Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за пролет’2019

Публикувано

на

Везни Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Везни, пролетта ще бъде един емоционален сезон изпълнен с романтични или неочаквани преживявания, пише логия/сезонен-хороскоп/" target="_blank" rel="noopener">astro.velida.net.
Несемейните представители на този зодиакален знак ще имат благоприятно време за създаване на нова романтична връзка или за сериозно обвързване с настоящия си партньор.
През тези три месеца може да очаквате различни изненади, които ще дойдат чрез ваши роднини. Въпреки неочакваността на тези събития, вътре в себе си вие няма да бъдете изненадани.


Тези от вас, които планират промяна в дома си или преместване в друг дом ще осъзнаят, че са взели прибързано решение и това може да доведе до отлагане на тези промени.
През пролетта ще ви зарадва новина или събитие свързано с голямо събиране в семейството на ваши приятели роднини или съседи.
През март, л&mtext=1">април или май, ще имате притеснения свързани с промени в живота на млад човек от семейството ви, за които смятате че той или тя не са достатъчно подготвени.
През пролетта ще имате отговорни ангажименти свързани с дете или с друг член на собственото ви семейство.
През пролетта се опитайте да избегнете конфликти, които може да се окажат в основата на неочаквани решения и действия, за чиито последствия ще се окажете неподготвени.
През този сезон лесно ще бъдете предизвиквани към неочаквани промени във вашите лични планове.

Скорпион Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази пролет за вас ще възникнат благоприятни обстоятелства за реализация на вас план или идея от финансов характер.
Възможна е приятна изненада, свързана с получаване на пари чрез вашите семейни отношения или общи действия с приятели.
Това ще бъде благоприятен сезон за получаване или приключване на кредит, за получаване на премия, за споразумение свързано с допълнителен платен ангажимент и други.
През тези три месеца (март, л&mtext=1">април и май) ще ви разстрои неприятна новина свързана с роднина или приятел.
Избягвайте разногласия или недоразумения свързани с пари с ваш роднина, който ще се опита да ви нарани използвайки вашите слабости.
През пролетта мнозина ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
През тези три месеца ще присъствате на личен празник свързан с дете или млад човек, който е от кръга роднини или приятели.
През пролетта на изпитание ще бъдат подложени брачните ви отношения чрез един спор или по сериозно противоречие, което ще бъде провокирано умишлено от друг човек.
Като цяло обаче през пролетта настроението ви ще бъде приповдигнато и това ще благоприятства романтични срещи и всякакви форми на забавления.
Именно чрез любовта ще имате възможност за приятни емоции и незабравими преживявания.
През този сезон ще възникнат грижи и проблеми предимно от здравословен характер, с хора които живеят в друго населено място.

Стрелец Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази пролет ще преживеете безпокойство и нетърпение докато получите важни за вас документи или информация.
Това напрежение на моменти може да бъде причина за вашата раздразнителност или избухливост при контакти с други хора или представители на различни институции.
В любовен план вашето емоционално състояние също може да рефлектира негативно върху партньорските ви отношения и да предизвика нежелателни спорове и конфликти.
Това, което е най-важно за вас засега е да запазите една емоционална стабилност и да си наложете по-голям самоконтрол върху собствените си действия и реакции.
Тази пролет здравето на близък човек може да бъде проблем, притеснение или грижа свързана с конкретно лечение. Неприятните финансови ангажименти през този сезон ще бъдат свързани с различни документи, с погасяването на кредит или необходимост да получите такъв и други.
През тези три месеца (март, л&mtext=1">април и май) контролирайте максимално личния си или семеен бюджет.
Тази пролет ще ви се наложи да поставите на място жена, която се опитва чрез различни манипулации да влияе при вземането на ваши решения или върху начина ви на живот.
Това ще бъде един благоприятен период от време за пътуване, особено ако то има връзка с преместване в друго населено място с цел работа или начало на нов семеен живот.
Като цяло през този сезон благоприятно ще се развият вашите професионални или бизнес отношения с хора от близо и далеч.
Мъжете Стрелец ще се наложи да се ангажират с неочаквана ремонт в дома си или на имущество, което притежават.

