приятел. То ще бъде база за успех, за стартиране на нещо ново в бизнес план или друга промяна в семейството ви.
През този сезон ще възникне конфликт с хора от близкото ви обкръжение, който ще бъде провокиран от една клюка или интрига, която ви засяга лично или вреди на човек от семейството ви.
През този сезон ще преживеете приятни емоции свързани с неочаквани пари, с възможност за по-добри доходи от работа или ще започнете нова по-добре платена работа.
Подобни благоприятни финансови събития са възможни и в случай, че имате семеен бизнес.
През тези три месеца (март, април и май) ще възникнат проблеми с жена, която най-вероятно ще бъде от кръга ви приятели, съседи или колеги.
През тази пролет ще планирате важна покупка или промяна в дома си, която определено ще трябва да бъде одобрена от всички членове на семейството ви.
Мнозина ще се зарадват на придобивка, която ще получат от страна на роднина.
През този сезон ще ви натъжи неприятна новина свързана с човек или с обществено (политическо) събитие в страната, където живеете.
Пролетта ще бъде важен сезон за жените Телец, които ще имат възможност да реализират свои планове и очаквания.

Близнаци Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през пролетта може да преживеете сбор от най-различни важни събития, които ще имат своето развитие почти през цялата година до следващата пролет.
Всяко едно може да ви донесе голям успех или ще бъде предпоставка за възникването на нови благоприятни възможности и промени в живота ви.
Пролетта ще бъде благоприятно време за развитие във ваша полза на едно съдебно дело или за успешното приключване на такова.
През този сезон за вас ще бъде важно получаването на документ, известие или предложение, които ще определят в каква посока ще развиете една своя идея. Може да бъдете притеснени или изнервени оокато тези неща се случат.
През този сезон ще преживеете неприятности с жена, която ще се опита да ви заблуди с невярна информация или да ви използва по някакъв начин за постигане на нейни цели. Така тя самата ще ви провокира да вземете решение относно бъдещите си отношения с нея.
През пролетта ще приключите проблем или ангажимент, който ще има връзка с имущество, което притежавате, или което е притежание на семейството ви.
Това ще бъде благоприятен сезон за ремонт и подобрения в дома ви, които сте планирали преди известно време.
През тази пролет ще преживеете събитие свързано с неочаквано гостуване или среща с жена. Определено това ще бъде събитие, което ще ви зареди с позитивни емоции.
През тези три месеца (март, април и май) може да очаквате нов човек на работното си място.
Жените ще започнат този сезон с надежда за по-добри успехи в работата или бизнеса, а мъжете ще имат усещане за предстояща благоприятна промяна в личен план.

Рак Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази пролет някои от вашите задачи и ангажименти ще бъдат свързвани с имот на ваши родители или родственици.
Ще разрешавате въпрос от жилищен или имотен характер.
През този сезон ще преживеете един неприятен конфликт с мъж, който ще бъде провокиран от неговото нетърпение, липса на маниери или на житейски опит да се справя с определени житейски ситуации.
Тази ситуация ще приключи благоприятно и за двете страни, като всеки един ще получи един добър житейски урок.
Някои от позитивните събития през пролетта ще имат връзка с раждането на дете или със събиране по приятен повод свързано с момиче или с млада жена.
Някои от вас могат да обсъждат възможността за едно бъдещо майчинство или различни възможности за развитие на таланти или умения на вече родено дете.
Пролетта ще бъде неблагоприятно време за юридически или съдебни действия, тъй като може да преживеете обрат в неща, за които сте били сигурни че ще ви донесат успех.
През тези три месеца (март април и май) ще преживеете противоречия в брачната си или романтична връзка свързани с прояви на подозрителност или недоверие. Разбира се, че не е добре да бъдете наивни или да се оставяте да ви манипулират, но също така и излишната подозрителност може сериозно да ви навреди.
През тази пролет ще получите предложение или покана от неочаквано място, което ще бъде причина да следите внимателно някои политически или обществени събития.

