Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за пролетта!

Публикувано

на

Овен Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази пролет ще имате възможност за интересно развитие в професионален план. Някой от вас ще вземат решение за начало на собствен бизнес или ще развият нови идеи свързани с вече създаден такъв, пише хороскоп/" target="_blank" rel="noopener">astro.velida.net. През този сезон бъдете отворени за всякакви нови предложения и възможности, които ще възникнат. През тази пролет вие ще може да постигнете много и дано не пропуснете своите шансове.

Вероятна е появата на нови хора в професионалния ви или бизнес кръг.  През тази пролет ще разчистите дома си от ненужни вещи или ще вземете решение свързано с имущество или имот, които притежавате, но не използвате. Едно такова решение ще бъде добро за семейния ви бюджет и желанието ви да коригирате разходите си или да увеличите приходите си. През пролетта ще имате благоприятно време за подялба на семейно имущество или разпределение на ангажименти свързани с имот, за който ще трябва да се грижите заедно с други членове на семейството си.
Жените ще имат възможност за пътуване по семейни или романтични причини. През този сезон обаче се пазете от един неприятен конфликт в любовта породен от ревност.
При мъжете Овен също е вероятен конфликт с брачен или интимен партньор който ще има връзка с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
През тези три месеца (март, април и май) ще се зарадвате на успех на дете или млад човек от семейството си свързан с тяхното образование или кариера.

Телец Хороскоп Пролет 2019

. Ако сте родени под знака на Телец, през тази пролет важно значение за развитието на вашите дела ще имат дадени ви обещания от страна на роднина или приятел. То ще бъде база за успех, за стартиране на нещо ново в бизнес план или друга промяна в семейството ви.
През този сезон ще възникне конфликт с хора от близкото ви обкръжение, който ще бъде провокиран от една клюка или интрига, която ви засяга лично или вреди на човек от семейството ви.
През този сезон ще преживеете приятни емоции свързани с неочаквани пари, с възможност за по-добри доходи от работа или ще започнете нова по-добре платена работа.
Подобни благоприятни финансови събития са възможни и в случай, че имате семеен бизнес.
През тези три месеца (март, април и май) ще възникнат проблеми с жена, която най-вероятно ще бъде от кръга ви приятели, съседи или колеги.
През тази пролет ще планирате важна покупка или промяна в дома си, която определено ще трябва да бъде одобрена от всички членове на семейството ви.
Мнозина ще се зарадват на придобивка, която ще получат от страна на роднина.
През този сезон ще ви натъжи неприятна новина свързана с човек или с обществено (политическо) събитие в страната, където живеете.
Пролетта ще бъде важен сезон за жените Телец, които ще имат възможност да реализират свои планове и очаквания.

Близнаци Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през пролетта може да преживеете сбор от най-различни важни събития, които ще имат своето развитие почти през цялата година до следващата пролет.
Всяко едно може да ви донесе голям успех или ще бъде предпоставка за възникването на нови благоприятни възможности и промени в живота ви.
Пролетта ще бъде благоприятно време за развитие във ваша полза на едно съдебно дело или за успешното приключване на такова.
През този сезон за вас ще бъде важно получаването на документ, известие или предложение, които ще определят в каква посока ще развиете една своя идея. Може да бъдете притеснени или изнервени оокато тези неща се случат.
През този сезон ще преживеете неприятности с жена, която ще се опита да ви заблуди с невярна информация или да ви използва по някакъв начин за постигане на нейни цели. Така тя самата ще ви провокира да вземете решение относно бъдещите си отношения с нея.
През пролетта ще приключите проблем или ангажимент, който ще има връзка с имущество, което притежавате, или което е притежание на семейството ви.
Това ще бъде благоприятен сезон за ремонт и подобрения в дома ви, които сте планирали преди известно време.
През тази пролет ще преживеете събитие свързано с неочаквано гостуване или среща с жена. Определено това ще бъде събитие, което ще ви зареди с позитивни емоции.
През тези три месеца (март, април и май) може да очаквате нов човек на работното си място.
Жените ще започнат този сезон с надежда за по-добри успехи в работата или бизнеса, а мъжете ще имат усещане за предстояща благоприятна промяна в личен план.

Рак Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази пролет някои от вашите задачи и ангажименти ще бъдат свързвани с имот на ваши родители или родственици.
Ще разрешавате въпрос от жилищен или имотен характер.
През този сезон ще преживеете един неприятен конфликт с мъж, който ще бъде провокиран от неговото нетърпение, липса на маниери или на житейски опит да се справя с определени житейски ситуации.
Тази ситуация ще приключи благоприятно и за двете страни, като всеки един ще получи един добър житейски урок.
Някои от позитивните събития през пролетта ще имат връзка с раждането на дете или със събиране по приятен повод свързано с момиче или с млада жена.
Някои от вас могат да обсъждат възможността за едно бъдещо майчинство или различни възможности за развитие на таланти или умения на вече родено дете.
Пролетта ще бъде неблагоприятно време за юридически или съдебни действия, тъй като може да преживеете обрат в неща, за които сте били сигурни че ще ви донесат успех.
През тези три месеца (март април и май) ще преживеете противоречия в брачната си или романтична връзка свързани с прояви на подозрителност или недоверие. Разбира се, че не е добре да бъдете наивни или да се оставяте да ви манипулират, но също така и излишната подозрителност може сериозно да ви навреди.
През тази пролет ще получите предложение или покана от неочаквано място, което ще бъде причина да следите внимателно някои политически или обществени събития.

Лъв Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази пролет голяма част от събитията или решенията, които ще вземете ще зависят от действията на жена, най-вероятно такава, която живее в друг дом или в друго населено място.
Мнозина от вас ще планират пътуване, което ще има връзка с жена или с момиче.
Тази пролет ще бъде сезона на изненадите и неочакваните събития, които в началото ще приемете, че не са благоприятни за вас. Тяхното по-нататъшно развитие ще ви покаже, че сте сгрешили в преценките си.
През тази пролет ще преживеете събития, които ще имат връзка с някакъв вид раздяла във вашето семейство или в семейството на ваши приятели и съседи. Една такава раздяла може да се случи поради различни житейски причини и в никой случай не касае развод.
През пролетта ще получите новини или ще сте част от събитие свързано с годеж, сватба или юбилей.
През тези три месеца (март, април и май) ще възникне неочаквана разход или друго непредвидено събитие свързано с пари, което може да ви създаде временен период на безпокойство и притеснение.
През пролетта ще имате противоречия с хора от семейството си свързани с бъдещето на ваше дете или друг млад човек от кръга ви роднини.
Този сезон ще запомните със събиране или друго важно събитие свързано с роднини или приятели.
Ще очаквате с нетърпение или притеснения важен за вас разговор свързан с развитието на вашата кариера или бизнес.

Дева Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази пролет ще получите пари чрез ваши родственици, делови партньори и други, които ще бъдат повод за радост, и които ще използвате за важни цели.
През този сезон ще се зарадвате на дълго чакан успех на ваша приятелка или родственица. Това което тя ще преживее тази пролет ще се отрази по някакъв начин благоприятно и на вашия личен или семеен живот.
Тази пролет ще получите важна подкрепа за изпълнението на ваше желание или идея, която ще дойде от страна на жена извън кръга ви от роднини.
През тези три месеца (март, април и май) ще имате ангажимент свързан със здравето на човек, който не живее във вашия дом.
Възможно е да възникне стресова ситуация или силно притеснение около транспортен инцидент, който ще бъде преживян от ваш познат.
През тази пролет ще ви се наложи да обърнете по-сериозно внимание върху психологическото състояние на мъж от семейството ви, който емоционално преживява един неуспех или разочарование.
През този сезон ще ви се наложи да разрешавате различни неприятности свързани с документи или други формалности имащи отношение към различни държавни или банкови институции.
Пролетта ще бъде благоприятен сезон за промяна в работата ви, за начало на нова работа или преместване на нова позиция и други.
Мнозина ще се зарадват на увеличение на доходите си, което ще се дължи на техните професионални способности и умения.
Една от изненадите през този период ще бъде свързана с новина или събитие, което ще касае вашия романтичен или брачен партньор.
През пролетта ще възникнат леки разногласия в брака ви и съветът ми е да избягвате размяна на обиди или обвинения,  защото те трудно ще бъдат забравени или простени.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Подигравка с близките на загиналите край Своге, ето колко пари им изплащат

Публикувано

на

За абсурдни обезщетение от по 10 лева на загинал в катастрофата край Своге съобщиха близки на загиналите. При тежкия инцидент през август миналата година загинаха 20 души.
Застрахователната компания „Бул инс“ до момента е превела по 10 лв. обезщетение на трима от наследниците на две от жертвите.
Това става ясно от отворено писмо на наследници на жертвите. Писмото е изпратено до премиера Бойко Борисов, до омбудсмана Мая Манолова и до шефа на Комисията по финансов надзор Бойко Атанасов.
„Знаете ли, че живота на един човек струва 10 лева? Да, 10 лева! На толкова застрахователната компания „Бул Инс“ АД оцени живота на нашите майки, бащи и деца!“, пишат авторите на писмото.
„Поведението на този български застраховател ни кара да се чувстваме унизени и огорчени, без вяра в справедливостта и закона. Ако „Бул Инс“ АД нямат финансовия ресурс да платят за смъртта на 20 души, то тогава ние си задаваме въпроса дали няма да се повтори случая със ЗК „Олимпик“, но този път със стотици хиляди засегнати българи“, негодуват близките на жертвите.
„След като се обърнахме за съдействие към Комисията за финансов надзор, от там наложиха принудителна административна мярка на въпросния застраховател с изрични указания да плати. Въпреки че законът налага незабавно плащане на обезщетения след наложен ПАМ, „Бул Инс“ АД преведе по 10 лв., вместо законно установения размер, се посочва в отвореното писмо.
Близките на загиналите се обръщат лично към Борисов и му припомнят, че заради катастрофата оставка подадоха трима министри от кабинета, както и че беше сменено и ръководството на пътната агенция. Припомнят и за повдигнатите обвинения.
„Това е черно петно за цялата държава. Но най-много страдаме ние, които загубихме нашите родители и деца!“, казват още авторите на писмото.

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 23 май, четвъртък – нека всички се постараем да се почувстваме като абитуриенти!

Публикувано

на

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че трябва да помните, че има опасност да отидете твърде далече. Втората Ви половинка ще бъде лишена от достатъчно внимание, а колегите може да изпитат професионална ревност. Изключително внимателната и търпелива трудова дейност ще даде очакваните плодове. Звездите казват, че Ви се препоръчва да спазвате лека диета, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в буен роман. Не бъдете наивани: навсякъде Ви очакват подводни камъни, пише lamqta.com.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Не се вълнувайте толкова! Всичко, което трябва да се случи днес във Вашия личен живот, ще стане по възможно най-добрия начин. Важното е да се държите адекватно и да се постараете да отчитате променящата се ситуация. През този ден звездите са на Ваша страна, а това значи, че всичко ще се получи!

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат. Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване – разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей

Днес звездите препоръчват, заедно със своя любим човек да се заемете с някаква обща дейност, не свързана с получаване на доходи или някаква друга материална изгода. За Вас най-важен ще бъде не резултата, а процеса на съвместно споделяне, обединяващ и сближаващ.

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият началник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вещицата Минка със смразяващо пророчество за България

Публикувано

на

В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След като омагьоса американския президент Доналд Тръмп, сега румънката Михаела Минка е твърдо решена да отмъсти на корумпираните политици.

Финалът на заклинанието ще съвпадне с европейските избори на 26-и май, предава Нова тв.

Може ли черната магия да изведе една страна от криза? И какво предсказа Михаела на България?

Вярваме, че те са легенда от миналото.

Слуги на царството на мрака, които познаваме от филмите и детските приказки. Но съществуват и в реалността. Михаела Минка живее в родината на Дракула и е 20-то поколение вещица.

„Наследих този дар от моите родители. От майка ми и баба ми, защото магьосничеството не става за една нощ. То е традиция, която наследяваш. Но моите сили са големи. От 9-годишна правя магии”, споделя тя. Михаела, също като баба си, се опитва да повлияе на хода на събитията.

През 2017-а година, докато живее в Калифорния, прави заклинание на американския президент Доналд Тръмп заради политиката му към имигрантите.

Румънката се обединява с вещици от Америка, Куба, Близкия Изток и Русия и блокира изграждането на стена по границата с Мексико, а Конгресът отказва да финансира идеята на държавния глава. Михаела става толкова популярна, че печели наградата на Международния съвет на магьосничеството, но избира да се върне в родината. Днес Михаела живее в ренесансов дворец в Могошоая, на 10 километра от Букурещ и учи на вещерство дъщерите си.

Сесиите провеждат заедно в специално декорирана за целта постройка. Най-често използват Таро карти, билкови отвари, лук, вуду кукли. Ако някой е нещастен в любовта, забъркват му пчелен мед с майчино мляко. В глинен съд разтапят калай за болните и уплашените./ВЧас

Прочети повече

Избрано