Козирог Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, пролетта ще бъде едно благоприятно време за вас, особено ако насочите своето внимание към развитие на ваши лични или професионални планове.
През този период много хора ще имат готовност или желание да ви помогнат, както и различни обстоятелства ще бъдат на ваша страна.
Тази пролет ще имате различни поводи за събирания в семейството си, предимно свързани с млади хора.
Вероятни са и пътувания свързани със срещи с близки или по-далечни родственици.
През пролетта важна роля в личните ви или професионалните ви ангажименти ще изиграе личност от кръга ви приятели. Повечето изненади през този сезон ще имат връзка с представителки на женския пол.
Въпреки, че тази пролет ще бъде едно специално и успешно време за вас, избягвайте прибързани действия или не притискайте обстоятелствата да се развиват по-бързо, защото това може да създаде нежелан хаос.
През тези три месеца (март, л&mtext=1">април и май) пазете личните си вещи и документи на обществено място или от преднамерено посегателство на хора с користна цел.
Пролетта ще бъде благоприятно време за мъжете, които ще искат по-категорично да изяснят бъдещето на една своя романтична връзка. Това ще бъде удачно време за разговори по тази тема.
Жените Козирог могат да бъдат изненадани от събития, които тепърва ще предизвикат различни промени в личния им живот.

Водолей Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, пролетта ще бъде важен сезон за развитие или финализиране на ваши професионални и бизнес ангажименти и планове.
Сега ще бъдете по-настоятелни и активни към приключване на вече започнати дела, тъй като ще възникнат нови възможности, ще получите ново предложение или ще сте на прага да стартирате нова дейност.
През този сезон ще имате възможност да стабилизирате семейните си отношения, като приключите с важен проблем или конфликтна ситуация, постигнете важни за семейството ви успехи и други.
Това ще бъде благоприятно време за създаване на ново семейство или за сключване на брак.
През тези три месеца (март, л&mtext=1">април и май) ще се наложи да се погрижите за собственото си здраве и внимателно да следите всяко свое неразположение.
Избягвайте самолечение, но също така и паниката няма да ви помогне, докато не отидете при лекар.
Много по-сериозен здравословен проблем може да възникне за ваш роднина, който ще има нужда от
болнично лечение.
Пролетта ще бъде благоприятен сезон за вашите финансови дела. Ще можете да получите допълнителен доход или друга някаква изгода от обща дейност с човек от кръга ви приятели.
През този сезон ще следите внимателно професионалното развитие на млад човек от кръга ви роднини.
Това ще бъде благоприятен период за дейности свързани с образование или развитие на специални способности на ваше дете, внуче или друг млад родственик.
За жените Водолей през този сезон ще бъде важно да следват и изпълняват предварително планирани и организирани действия.
Мъжете ще изпитат задоволство от приключването на ангажимент свързан с документ или договор.

Риби Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази пролет ще възникнат неочаквани пречки или затруднения свързани с пътувания или други непредвидени ситуации, които ще имат отношение към хора, които живеят в друго населено място.
Тези неочаквани ситуации ще имат временен характер и няма да стопират или провалят вашите планове и очаквания.
През пролетта ще имате много повече разходи, затова добре планирайте бюджета си и разчитайте само на сигурните си приходи.
Сега ще бъде важно да бъдете внимателни във финансовите си дела и да не допускате излишни разхищения.
През пролетта познанствата ви с нови хора могат да ви разочароват, тъй като ще се окажат с хора, чиито маниери или интелект не ви допадат.
През този сезон избягвайте контакти с досадни хора или с такива, които ангажират вниманието ви единствено с техните проблеми и преживявания. Научете се да цените собственото си време.
Тази пролет бъдете искрени и дипломатични при разрешаването на неприятни ситуации в любовния ви живот.
Някои от вас ще вложат много енергия да запазят настоящата си връзка или да я развият към едно сериозно обвързване. Вие по-добре от мене знаете, че нищо не става насила или единствено с желание от едната страна.
През пролетта ще имате грижи свързани с жилище или имот, които в момента са притежание на ваши родители или други родственици.
През тези три месеца (март, л&mtext=1">април и май) ще присъствате на събиране свързано с жена, която е ваша роднина или приятелка.
Жените Риби ще се зарадват на нова придобивка в гардероба си, а мъжете ще реализират едно свое лично желание за промяна на техника важна за удобствата в дома.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Никога не приемайте най- известното хапче на празен стомах

Публикувано

на

Никое лекарство не е достигнало толкова висок световен престиж като него. Той служи едва ли не за всичко.

В какво се състои тайната на това хапче?

Известно е, че аспиринът действа обезболяващо и понижава температурата. Той предотвратява слепването на частиците, подпомагащи съсирването на кръвта.