Лъв Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази пролет голяма част от събитията или решенията, които ще вземете ще зависят от действията на жена, най-вероятно такава, която живее в друг дом или в друго населено място.
Мнозина от вас ще планират пътуване, което ще има връзка с жена или с момиче.
Тази пролет ще бъде сезона на изненадите и неочакваните събития, които в началото ще приемете, че не са благоприятни за вас. Тяхното по-нататъшно развитие ще ви покаже, че сте сгрешили в преценките си.
През тази пролет ще преживеете събития, които ще имат връзка с някакъв вид раздяла във вашето семейство или в семейството на ваши приятели и съседи. Една такава раздяла може да се случи поради различни житейски причини и в никой случай не касае развод.
През пролетта ще получите новини или ще сте част от събитие свързано с годеж, сватба или юбилей.
През тези три месеца (март, април и май) ще възникне неочаквана разход или друго непредвидено събитие свързано с пари, което може да ви създаде временен период на безпокойство и притеснение.
През пролетта ще имате противоречия с хора от семейството си свързани с бъдещето на ваше дете или друг млад човек от кръга ви роднини.
Този сезон ще запомните със събиране или друго важно събитие свързано с роднини или приятели.
Ще очаквате с нетърпение или притеснения важен за вас разговор свързан с развитието на вашата кариера или бизнес.

Дева Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази пролет ще получите пари чрез ваши родственици, делови партньори и други, които ще бъдат повод за радост, и които ще използвате за важни цели.
През този сезон ще се зарадвате на дълго чакан успех на ваша приятелка или родственица. Това което тя ще преживее тази пролет ще се отрази по някакъв начин благоприятно и на вашия личен или семеен живот.
Тази пролет ще получите важна подкрепа за изпълнението на ваше желание или идея, която ще дойде от страна на жена извън кръга ви от роднини.
През тези три месеца (март, април и май) ще имате ангажимент свързан със здравето на човек, който не живее във вашия дом.
Възможно е да възникне стресова ситуация или силно притеснение около транспортен инцидент, който ще бъде преживян от ваш познат.
През тази пролет ще ви се наложи да обърнете по-сериозно внимание върху психологическото състояние на мъж от семейството ви, който емоционално преживява един неуспех или разочарование.
През този сезон ще ви се наложи да разрешавате различни неприятности свързани с документи или други формалности имащи отношение към различни държавни или банкови институции.
Пролетта ще бъде благоприятен сезон за промяна в работата ви, за начало на нова работа или преместване на нова позиция и други.
Мнозина ще се зарадват на увеличение на доходите си, което ще се дължи на техните професионални способности и умения.
Една от изненадите през този период ще бъде свързана с новина или събитие, което ще касае вашия романтичен или брачен партньор.
През пролетта ще възникнат леки разногласия в брака ви и съветът ми е да избягвате размяна на обиди или обвинения,  защото те трудно ще бъдат забравени или простени.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Никога не приемайте най- известното хапче на празен стомах

Публикувано

на

Никое лекарство не е достигнало толкова висок световен престиж като него. Той служи едва ли не за всичко.

В какво се състои тайната на това хапче?

Известно е, че аспиринът действа обезболяващо и понижава температурата. Той предотвратява слепването на частиците, подпомагащи съсирването на кръвта.

 

Това е причина за много добрия ефект на аспирина при инфаркти, тромбози и други сърдечно съдови заболявания, пише lekuvai.net.

Според някои учени всекидневно му вземане, но не повече от пет пъти седмично, намалява неколкократно риска от инфаркт. Сериозен проблем обаче са вторичните ефекти, които придружават лечението – увреждане на стомаха, гадене, шум в ушите.

Затова с аспирина, както и с всяко друго лекарство не е необходимо да се прекалява, нито да му се приписват чудодейни свойства.

При по-дългата му употреба консултацията с лекар е задължителна.

 

Аспиринът действа обезболяващо и понижава температурата

Ето някои практически полезни факти за аспирина:

– Ацетилсалициловата киселина дразни лигавицата на стомаха и червата и не се предписва при увреждане на стомашно-чревния път.

В този случай се препоръчва натриев салицилат – разтворима сол на салициловата киселина, която може да се инжектира.

– Разтворимите форми на аспирин притежават алкална субстанция, която намалява дразнещия ефект.

