Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Димитър Бербатов си намери отбор, може да срещне ЦСКА на финал за Купата

Публикувано

на

Димитър Бербатов парафира 11-годишен договор с втородивизионния Струмска слава. Берба ще се присъедини към 1/4-финалиста за Купата на България, а ако радомирци елиминират Септември, на полуфинал или финал могат да срещнат ЦСКА.

„След като хора като Мартин Камбуров и Георги Петков тепърва разгръщат кариерата си, не виждаме проблем Бербатов да поиграе до 50 лазарника при нас. Дори да не рита всеки мач, ще си рекламираме бозата с него“, щастливи са в Радомир.

Това е втори трансферен удар за тях, след като привлякоха Максим Косе, който в Саудитска Арабия получавал 15 000 евро на месец, а сега се разписва срещу 680 лв. и ваучер и няколко кебапчета след мач.

„Ако се съберат заплатите, които футболистите ни са получавали преди да дойдат в Радомир, сумата ще надхвърли десетина милиона на месец. Вижте от какви средства се отказват хората, за да играят при нас“, допълват от Слава.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук

И ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ – ДЕН НА ШЕГАТА!

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано