Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Журналистка от bTV разобличи Джени Суши

Публикувано

на

Водещата на „Преди обед“ по bTV Деси Стоянова остави своя коментар по темата за Кубрат Пулев и Джени Суши, който вярваме, ще допадне и на Вас, както и на нас ни хареса.

„Суши не е и мой тип жена. Не симпатизирам на жени, които изглеждат и се държат все едно единственият смисъл на съществуването им е да привличат мъжко внимание. Очевидно от съобщеното до момента на Джени ѝ е отнело известно време, за да осъзнае постъпката на Кубрат Пулев като проблемна.

Целувката не ѝ е попречила да отиде на купона, на който ѝ е била в кърпа вързана нова среща с него. Което прави лошо впечатление и оправдава всички размисли в стил „търсила си го е“.

САМО, ЧЕ това само по себе си не означава, че е ок да налиташ да целуваш някой, на когото даваш интервю, и то по устата. Това е принципно положение.

А най-тъпото е, че цялата история налива вода в мелницата на тезата, че темата „сексуален тормоз“ като цяло е плод на женски измишльотини и неоснователни претенции на някакви … (всеки попълва според степента на цензурност или нецензурност на изразните средства, които ползва обичайно), които са си го „търсили“ и са си го „намерили“, а после са тръгнали да се оплакват. Така жените, които стават реални жертви на сексуален тормоз, все по-малко могат да разчитат на това някой да им повярва, а още по-малко да ги разбере. Което е и тъжно, и страшно“.

Избрано