– Аспирин не се приема на гладно!

– Кофеинът повишава абсорбирането на аспирина и в случаите на мигрена засилва обезболяващото действие.

Тук проблемът е в дразненето на стомашната лигавица и възможните вторични ефекти като неспокойствие и безсъние.

– Ацетилсалициловата киселина в голямата си част се отделя чрез бъбреците. Затова хората с бъбречна недостатъчност трябва да бъдат много предпазливи.

Прочети повече

Извън спорта

Вашият подробен седмичен хороскоп за последната седмица от март (25.03-31.03)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате поводи за сериозни притеснения, но развитието на конкретните събития ще се окаже позитивно и благоприятно за вас, пише astro.velida.net.
Тази седмица вещае повече стрес в живота ви или необходимост да действате при необичайни обстоятелства.
Една от радостните новини през тази седмица ще има връзка с пари или финансов документ, който ще бъде важен за семейството ви или ще възникне като неочаквана нова възможност за допълнителен доход.
През тази седмица ще бъдете склонни с по-голяма лекота да загърбвате безперспективни ангажименти или отношения, както и да стабилизирате такива, които са важни за вашето развитие.
Ще бъдете склонни да действате практично и прагматично, като оставите емоциите на заден план.
Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на неща, които имат връзка с ваш имот или вещи, с покупка на такива или с различни подобрения в дома ви.
През тези седем дни има вероятност да купите подарък по-важен повод за човек от кръга ви роднини или приятели.

Скорпион Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете различни неочаквани събития, които ще касаят вашето семейство или вашия любовен живот.
През тази седмица е възможно да вземете неочаквано решение за създаване на семейство, за сключване на брак и други.
Някои от очакванията ви за тази седмица ще имат отношение към планове свързани с пътуване или среща с човек, който живее в друго населено място.
Това ще бъде благоприятно време за планиране на пътуване с приятели, което ще реализирате през следващите няколко седмици.
В професионален план през тази седмица ще ви се наложи да се справите с двуличието или интригантството на човек, с когото работите заедно. Той може да бъде ваш колега, клиент или някой от ръководителите ви. През тези седем дни бъдете внимателни при сключване на бизнес сделки или договори свързани с някакъв вид производство.
Всичко свързано с финанси през тази седмица ще бъде нестабилно и може да ви коства различни забавяния или пречки.

Стрелец Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица вещае за вас важна среща, разговор или събитие свързано с момче или с млад мъж. Тези преживявания могат да бъдат от най-различен характер, да са свързани с някой от семейството ви, с работата ви и други.
Тази седмица ще е доста напрегната, поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора, за да разрешите спорни ситуации или неприятности.
Резултатите не винаги ще ви удовлетворяват и това ще бъде едно допълнително натоварване върху вашата психика.
През тази седмица ще получите неприятна новина свързана с хора, които познавате и които може да са семейство или да са ваши семейни приятели.
Една новина свързана с млада жена ще ви ядоса, поради глупостта или неразумността на нейните действия и решения, въпреки съветите, в които сте и дали преди време.
Младите мъже Стрелец, които имат собствено дете, ще трябва да вземат решение или да се ангажират с ангажимент, който ще има важно значение за бъдещето им.
Младите жени Стрелец ще имат неблагоприятна седмица за уреждане на документи или договор.

Козирог Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, за вас тази седмица ще бъде важна поради необходимостта да развиете в благоприятна за вас насока ваши финансови планове или отношения.
Предстоят ви различни разговори предимно с хора от семейството ви свързани с вашите настоящи и бъдещи доходи.
През седмицата мнозина ще направят необходими разходи свързани с покупки за дете или млад човек от семейството или такива свързани с тяхното образование, развитие на таланти или спортни заложби.
През тази седмица е възможно получаване на пари за дете, като стипендия, социална помощ, наследствена пенсия и други.
През тази седмица ще ви озадачи и изненада новина или телефонно обаждане от мъж, който или живее в друго населено място или с когото от дълго време не сте имали никакъв контакт.
През тази седмица на изпитание ще бъде поставена ваша приятелска връзка, която от доста време е нестабилна и поставена на изпитание.
Мъжете над 35 годишна възраст да внимават с личните си документи и конфиденциална информация, която съхраняват в компютър или телефон.

