Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Защо родените през НОЕМВРИ и ДЕКЕМВРИ са специални?

Публикувано

на

Студените есенни и зимни месеци раждат топли и сърцати хора, противно на очакванията и логиката. Родените през ноември и декември са наистина специални хора, които имат много какво да дадат на света.

Родените през НОЕМВРИ

Родените през Ноември е силен месец и ражда лидери.

Зодиите, които застъпват този месец са много силни и дейни хора, които правят света едно по-добро място.

Те са много сърцати хора и вършат работата си с любов. Никога не се оплакват и дават 100% от себе си, за да постигнат всичките си цели.

Родените през ноември са много верни партньори. Те обичат силно, влагат сърце и душа във връзката си и създават едни от най-здравите семейства. Също така са и добри приятели, които никога няма да те предадат. Ако има нещо, винаги можеш да се обърнеш към тях за помощ. Невероятни хора, които трябва да имаш в живота си, а ако вече имаш – пази ги и ги обичай силно. Това са хората, които правят живота цветен и дават лъч надежда на всички наоколо.

Родените през ДЕКЕМВРИ

Това са едни много специални хора, които имат различно светоусещане и поглед към живота. Ценят малките неща, радват се на внимание и много държат на добротата. Родените през декември са едни от най-доблестните хора, които винаги търсят правдата и защитават по-слабите. Специални са и в любовта.

Това са най-романтичните и идейни хора, които превръщат всяка връзка в любовен филм. Изключително галантни са и подхождат с внимание към човека до себе си. Биха извървяли целия път до края на света и обратно, само и само да ги направят щастливи.

Родените през декември са много сърцати и топли хора, трябва да знаете това. Противно на всички очаквания за лютата зима, от тях няма да видите друго, освен топло и земно отношение.

източник: Actualno.com

Извън спорта

Павлинка, която не е на „ти“ с математиката, стана за смях в „Стани богат“ (ВИДЕО)

Публикувано

на

Не знаем дали Ви е присядало от торта, но на Павлинка определено  ѝ присяда от математика.

Тази дама определено направи запомнящо се участие в „Стани богат“.

Видео: „Господари на ефира“/фб

Прочети повече

Извън спорта

Жена удари джакпота от лотарията два пъти в рамките на месец!

Публикувано

на

Жена от Мериленд спечели лотариен джакпот от 50 000 долара само месец, след като грабна награда от 100 000 долара със скреч карта за друга лотария, съобщава UPI.

Седемдесетгодишната щастливка от Елктън, която също със скреч карта спечели джакпота от 100 000 долара през февруари, поясни, че била в магазин в града, когато решила да скъса с досегашните си навици и да участва в друга лотария. Ето как възрастната дама си купила две скреч карти.

„По принцип не участвам в тази лотария, но реших да опитам късмета си“, каза тя.

Едната от двете скреч карти ѝ донесла 50 000 долара. Жената оставила на съпруга си съобщение на гласовата му поща, в което заявява, че има радостна вест. Той обаче имал чувството, че знае за какво става дума.

„Знаех си, че отново е спечелила от лотарията“, увери той.

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Жените с големи гърди споделиха 8 фрапиращи проблема!

Публикувано

на

Женските гърди са тема, която силно вълнува и двата пола.

Оказа се, че дамите с големи цици страдат от 8 сериозни драми. Самите те си признаха какво ги мъчи.

Ето ги и тях:

Проблем номер едно:
Искаш да носиш риза, но не можеш да си го позволиш, защото копчето ще бъде постоянно „отворено” и всичко ще се вижда безпроблемно.

Проблем номер две:
Няма как да бягате след автобуса или пък да спортувате нормално, защото постоянно трябва да държите в ръце големите си гърди, които не само, че тежат, ами се и „размятат” с бясна сила. Това е болезнено е нелепо.

Проблем номер три:
Да изглеждате визуално слаби е почти невъзможно. Дори и да имате тънко кръстче и слабички крака, че и плоско коремче, големите гърди прецакеат цялостната стройна гледка.

Проблем номер четири:
О, най-обичаният и болезнен въпрос. Сутиен? Ха-ха. Да, само „бабешки” модели могат да поберат пищния бюст.

Проблем номер пет:
Бельото е кошмар. Бабешките сутиени не вървят в комплект със секси бикини, а красивите гащички пък не са комбинирани с обемни сутиени. Затова или се купува всичко по отделно или се взимат два комплекта, от единия се взима сутиенът, а от другия бикините.

 

Проблем номер шест:
Удобният и добър сън не е присъщ за жените с големи цици. По гръб се задушават от тежестта им, а за спане по корем и дума не може да става. Затова само настрани, а това боли… и омръзва.

Проблем номер седем:
Постоянни болки в гърба. Непоносими и непрекъснати.

Проблем номер осем:
Няма да чуете някоя дама с големи гърди да ви сподели горните проблеми, защото или няма да й бъде повярвано, или другите жени с малък бюст, е и всички мъже, просто ще си помислят, че се хвали и си проси комплимента. / jenata.blitz.bg

Прочети повече

Избрано