 

Това е причина за много добрия ефект на аспирина при инфаркти, тромбози и други сърдечно съдови заболявания, пише lekuvai.net.

Според някои учени всекидневно му вземане, но не повече от пет пъти седмично, намалява неколкократно риска от инфаркт. Сериозен проблем обаче са вторичните ефекти, които придружават лечението – увреждане на стомаха, гадене, шум в ушите.

Затова с аспирина, както и с всяко друго лекарство не е необходимо да се прекалява, нито да му се приписват чудодейни свойства.

При по-дългата му употреба консултацията с лекар е задължителна.

 

Аспиринът действа обезболяващо и понижава температурата

Ето някои практически полезни факти за аспирина:

– Ацетилсалициловата киселина дразни лигавицата на стомаха и червата и не се предписва при увреждане на стомашно-чревния път.

В този случай се препоръчва натриев салицилат – разтворима сол на салициловата киселина, която може да се инжектира.

– Разтворимите форми на аспирин притежават алкална субстанция, която намалява дразнещия ефект.

– Аспирин не се приема на гладно!

– Кофеинът повишава абсорбирането на аспирина и в случаите на мигрена засилва обезболяващото действие.

Тук проблемът е в дразненето на стомашната лигавица и възможните вторични ефекти като неспокойствие и безсъние.

– Ацетилсалициловата киселина в голямата си част се отделя чрез бъбреците. Затова хората с бъбречна недостатъчност трябва да бъдат много предпазливи.

Прочети повече

Извън спорта

Вашият подробен седмичен хороскоп за последната седмица от март (25.03-31.03)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате поводи за сериозни притеснения, но развитието на конкретните събития ще се окаже позитивно и благоприятно за вас, пише astro.velida.net.
Тази седмица вещае повече стрес в живота ви или необходимост да действате при необичайни обстоятелства.
Една от радостните новини през тази седмица ще има връзка с пари или финансов документ, който ще бъде важен за семейството ви или ще възникне като неочаквана нова възможност за допълнителен доход.
През тази седмица ще бъдете склонни с по-голяма лекота да загърбвате безперспективни ангажименти или отношения, както и да стабилизирате такива, които са важни за вашето развитие.
Ще бъдете склонни да действате практично и прагматично, като оставите емоциите на заден план.
Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на неща, които имат връзка с ваш имот или вещи, с покупка на такива или с различни подобрения в дома ви.
През тези седем дни има вероятност да купите подарък по-важен повод за човек от кръга ви роднини или приятели.

Скорпион Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете различни неочаквани събития, които ще касаят вашето семейство или вашия любовен живот.
През тази седмица е възможно да вземете неочаквано решение за създаване на семейство, за сключване на брак и други.
Някои от очакванията ви за тази седмица ще имат отношение към планове свързани с пътуване или среща с човек, който живее в друго населено място.
Това ще бъде благоприятно време за планиране на пътуване с приятели, което ще реализирате през следващите няколко седмици.
В професионален план през тази седмица ще ви се наложи да се справите с двуличието или интригантството на човек, с когото работите заедно. Той може да бъде ваш колега, клиент или някой от ръководителите ви. През тези седем дни бъдете внимателни при сключване на бизнес сделки или договори свързани с някакъв вид производство.
Всичко свързано с финанси през тази седмица ще бъде нестабилно и може да ви коства различни забавяния или пречки.

Стрелец Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица вещае за вас важна среща, разговор или събитие свързано с момче или с млад мъж. Тези преживявания могат да бъдат от най-различен характер, да са свързани с някой от семейството ви, с работата ви и други.
Тази седмица ще е доста напрегната, поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора, за да разрешите спорни ситуации или неприятности.
Резултатите не винаги ще ви удовлетворяват и това ще бъде едно допълнително натоварване върху вашата психика.
През тази седмица ще получите неприятна новина свързана с хора, които познавате и които може да са семейство или да са ваши семейни приятели.
Една новина свързана с млада жена ще ви ядоса, поради глупостта или неразумността на нейните действия и решения, въпреки съветите, в които сте и дали преди време.
Младите мъже Стрелец, които имат собствено дете, ще трябва да вземат решение или да се ангажират с ангажимент, който ще има важно значение за бъдещето им.
Младите жени Стрелец ще имат неблагоприятна седмица за уреждане на документи или договор.