Водолей Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще ви се налага да действате много бързо, в различни неочаквани ситуации, да вземате правилни решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Вашата интуиция сега ще бъде ваш съветник и ориентир при вземане на необходимите решения.
През тези седем дни ще мислите много сериозно и внимателно преди да вземете решение, преди да дадете обещания или преди да се включите в някакъв вид дейност.
Хората могат да ви приемат за твърде консервативни, но вие всъщност ще бъдете предпазливи, тъй като няма да имате нужната яснота за развитието на всички тези събития.
През тази седмица съдбата ще бъде благосклонна върху развитието на неща, които касаят семейството ви. Благоприятно развитие ще имат плановете ви свързани с ваши родственици, с които най-вероятно живеете заедно.
Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за организиране на семейно събиране.
Действията на един млад мъж могат да ви натъжат, защото ще сте наясно че той прави грешка. Вашата намеса обаче ще бъде безсмислена и няма да бъде приета благосклонно.

Риби Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Риби, една от изненадите за вас през тази седмица ще бъде свързана с жена и с нейните действия спрямо вас, които могат да бъдат както благоприятни така и неблагоприятни. В повечето случаи обаче нейната намеса в живота ви, сега или по-късно ще има важно значение и не бива да се приема еднозначно. Седмицата вещае сложни проблеми или ситуации на работното ви място, които могат да попарят ваши надежди и очаквания.
Здравословният проблем на човек, когото познавате може да се задълбочи и да предизвика силно безпокойство в кръга му от близки родственици.
През тази седмица ще сте много чувствителни и емоционални, което лесно ще провокира спорове или напрежение в отношенията ви.
Ще сте склонни към излишна подозрителност, което ще създаде дискомфорт във важни за вас отношения. Седмицата ще бъде благоприятна за любовни преживявания с партньор който живее в друго населено място или за пътуване заедно с романтичния ви партньор.
Любовният живот на младите жени ще бъде запомнен с едно специално събитие.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вашият подробен седмичен хороскоп за последната седмица от март (25.03-31.03)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате благоприятно време за всякакъв вид работа, особено за такава, която ще възникне внезапно като необходимост да бъде свършена в рамките на седмицата, пише astro.velida.net.
Успехи ще може да очаквате с професионални ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени в кратък период от време.
През седмицата е възможно да възникне предложения за нова работа, което за мнозина ще се окаже един уникален шанс.
През тази седмица повод за събиране или за специални емоции ще бъде събитие в живота на момче или млад мъж. През седмицата ще се надявате много на помощта или на дадено ви обещание от страна на мъж, като тези неща няма причина да не се случат.
През седмицата внимание ще изискат вашите финансови дела, особено тези които вече имат някакво развитие от предишната седмица, но които сега ще срещнат неочаквани пречки или затруднения.
Мъжете до 35-годишна възраст ще имат възможност да постигнат успех или благоприятни резултати при реализацията на семейни или домашни дела. За вас това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или ремонт на това, където живеете в момента.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат оптимистично очакване за развитието на едно свое ново приятелство или професионално партньорство.

Телец Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще имате очакване свързано с пътуване или с хора от друго населено място.
Разбира се, тези събития могат да предстоят в близко бъдеще и от вас да се изиска през тези седем дни да се ангажирате с някаква подготовка.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, ако то е предварително планирано, независимо каква е неговата цел.
През тези седем дни може да възникне неприятен ангажимент или конфликт свързан с документ, договор или споразумение от имотен характер.
Възможни са проблеми с качеството на вещ, която сте купили преди време и която вече е показала един неприятен дефект.
Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате и развитието на здравословен проблем, който има.
В общи линии неприятните новини през седмицата по-скоро ще касаят хора, които познавате, а не конкретно вас самите.
През седмицата ще следите с любопитство развитието на събития в живота на млада жена от кръга ви приятели, която преживява интересни събития от любовен или професионален характер.

Близнаци Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще ви натъжат разговор или събитие в семейството, върху които нямате контрол, но които по някакъв начин ще повлияят върху начина ви на живот.
Възможни са различни събития в живота на ваши роднини, които да са повод за притеснение или безпокойство от най-различен характер.
През седмицата ще ви зарадва среща или събиране свързано с ваше дете или друг млад човек от кръга ви роднини. Поводът за това събитие може да бъде един важен успех или предстояща промяна в живота им.
Седмицата ще зарадва някои от вас с новина свързана със зачеване или раждане на дете.
През седмицата избягвайте да си правите предварителни или твърде оптимистични планове свързани с пари или с финансов документ, тъй като вероятността да възникнат различни пречки или забавяния е твърде голяма. Избягвайте да искате заем, тъй като или условията няма да са благоприятни за вас или предстоят събития, които ще обезсмислят вземането на този кредит.
През седмицата ще възникне много неприятен конфликт с жена, който обаче ще можете да приключите много бързо, най-вероятно с цената на компромис от ваша страна.

Рак Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която благоприятно развитие ще имат ваши планове или бизнес ангажименти свързани с мъж.
През тази седмица ваши приятели ще имат сериозен финансов проблем, в който могат да ви въвлекат по някакъв начин и това да предизвика конфликт помежду ви. Избягвайте да давате съвети или обещания, които по някакъв начин са свързани с пари.
През седмицата не се колебайте да отделите повече време за любовния си живот, независимо дали имате партньор или не, дали сте семейни или разведени. Ако имате партньор, сега е време да заздравите връзката си и да правите планове за бъдещето си. Ако нямате, тази седмица ще бъде благоприятна за регистриране в различни сайтове за запознанства, за реализиране на среща чрез посредничеството на приятели, роднини и други.
През тези седем дни, може да не преживеете точно това, което очаквате, но събитията, които ще се развият, в никой случай няма да са във ваша вреда.
Сега ще бъде важно да се запазите емоционално стабилни, тъй като някои събития ще се развиват твърде бързо и това може да ви натовари с повече емоции.
Мъжете над 35 години ще имат благоприятна във финансово отношение седмица, независимо дали това касае получаването на заплата, на печалба от някаква дейност или други доходи.

Лъв Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, която в голяма степен ще разчитате на помощта на жена при развитието на важни за семейството ви ангажименти. Тя може да бъде ваша майка, сестра или друга роднина, но може да бъде приятелка или съседка.
През тези седем дни ще имате телефонни или виртуални контакти с хора от друго населено място, като е възможно те да бъдат непознати, с които ще общувате във връзка с някаква идея, събитие, продажба, бизнес и други. Седмицата ще ви изненада с преживявания, които ще имат връзка с вашето минало или с хора, които са били важни за вас преди години.
Каквото и да е конкретното събитие, то определено ще бъде позитивно или ще повлияе благоприятно върху живота ви.
През седмицата вероятно ще възникнат дребни неприятности свързани с вещи или техника в дома ви, както и със загуба, забравяне на документ или друга лична вещ някъде извън дома ви.
Жените над 35 годишна възраст ще имат много приятна седмица за организиране на събиране от семеен характер или за стабилизиране на семейните си отношения.

Дева Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да разговаряте открито по въпроси свързани с работата ви. Вероятно един такъв разговор ще бъде свързан с мъж, или с някой, който ви е ръководител или е ваш подчинен.
През седмицата ще се ангажирате със здравето на близка жена, като не е задължително да става дума за някакъв сериозен здравословен проблем.
През седмицата ще бъде добре да отделите повече и по-сериозно внимание на нещата, които се случват в дома ви или в семейството ви, тъй като там явно или не, се развива един много неприятен проблем.
Внимание ще изискат и съседските ви отношения, които са източник на клюки относно личния ви живот.
През седмицата избягвайте да налагате своите мнения или решения на собственото си дете (за тези, които имат такова), тъй като това ще предизвика неочаквани решения или действия от негова/ нейна страна.
Това ще бъде благоприятна седмица за младите мъже, които търсят нова работа.
Младите жените Дева ще имат благоприятна седмица за лечение или някакъв вид терапия, свързана със стар здравословен проблем или хронично заболяване.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано