Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Мила, родна картинка: фенове спукаха гумите на съдия на селски мач, наказанието е любопитно!

Публикувано

на

Двама футболисти от Плевенско бяха лишени от състезателни права за по една година заради побой над съдии, а клубът от село Драгаш войвода е лишен от домакинство за два мача, тъй като феновете са спукали гума на колата на съдията.

На редовно заседание на ДК – ОС на БФС-Плевен от 20.03.2019 г бяха разгледани провиненията на състезатели от проведените кръгове на областното първенство по футбол и бяха взети следните решения :

1. Наказва Светослав Валериев Ангелов от отбора на ФК“ Войвода“ (с.

Драгаш Войвода) за ритане на главния съдия със спиране от състезателни права за ЕДНА година на основание на чл.25 от ДП , считано от 16.03.2019 год.

2.Наказва Христо Ивайлов Христов от отбора на ФК“ Войвода“ (с.Драгаш Войвода) за за обида /псуване/ на длъжностно лице – главния съдия , спиране от състезателни права за 2 /две/ срещи на основание на чл.22 ал.2 б.К кол.4 от ДП

3. За навлизане на публика на терена на полувремето и след срещата без последствия и отправяне обиди към съдийския състав , на основание на чл. 37 ал.1 т.1 б.В от ДП предупреждава отбора на ФК“ Войвода“ (с.Драгаш Войвода) за лишаване от домакинство,

4. За увреждане МПС /пукане на гума/ на съдийската бригада – лишава от домакинство отбора на ФК“ Войвода“ (с.Драгаш Войвода) за 2 /две/ срещи и налага парична санкция в размер на 250 /двеста и петдесет/ лева.

Инцидентите са се разиграли по време на мача от А областна група (Плевен) от 13-ия кръг между Войвода (Драгаш войвода) и Ситомир (Никопол), завършил 2:2.

5. Наказва Дмитрий Николаевич Василев от отбора на ФК“ Обнова-2″ (с. Обнова) за влизане в съдийската стая след мача и отправяне на обиди към съдийската бригада. ССП за 2/две/ срещи на основание на чл.22 ал.2 б. „К“ кол.5 от ДП

6. Наказва Петър Валентинов Петров от отбора на ФК“ Победа“ (с.Градище) за ритане на главния съдия при спряна игра, ССП за ЕДНА година на основание на чл.25 от ДП , считано от 16.03.2019 год.

Избрано