Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

10 причини хората от зодия Козирог да си ги бива

Публикувано

на

10 положителни черти на Козирозите:

1. Другото име на Козирог е Консенсус – те винаги успяват да се разберат, да се споразумеят, да намерят елегантно решение на ситуациите в живота си. И въпреки, че не се славят с особена дипломация, а по-скоро с излишна принципност, това определено си е Изкуство на общуването. Сякаш е свързано с усещането на Козирозите, че като първа по време в календара и водеща зодия, всичко трябва да е добре и да е наред.

Да няма драми и всички да са доволни.
2. Козирозите Могат всичко! Това е не просто девиза на зодията, но те наистина могат да се справят с каквото и предизвикателство да им отправиш. Прословутата работоспособност и отговорност ги карат да отиграват с достойнство всяка ситуация – днес може да са лидери, утре да метат улиците, треди ден да копаят полето, а после да са на прием и да управляват. Всичко могат!
3. Това, което другите не забелязват у Козирога е чувствителното сърце, което се крие зад строгото изражение на лицето. Рядко дават израз на чувствата си, предпочитат да ги запазят за себе си или да ги предадат под формата на стих или картина.
4. Козирозите са целеустремени. Те никога не забравят какво искат и в крайна сметка го постигат. Дори и на пръв поглед да има лутания, дори и времето да ги предизвика с различни изпитания, в крайна сметка търсеното, желаното, мечтаното става факт.
5. Козирогът е изключително сериозен и отговорен. Винаги подхожда с внимание към всичко и се държи на нивото на най-високата възможна отговорност.
6. Козирогът притежава много силно развито чувство за отговорност и дълг. След като определена кауза или задача е припозната от представителните на тази зодия, то е сигурно, че няма току-така да се откажат от нея, нито ще отстъпят. Може да е по-бавно и трудно, но винаги ще постигнат целта си. Уникално чувство за дълг!
7. Козирогът е много дисциплиниран. Това идва от чувството му на отгорност. Умее много добре да организира и подрежда и работата си, и контактите си, и действията си.
8. Козирогът притежава завидна устойчивост и последователност в идеите си. Ако е избрал да бъде, например, от една партия, никога няма да се отметне от нея, дори и тя да бъде затрита. Силна идеологическа последователност – все едно дали е прав или не, дали мисли в бяло или черно! И е готов да загине за идеите си /Жана Д Арк, Христо Ботев, Вапцаров, Яворов…/
9. Козирозите са много практична зодия. Няма да ви заливат с излишни думи и да ви обясняват как нещо не може да стане. Тъкмо обратното. Те имат план за действие и всяка идея я свеждат до конкретни стъпки, практични решения и последователност от действия. Козирозите са отлични мениджъри, администратори, лидери, организатори, счетоводители, практици, финансисти, архитекти и строители. Всичко, което е точно и изисква дисциплина и последователност е в тяхната кожа.
10. Козирозите са задълбочени. Те не са повърхностни. Зад всяко нещо се търси дълбокия смисъл и причина. Няма да видите фриволно или непоследователно поведение у тях – действията са премислени, анализирани и наистина не се изпада в авантюризъм и фантазии./inlife.bg

Извън спорта

Кандидат-депутат реве: Семейството ми е от 9 души, а получих 5 гласа на изборите (ВИДЕО)

Публикувано

на

Изборите в Индия станаха причина за семейни проблеми за независим кандидат-депутат от щата Пенджаб.

Политикът Неету Уала споделя фрапиращи заключения за лоялността на своето семейство във видео, което стана изключително популярно из интернет пространството в деня на вота, съобщава „Таймс ъф Индия”, предава bTV.

В моето семейство има девет души с право да гласуват, а получих само пет гласа и това ме шокира”, заявява плачещият Уала в интервю за местен телевизионен канал.

Всичките ми съседи обещаха да гласуват за мен. Оставих магазина си за месец, за да съм сред хората и да им помагам, а те не ме подкрепиха”, допълва разочарованият кандидат-депутат, който се кълне, че ще се откаже от политиката.

Явно прочувственото му изявление е имало ефект, защото в края на деня в урните за Уала са били пуснати 856 гласа, според данните на сайта на избирателната комисия в Индия.

За разлика от Уала, министър-председателят Нарендра Моди нямаше проблем по време на вота. Неговата партия води при преброяването на гласовете в 277 от 542 избирателни парламентарните избори. За съставянето на правителство са необходими 272 мандата, които управляващата партия Бхаратия Джаната няма да има проблем да си осигури.

Прочети повече

Извън спорта

Как ще изглежда Европарламентът в следващите 5 години? (ГРАФИКИ)

Публикувано

на

Европейската народна партия (ЕНП) остава първа политическа сила в Европейския парламент. Това става ясно от обявените предварителните резултати в 11 от общо 28 държави членки на ЕС, които гласуваха на изборите през последните 4 дни.

ЕНП получава 23,04% от гласовете, което им отрежда 173 места в Европейския парламент. На второ място се нарежда групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите, която получава 19,57% или 147 места.


На трето място със 102-ма депутати е групата на Алианса на либералите и демократите за Европа + Renaissance + USR PLUS. В политическата формация влиза движението „Напред!“ на френския президент Еманюел Макрон. Силното представяне на Зелените партии в Европа постави групата на Зелените/Европейски свободен алианс на четвърто място със 71 места.

Тепърва предстои да бъдат обявени резултатите от изборите в Италия, където се очаква партията на Матео Салвини да спечели./БЛИЦ

Прочети повече

Извън спорта

Резултатите от изборите за Европейски парламент – ето коя партия колко депутати вкарва

Публикувано

на

Пет партии и коалиция ще имат представители в бъдещия Европейски парламент. Това сочат прогнозите от екзитпола на „Алфа Рисърч“ малко преди 19 часа. ГЕРБ най-вероятно ще имат 7 евродепутата, БСП – 6 или 5, ДПС печелят три мандата, ВМРО и „Демократична България“ – по един, съобщава БиТиВи.
До момента Воля е под чертата.

Прочети повече

Избрано