Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Боби Михайлов сложи край на спекулациите с Петър Хубчев

Публикувано

на

Ръководството на БФС в лицето на президента Борислав Михайлов реши да защити националния селекционер Петър Хубчев.

На страницата на централата има остро становище, с което наставникът е защитен от постоянните спрягания на името му с Левски, като е подчертано, че националният ни тим бележи прогрес, благодарение на работата му. Пускаме декларацията без редакция.

 

„Във връзка с тиражираните информации от последните няколко дни, поставящи под съмнение бъдещето на националния селекционер на България, държа да подчертая следното:

Българският национален отбор има старши треньор и неговото име е Петър Хубчев. Оставането на селекционера на поста никога не е било поставяно под съмнение нито от страна на ръководството на Българския футболен съюз, нито лично от негова – а всички публикации, твърдящи обратното, бих окачествил като спекулативни. 

Българският национален отбор върви по правилен, макар и труден за извървяване път, и призовавам всички представители на медиите, всички привърженици и спортната общественост като цяло, да му бъде осигурено нужното спокойствие и да му бъде гласувано необходимото доверие, за да продължи да се развива в положителна посока.

 

Борислав Михайлов
Президент на БФС“

Избрано