Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Пак биха съдия на мач в България

Публикувано

на

Пореден сериозен инцидент беляза мачовете от Областните групи в България. В зона София главният рефер на мача Ком (Годеч) – Торнадо (Безден) Димитър Томов бе бит от играчи на гостите.
Срещата бе прекратена при резултат 3:2 за домакините, след като съдията получи няколко удара. Футболистите на Торнадо няколко пъти скачаха на отсъжданията на съдията, а напрежението ескалира при остро влизане на играч на Ком в краката на противник.

Президентът на тима от Безден обясни, че никой не е свирил така срещу тях, както съдията в този мач. Стефан Борисов обаче обясни, че не оправдава поведението на играчите си, а отчете като своя грешка, че не е извадил тима си от мача.
Преди дни отново имаше тежък инцидент с тим от Годеч. Тогава екшънът избухна в мач на юношите на КОМ-98, които гостуваха в Ихтиман. В двубоя, при резултат 4:3 за Ком, на терена нахлуха роми от публиката и започнаха да бият младите футболисти от Годеч.

kotasport.com

Избрано