Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за пролетта!

Публикувано

на

Везни Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Везни, пролетта ще бъде един емоционален сезон изпълнен с романтични или неочаквани преживявания, пише хороскоп/" target="_blank" rel="noopener">astro.velida.net.
Несемейните представители на този зодиакален знак ще имат благоприятно време за създаване на нова романтична връзка или за сериозно обвързване с настоящия си партньор.
През тези три месеца може да очаквате различни изненади, които ще дойдат чрез ваши роднини. Въпреки неочакваността на тези събития, вътре в себе си вие няма да бъдете изненадани.


Тези от вас, които планират промяна в дома си или преместване в друг дом ще осъзнаят, че са взели прибързано решение и това може да доведе до отлагане на тези промени.
През пролетта ще ви зарадва новина или събитие свързано с голямо събиране в семейството на ваши приятели роднини или съседи.
През март, април или май, ще имате притеснения свързани с промени в живота на млад човек от семейството ви, за които смятате че той или тя не са достатъчно подготвени.
През пролетта ще имате отговорни ангажименти свързани с дете или с друг член на собственото ви семейство.
През пролетта се опитайте да избегнете конфликти, които може да се окажат в основата на неочаквани решения и действия, за чиито последствия ще се окажете неподготвени.
През този сезон лесно ще бъдете предизвиквани към неочаквани промени във вашите лични планове.

Скорпион Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази пролет за вас ще възникнат благоприятни обстоятелства за реализация на вас план или идея от финансов характер.
Възможна е приятна изненада, свързана с получаване на пари чрез вашите семейни отношения или общи действия с приятели.
Това ще бъде благоприятен сезон за получаване или приключване на кредит, за получаване на премия, за споразумение свързано с допълнителен платен ангажимент и други.
През тези три месеца (март, април и май) ще ви разстрои неприятна новина свързана с роднина или приятел.
Избягвайте разногласия или недоразумения свързани с пари с ваш роднина, който ще се опита да ви нарани използвайки вашите слабости.
През пролетта мнозина ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
През тези три месеца ще присъствате на личен празник свързан с дете или млад човек, който е от кръга роднини или приятели.
През пролетта на изпитание ще бъдат подложени брачните ви отношения чрез един спор или по сериозно противоречие, което ще бъде провокирано умишлено от друг човек.
Като цяло обаче през пролетта настроението ви ще бъде приповдигнато и това ще благоприятства романтични срещи и всякакви форми на забавления.
Именно чрез любовта ще имате възможност за приятни емоции и незабравими преживявания.
През този сезон ще възникнат грижи и проблеми предимно от здравословен характер, с хора които живеят в друго населено място.

Стрелец Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази пролет ще преживеете безпокойство и нетърпение докато получите важни за вас документи или информация.
Това напрежение на моменти може да бъде причина за вашата раздразнителност или избухливост при контакти с други хора или представители на различни институции.
В любовен план вашето емоционално състояние също може да рефлектира негативно върху партньорските ви отношения и да предизвика нежелателни спорове и конфликти.
Това, което е най-важно за вас засега е да запазите една емоционална стабилност и да си наложете по-голям самоконтрол върху собствените си действия и реакции.
Тази пролет здравето на близък човек може да бъде проблем, притеснение или грижа свързана с конкретно лечение. Неприятните финансови ангажименти през този сезон ще бъдат свързани с различни документи, с погасяването на кредит или необходимост да получите такъв и други.
През тези три месеца (март, април и май) контролирайте максимално личния си или семеен бюджет.
Тази пролет ще ви се наложи да поставите на място жена, която се опитва чрез различни манипулации да влияе при вземането на ваши решения или върху начина ви на живот.
Това ще бъде един благоприятен период от време за пътуване, особено ако то има връзка с преместване в друго населено място с цел работа или начало на нов семеен живот.
Като цяло през този сезон благоприятно ще се развият вашите професионални или бизнес отношения с хора от близо и далеч.
Мъжете Стрелец ще се наложи да се ангажират с неочаквана ремонт в дома си или на имущество, което притежават.

Козирог Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, пролетта ще бъде едно благоприятно време за вас, особено ако насочите своето внимание към развитие на ваши лични или професионални планове.
През този период много хора ще имат готовност или желание да ви помогнат, както и различни обстоятелства ще бъдат на ваша страна.
Тази пролет ще имате различни поводи за събирания в семейството си, предимно свързани с млади хора.
Вероятни са и пътувания свързани със срещи с близки или по-далечни родственици.
През пролетта важна роля в личните ви или професионалните ви ангажименти ще изиграе личност от кръга ви приятели. Повечето изненади през този сезон ще имат връзка с представителки на женския пол.
Въпреки, че тази пролет ще бъде едно специално и успешно време за вас, избягвайте прибързани действия или не притискайте обстоятелствата да се развиват по-бързо, защото това може да създаде нежелан хаос.
През тези три месеца (март, април и май) пазете личните си вещи и документи на обществено място или от преднамерено посегателство на хора с користна цел.
Пролетта ще бъде благоприятно време за мъжете, които ще искат по-категорично да изяснят бъдещето на една своя романтична връзка. Това ще бъде удачно време за разговори по тази тема.
Жените Козирог могат да бъдат изненадани от събития, които тепърва ще предизвикат различни промени в личния им живот.

Водолей Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, пролетта ще бъде важен сезон за развитие или финализиране на ваши професионални и бизнес ангажименти и планове.
Сега ще бъдете по-настоятелни и активни към приключване на вече започнати дела, тъй като ще възникнат нови възможности, ще получите ново предложение или ще сте на прага да стартирате нова дейност.
През този сезон ще имате възможност да стабилизирате семейните си отношения, като приключите с важен проблем или конфликтна ситуация, постигнете важни за семейството ви успехи и други.
Това ще бъде благоприятно време за създаване на ново семейство или за сключване на брак.
През тези три месеца (март, април и май) ще се наложи да се погрижите за собственото си здраве и внимателно да следите всяко свое неразположение.
Избягвайте самолечение, но също така и паниката няма да ви помогне, докато не отидете при лекар.
Много по-сериозен здравословен проблем може да възникне за ваш роднина, който ще има нужда от
болнично лечение.
Пролетта ще бъде благоприятен сезон за вашите финансови дела. Ще можете да получите допълнителен доход или друга някаква изгода от обща дейност с човек от кръга ви приятели.
През този сезон ще следите внимателно професионалното развитие на млад човек от кръга ви роднини.
Това ще бъде благоприятен период за дейности свързани с образование или развитие на специални способности на ваше дете, внуче или друг млад родственик.
За жените Водолей през този сезон ще бъде важно да следват и изпълняват предварително планирани и организирани действия.
Мъжете ще изпитат задоволство от приключването на ангажимент свързан с документ или договор.

Риби Хороскоп Пролет 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази пролет ще възникнат неочаквани пречки или затруднения свързани с пътувания или други непредвидени ситуации, които ще имат отношение към хора, които живеят в друго населено място.
Тези неочаквани ситуации ще имат временен характер и няма да стопират или провалят вашите планове и очаквания.
През пролетта ще имате много повече разходи, затова добре планирайте бюджета си и разчитайте само на сигурните си приходи.
Сега ще бъде важно да бъдете внимателни във финансовите си дела и да не допускате излишни разхищения.
През пролетта познанствата ви с нови хора могат да ви разочароват, тъй като ще се окажат с хора, чиито маниери или интелект не ви допадат.
През този сезон избягвайте контакти с досадни хора или с такива, които ангажират вниманието ви единствено с техните проблеми и преживявания. Научете се да цените собственото си време.
Тази пролет бъдете искрени и дипломатични при разрешаването на неприятни ситуации в любовния ви живот.
Някои от вас ще вложат много енергия да запазят настоящата си връзка или да я развият към едно сериозно обвързване. Вие по-добре от мене знаете, че нищо не става насила или единствено с желание от едната страна.
През пролетта ще имате грижи свързани с жилище или имот, които в момента са притежание на ваши родители или други родственици.
През тези три месеца (март, април и май) ще присъствате на събиране свързано с жена, която е ваша роднина или приятелка.
Жените Риби ще се зарадват на нова придобивка в гардероба си, а мъжете ще реализират едно свое лично желание за промяна на техника важна за удобствата в дома.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Подигравка с близките на загиналите край Своге, ето колко пари им изплащат

Публикувано

на

За абсурдни обезщетение от по 10 лева на загинал в катастрофата край Своге съобщиха близки на загиналите. При тежкия инцидент през август миналата година загинаха 20 души.
Застрахователната компания „Бул инс“ до момента е превела по 10 лв. обезщетение на трима от наследниците на две от жертвите.
Това става ясно от отворено писмо на наследници на жертвите. Писмото е изпратено до премиера Бойко Борисов, до омбудсмана Мая Манолова и до шефа на Комисията по финансов надзор Бойко Атанасов.
„Знаете ли, че живота на един човек струва 10 лева? Да, 10 лева! На толкова застрахователната компания „Бул Инс“ АД оцени живота на нашите майки, бащи и деца!“, пишат авторите на писмото.
„Поведението на този български застраховател ни кара да се чувстваме унизени и огорчени, без вяра в справедливостта и закона. Ако „Бул Инс“ АД нямат финансовия ресурс да платят за смъртта на 20 души, то тогава ние си задаваме въпроса дали няма да се повтори случая със ЗК „Олимпик“, но този път със стотици хиляди засегнати българи“, негодуват близките на жертвите.
„След като се обърнахме за съдействие към Комисията за финансов надзор, от там наложиха принудителна административна мярка на въпросния застраховател с изрични указания да плати. Въпреки че законът налага незабавно плащане на обезщетения след наложен ПАМ, „Бул Инс“ АД преведе по 10 лв., вместо законно установения размер, се посочва в отвореното писмо.
Близките на загиналите се обръщат лично към Борисов и му припомнят, че заради катастрофата оставка подадоха трима министри от кабинета, както и че беше сменено и ръководството на пътната агенция. Припомнят и за повдигнатите обвинения.
„Това е черно петно за цялата държава. Но най-много страдаме ние, които загубихме нашите родители и деца!“, казват още авторите на писмото.

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 23 май, четвъртък – нека всички се постараем да се почувстваме като абитуриенти!

Публикувано

на

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че трябва да помните, че има опасност да отидете твърде далече. Втората Ви половинка ще бъде лишена от достатъчно внимание, а колегите може да изпитат професионална ревност. Изключително внимателната и търпелива трудова дейност ще даде очакваните плодове. Звездите казват, че Ви се препоръчва да спазвате лека диета, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в буен роман. Не бъдете наивани: навсякъде Ви очакват подводни камъни, пише lamqta.com.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Не се вълнувайте толкова! Всичко, което трябва да се случи днес във Вашия личен живот, ще стане по възможно най-добрия начин. Важното е да се държите адекватно и да се постараете да отчитате променящата се ситуация. През този ден звездите са на Ваша страна, а това значи, че всичко ще се получи!

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат. Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване – разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей

Днес звездите препоръчват, заедно със своя любим човек да се заемете с някаква обща дейност, не свързана с получаване на доходи или някаква друга материална изгода. За Вас най-важен ще бъде не резултата, а процеса на съвместно споделяне, обединяващ и сближаващ.

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият началник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вещицата Минка със смразяващо пророчество за България

Публикувано

на

В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След като омагьоса американския президент Доналд Тръмп, сега румънката Михаела Минка е твърдо решена да отмъсти на корумпираните политици.

Финалът на заклинанието ще съвпадне с европейските избори на 26-и май, предава Нова тв.

Може ли черната магия да изведе една страна от криза? И какво предсказа Михаела на България?

Вярваме, че те са легенда от миналото.

Слуги на царството на мрака, които познаваме от филмите и детските приказки. Но съществуват и в реалността. Михаела Минка живее в родината на Дракула и е 20-то поколение вещица.

„Наследих този дар от моите родители. От майка ми и баба ми, защото магьосничеството не става за една нощ. То е традиция, която наследяваш. Но моите сили са големи. От 9-годишна правя магии”, споделя тя. Михаела, също като баба си, се опитва да повлияе на хода на събитията.

През 2017-а година, докато живее в Калифорния, прави заклинание на американския президент Доналд Тръмп заради политиката му към имигрантите.

Румънката се обединява с вещици от Америка, Куба, Близкия Изток и Русия и блокира изграждането на стена по границата с Мексико, а Конгресът отказва да финансира идеята на държавния глава. Михаела става толкова популярна, че печели наградата на Международния съвет на магьосничеството, но избира да се върне в родината. Днес Михаела живее в ренесансов дворец в Могошоая, на 10 километра от Букурещ и учи на вещерство дъщерите си.

Сесиите провеждат заедно в специално декорирана за целта постройка. Най-често използват Таро карти, билкови отвари, лук, вуду кукли. Ако някой е нещастен в любовта, забъркват му пчелен мед с майчино мляко. В глинен съд разтапят калай за болните и уплашените./ВЧас

Прочети повече

Избрано