Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Бивша приятелка намесена в самоубийството на Боксьора

Публикувано

на

42-годишният Мирослав Симеонов – Миро Боксьора е бил в подземния гараж на ул. „Братя Миладинови“, защото в блока отгоре живеела бившата му приятелка. По данни на разследващи, Миро Боксьора не се е срещал с нея нито снощи, нито тази сутрин. 

Предполага се, че е избрал мястото, защото му било добре познато и там решил да сложи край на живота си.


Въпреки спряганите слухове за убийство, свързани с редицата криминални прояви зад гърба на Боксьора, пред разследващите бяха категорични, че той сам е сложил край на живота си.

До трупа му е намерен законен пистолет.

В България Мирослав Симеонов няма регистрирани криминални прояви, въпреки лошата му слава. Лежал е в затвор в чужбина. Името му се свързва с източване на банкови карти от Парагвай и Словения.

Не се знае кога точно Боксьора е влязъл в подземния гараж. Той не е имал ключ за него. Предполага се, че някой от живеещите е отворил и той е влязъл вътре. Колата си оставил паркирана пред кооперацията.

Няма яснота и какво точно е провокирало самоубийството, нито път има индикации той да е споделял или говорел с някого за това.

Както съобщи, братът на Боксьора е действащ полицай. Трупът бе открит тази сутрин около 8. 30 и почти цял ден подземният паркинг остана заграден от криминалисти.

Кристина ИВАНОВА, newsfire19.bg7.eu

Избрано