Козирог Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, за вас тази седмица ще бъде важна поради необходимостта да развиете в благоприятна за вас насока ваши финансови планове или отношения.
Предстоят ви различни разговори предимно с хора от семейството ви свързани с вашите настоящи и бъдещи доходи.
През седмицата мнозина ще направят необходими разходи свързани с покупки за дете или млад човек от семейството или такива свързани с тяхното образование, развитие на таланти или спортни заложби.
През тази седмица е възможно получаване на пари за дете, като стипендия, социална помощ, наследствена пенсия и други.
През тази седмица ще ви озадачи и изненада новина или телефонно обаждане от мъж, който или живее в друго населено място или с когото от дълго време не сте имали никакъв контакт.
През тази седмица на изпитание ще бъде поставена ваша приятелска връзка, която от доста време е нестабилна и поставена на изпитание.
Мъжете над 35 годишна възраст да внимават с личните си документи и конфиденциална информация, която съхраняват в компютър или телефон.

Водолей Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще ви се налага да действате много бързо, в различни неочаквани ситуации, да вземате правилни решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Вашата интуиция сега ще бъде ваш съветник и ориентир при вземане на необходимите решения.
През тези седем дни ще мислите много сериозно и внимателно преди да вземете решение, преди да дадете обещания или преди да се включите в някакъв вид дейност.
Хората могат да ви приемат за твърде консервативни, но вие всъщност ще бъдете предпазливи, тъй като няма да имате нужната яснота за развитието на всички тези събития.
През тази седмица съдбата ще бъде благосклонна върху развитието на неща, които касаят семейството ви. Благоприятно развитие ще имат плановете ви свързани с ваши родственици, с които най-вероятно живеете заедно.
Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за организиране на семейно събиране.
Действията на един млад мъж могат да ви натъжат, защото ще сте наясно че той прави грешка. Вашата намеса обаче ще бъде безсмислена и няма да бъде приета благосклонно.

Риби Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Риби, една от изненадите за вас през тази седмица ще бъде свързана с жена и с нейните действия спрямо вас, които могат да бъдат както благоприятни така и неблагоприятни. В повечето случаи обаче нейната намеса в живота ви, сега или по-късно ще има важно значение и не бива да се приема еднозначно. Седмицата вещае сложни проблеми или ситуации на работното ви място, които могат да попарят ваши надежди и очаквания.
Здравословният проблем на човек, когото познавате може да се задълбочи и да предизвика силно безпокойство в кръга му от близки родственици.
През тази седмица ще сте много чувствителни и емоционални, което лесно ще провокира спорове или напрежение в отношенията ви.
Ще сте склонни към излишна подозрителност, което ще създаде дискомфорт във важни за вас отношения. Седмицата ще бъде благоприятна за любовни преживявания с партньор който живее в друго населено място или за пътуване заедно с романтичния ви партньор.
Любовният живот на младите жени ще бъде запомнен с едно специално събитие.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вашият подробен седмичен хороскоп за последната седмица от март (25.03-31.03)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате благоприятно време за всякакъв вид работа, особено за такава, която ще възникне внезапно като необходимост да бъде свършена в рамките на седмицата, пише astro.velida.net.
Успехи ще може да очаквате с професионални ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени в кратък период от време.
През седмицата е възможно да възникне предложения за нова работа, което за мнозина ще се окаже един уникален шанс.
През тази седмица повод за събиране или за специални емоции ще бъде събитие в живота на момче или млад мъж. През седмицата ще се надявате много на помощта или на дадено ви обещание от страна на мъж, като тези неща няма причина да не се случат.
През седмицата внимание ще изискат вашите финансови дела, особено тези които вече имат някакво развитие от предишната седмица, но които сега ще срещнат неочаквани пречки или затруднения.
Мъжете до 35-годишна възраст ще имат възможност да постигнат успех или благоприятни резултати при реализацията на семейни или домашни дела. За вас това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или ремонт на това, където живеете в момента.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат оптимистично очакване за развитието на едно свое ново приятелство или професионално партньорство.

Телец Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще имате очакване свързано с пътуване или с хора от друго населено място.
Разбира се, тези събития могат да предстоят в близко бъдеще и от вас да се изиска през тези седем дни да се ангажирате с някаква подготовка.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, ако то е предварително планирано, независимо каква е неговата цел.
През тези седем дни може да възникне неприятен ангажимент или конфликт свързан с документ, договор или споразумение от имотен характер.
Възможни са проблеми с качеството на вещ, която сте купили преди време и която вече е показала един неприятен дефект.
Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате и развитието на здравословен проблем, който има.
В общи линии неприятните новини през седмицата по-скоро ще касаят хора, които познавате, а не конкретно вас самите.
През седмицата ще следите с любопитство развитието на събития в живота на млада жена от кръга ви приятели, която преживява интересни събития от любовен или професионален характер.

Близнаци Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще ви натъжат разговор или събитие в семейството, върху които нямате контрол, но които по някакъв начин ще повлияят върху начина ви на живот.
Възможни са различни събития в живота на ваши роднини, които да са повод за притеснение или безпокойство от най-различен характер.
През седмицата ще ви зарадва среща или събиране свързано с ваше дете или друг млад човек от кръга ви роднини. Поводът за това събитие може да бъде един важен успех или предстояща промяна в живота им.
Седмицата ще зарадва някои от вас с новина свързана със зачеване или раждане на дете.
През седмицата избягвайте да си правите предварителни или твърде оптимистични планове свързани с пари или с финансов документ, тъй като вероятността да възникнат различни пречки или забавяния е твърде голяма. Избягвайте да искате заем, тъй като или условията няма да са благоприятни за вас или предстоят събития, които ще обезсмислят вземането на този кредит.
През седмицата ще възникне много неприятен конфликт с жена, който обаче ще можете да приключите много бързо, най-вероятно с цената на компромис от ваша страна.

Рак Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която благоприятно развитие ще имат ваши планове или бизнес ангажименти свързани с мъж.
През тази седмица ваши приятели ще имат сериозен финансов проблем, в който могат да ви въвлекат по някакъв начин и това да предизвика конфликт помежду ви. Избягвайте да давате съвети или обещания, които по някакъв начин са свързани с пари.
През седмицата не се колебайте да отделите повече време за любовния си живот, независимо дали имате партньор или не, дали сте семейни или разведени. Ако имате партньор, сега е време да заздравите връзката си и да правите планове за бъдещето си. Ако нямате, тази седмица ще бъде благоприятна за регистриране в различни сайтове за запознанства, за реализиране на среща чрез посредничеството на приятели, роднини и други.
През тези седем дни, може да не преживеете точно това, което очаквате, но събитията, които ще се развият, в никой случай няма да са във ваша вреда.
Сега ще бъде важно да се запазите емоционално стабилни, тъй като някои събития ще се развиват твърде бързо и това може да ви натовари с повече емоции.
Мъжете над 35 години ще имат благоприятна във финансово отношение седмица, независимо дали това касае получаването на заплата, на печалба от някаква дейност или други доходи.

Лъв Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, която в голяма степен ще разчитате на помощта на жена при развитието на важни за семейството ви ангажименти. Тя може да бъде ваша майка, сестра или друга роднина, но може да бъде приятелка или съседка.
През тези седем дни ще имате телефонни или виртуални контакти с хора от друго населено място, като е възможно те да бъдат непознати, с които ще общувате във връзка с някаква идея, събитие, продажба, бизнес и други. Седмицата ще ви изненада с преживявания, които ще имат връзка с вашето минало или с хора, които са били важни за вас преди години.
Каквото и да е конкретното събитие, то определено ще бъде позитивно или ще повлияе благоприятно върху живота ви.
През седмицата вероятно ще възникнат дребни неприятности свързани с вещи или техника в дома ви, както и със загуба, забравяне на документ или друга лична вещ някъде извън дома ви.
Жените над 35 годишна възраст ще имат много приятна седмица за организиране на събиране от семеен характер или за стабилизиране на семейните си отношения.

Дева Седмичен Хороскоп 25 – 31 март 2019

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да разговаряте открито по въпроси свързани с работата ви. Вероятно един такъв разговор ще бъде свързан с мъж, или с някой, който ви е ръководител или е ваш подчинен.
През седмицата ще се ангажирате със здравето на близка жена, като не е задължително да става дума за някакъв сериозен здравословен проблем.
През седмицата ще бъде добре да отделите повече и по-сериозно внимание на нещата, които се случват в дома ви или в семейството ви, тъй като там явно или не, се развива един много неприятен проблем.
Внимание ще изискат и съседските ви отношения, които са източник на клюки относно личния ви живот.
През седмицата избягвайте да налагате своите мнения или решения на собственото си дете (за тези, които имат такова), тъй като това ще предизвика неочаквани решения или действия от негова/ нейна страна.
Това ще бъде благоприятна седмица за младите мъже, които търсят нова работа.
Младите жените Дева ще имат благоприятна седмица за лечение или някакъв вид терапия, свързана със стар здравословен проблем или хронично заболяване.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано