Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

10 положителни черти за зодия Дева

Публикувано

на

10 положителни черти:

1. Девата е най-структурирания и подреден знак в зодияка. Винаги има план за действие във всяка ситуация – дори е написан в тефтера, номериран стъпка по стъпка и детайлно подробен. Ако видите, че някой пише задачите си на лист, а после ги задрасква грижливо една по една, то този човек непременно е представител на зодия Дева.

При тях всичко трябва да е сведено до стъпки – конкретни стъпки и подробен план за действие. Девите са родени да създават методи и структури.
2. Девите са маниаци на порядъка и точността– подреждат от сутрин до вечер и дома, и градината, и офиса, и чувствата си. Имат потребност от ред и най-добре се чувстват като намират място на всеки предмет, мисъл или чувство. Девите ненавиждат хаоса и безпорядъка, защото им създава чувство на безсилие. Не че няма веднага да се втурнат да подреждат и структурират нещата, но това ги вади от равновесие. Ако сте хаотичен тип, не очаквайте да се харесате на една Дева – никакъв шанс. Или ако ви изтърпи, то ще е краткосрочно и с цената на ежедневни „малки, тънки упреци“. А ето това с упреците – Девите го владеят перфектно!
3. Девизът на Девите „Аз анализирам“ определя твърде ясно някои черти на тази зодия като логичност, мисловност и премереност. Те не бързат с решенията си, защото трябва да анализират и помислят. Логиката винаги е на преден план, чувствата са култ, но всичко все пак трябва да е систематизирано и подредено. Девите са по-скоро интелектуалци и практични и в никакъв случай сантиментални.
4. Девите могат да поемат големи отговорности. Те са отлични лидери, а планетата Меркурий ги прави и много успешни в бизнеса. Отворете която и да е класация на Forbes Топ 100 на най-богатите хора на планетата и ще видите, че процентното съотношение на зодия Дева, спрямо останалите е …значимо!
5. Девата умее да пресмята. Всичко се пресмята – и чувствата, и приятелствата, и умния съвет и златната среда и разумният компромис.
6. Девите притежават особено изострено чувство за справедливост и обективност. Разбира се, защото всичко вече е подложено на анализ.  Мразят  неопределените неща и постъпки, преумереността, крайностите, буйните импулси, нечистоплътността. Не е сигурно дали ще ви кажат за всичко това или ще тръгнат да ви упрекват, защото Девите не вярват, че ще променят света, но със сигурност ще се настроят негативно.
7. Девите са много трудолюбиви. Ако имате у дома си Дева – не се притеснявайте, всичко ще е подредено, нагласено и при това – без да очаква специална похвала. В работата Девата е идеалният колега – колкото повече работа има, толкова повече работи. И няма да чуете Девата да мрънка, че е натоварена – тъкмо обратното: ще поеме още и още.
8. Силата на Девата е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката, методичния начин на работа.Типът Дева се ръководи от разума, а не от сърцето и именно затова са така философски настроени. Притежават интелект, който произлиза по-скоро от опита, отколкото от възпитанието. Умствените им способности им осигуряват успех в научните изследвания.Всичкко подлагат на изследване, проверка, обсъждане.
9. Действат винаги с ясното съзнание за това, което вършат. Ето защо може да се има доверие на този знак. Силата на Девата е в ума и не само представителите на тази зодия знаят това, а и всички останали в зодиака. Девите са изключително оправни – могат да подредят и отиграят всяка ситуация.
10. Девата е силен борец за каузи, защото е  надарена с фантазия и трудолюбие и работата, с която се захваща, върши с любов и себеотдаване. С постоянство и търпение успява да се справи с трудностите и проблемите, но не обича да рискува и обикновено залага на сигурността./InLife

Извън спорта

Кандидат-депутат реве: Семейството ми е от 9 души, а получих 5 гласа на изборите (ВИДЕО)

Публикувано

на

Изборите в Индия станаха причина за семейни проблеми за независим кандидат-депутат от щата Пенджаб.

Политикът Неету Уала споделя фрапиращи заключения за лоялността на своето семейство във видео, което стана изключително популярно из интернет пространството в деня на вота, съобщава „Таймс ъф Индия”, предава bTV.

В моето семейство има девет души с право да гласуват, а получих само пет гласа и това ме шокира”, заявява плачещият Уала в интервю за местен телевизионен канал.

Всичките ми съседи обещаха да гласуват за мен. Оставих магазина си за месец, за да съм сред хората и да им помагам, а те не ме подкрепиха”, допълва разочарованият кандидат-депутат, който се кълне, че ще се откаже от политиката.

Явно прочувственото му изявление е имало ефект, защото в края на деня в урните за Уала са били пуснати 856 гласа, според данните на сайта на избирателната комисия в Индия.

За разлика от Уала, министър-председателят Нарендра Моди нямаше проблем по време на вота. Неговата партия води при преброяването на гласовете в 277 от 542 избирателни парламентарните избори. За съставянето на правителство са необходими 272 мандата, които управляващата партия Бхаратия Джаната няма да има проблем да си осигури.

Прочети повече

Извън спорта

Как ще изглежда Европарламентът в следващите 5 години? (ГРАФИКИ)

Публикувано

на

Европейската народна партия (ЕНП) остава първа политическа сила в Европейския парламент. Това става ясно от обявените предварителните резултати в 11 от общо 28 държави членки на ЕС, които гласуваха на изборите през последните 4 дни.

ЕНП получава 23,04% от гласовете, което им отрежда 173 места в Европейския парламент. На второ място се нарежда групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите, която получава 19,57% или 147 места.


На трето място със 102-ма депутати е групата на Алианса на либералите и демократите за Европа + Renaissance + USR PLUS. В политическата формация влиза движението „Напред!“ на френския президент Еманюел Макрон. Силното представяне на Зелените партии в Европа постави групата на Зелените/Европейски свободен алианс на четвърто място със 71 места.

Тепърва предстои да бъдат обявени резултатите от изборите в Италия, където се очаква партията на Матео Салвини да спечели./БЛИЦ

Прочети повече

Извън спорта

Резултатите от изборите за Европейски парламент – ето коя партия колко депутати вкарва

Публикувано

на

Пет партии и коалиция ще имат представители в бъдещия Европейски парламент. Това сочат прогнозите от екзитпола на „Алфа Рисърч“ малко преди 19 часа. ГЕРБ най-вероятно ще имат 7 евродепутата, БСП – 6 или 5, ДПС печелят три мандата, ВМРО и „Демократична България“ – по един, съобщава БиТиВи.
До момента Воля е под чертата.

Прочети повече

Избрано