Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Диего Марадона идва в България, поема Черноморец (Балчик)

Публикувано

на

Футболната легенда на Аржентина Диего Марадона идва в България заради намерените чували с кокаин край Шабла. Дон Диего, който не пожела да уважи приятеля си Христо Стоичков по случай юбилея му, сега е намерил причина, за да сколаса да дойде в родината ни.

„Марадона постигна договорка с Черноморец (Балчик) да води отбора на мястото на Геша. Дали ще води отбор от втора дивизия на Мексико или България, за него няма значение.

Шабла е на има-няма 40 км, ще може изкъсо да следи какво се случва със стоката, пък и сам да извади някой чувал. Заплата не иска, с 2-3 нощни гмурвания ще си изкара хонорарите за десетилетия напред“, издават местни.

Божията ръка била готова да замени футболист на балчишкия тим с вид на шамандура за истинска такава, тъй като чрез ограничителите във водата преминавала стоката ва българска територия.

Подобни количества не само задоволявали личните нужди на диего, ами стигали и за очертаване на страничните линии на кокетното игрище под скалите, както и осигурявали бюджета на Черноморец за Лига Европа за 5 години напред.

От Левски пък помолили аржентинеца да пъхне Сергиу Буш в някои от празните чували за Румъния, защото само клуб, чиито шефове вече опитвали от стоката, можел да оправдае високата заплата на симпатичния дундав румънец.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук

 

 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Луд спорт

Хванаха Павел и Венци Венц в кражба (ВИДЕО)

Публикувано

на

Дуото Павел и Венци Венц се похвалиха с нов видеоклип към песента „Само да поискаш“. Кадрите са заснети в екзотичен Дубай и видеото бързо събра погледите с оригинална идея и пресъздаване. 

Както се очакваше обаче, идеята е крадена едно към едно от руската звезда Егор Крид и неговата „Потрачу“. Кадрите са съвсем идентични. А най-вероятно, ако тази информация стигне до руския им колега, той ще предяви авторски претенции и на нашите момчета ще им излезе доста солено този експеримент.

С тази песен Павел и Венци Венц категорично опровергаха слуховете, че се разделят. Нещо повече, похвалиха се, че  работят усилено върху втория си албум. „Ние продължаваме да вървим заедно напред и да правим музика, която ни харесва“, споделиха наскоро в свое интервю.

Нашите звезди явно са върли почитатели на голямата руска сензация Егор Крид. Те са заимствали идеята на целия видеоклип и  са я превъплътили в своя проект. Егор пробива през 2011 г., когато в интернет излиза неговият първи видеоклип Любовь в сети“ (Любов в мрежата), който той заснема самостоятелно. През 2012 г. побеждава в конкурса „Звезда Вконтакте – Пятый канал“ (Звезда на Вконтакте) в номинацията за „Най-добър хип-хоп проект“.

Видеоклипът „Патрачу“ е създаден от него през 2017 г., а Павел и Венци Венц я крадат и я създават през тази година./show.blitz.bg

 

Прочети повече

Луд спорт

Паркираният джип на пистата от Боби Михайлов издаде как ще спрем Англия

Публикувано

на

Паркираният на пистата на Националния стадион „Васил Левски“ джип на Боби Михайлов издаде как ще бием Англия в предстоящото ни домакинство по пътя към Евро 2020.

На следващия мач шефът на БФС щял да запречи с возилото вратата, пазена от сина му Николай и така ни било гарантирано най-малко „хикс“ срещу Хари Кейн и компания.

„Трябва да гледаме позитивно на ситуацията. За първи път в историята на националния ни отбор, ако смените 11-те на терена с 11 произволно избрани от трибуните няма да се намали качеството на състава“, обясниха специалисти. И обвиниха цар Симеон, че преди повече от 10 века не бил достатъчно настъпателен, защото сега с Косово и Черна гора сме щели да бъдем една държава, а със сумарния брой точки направо издухвахме чехите в борбата за второто място.

 

 

Благодарим на Иван Ангелов за изпратения материал.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

 

 

Прочети повече

Луд спорт

Вашият хороскоп за първата лятна седмица (24 – 30 юни 2019)

Публикувано

на

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през таз седмица ще ви се наложи да проведете повече телефонни разговори, което може да ви измори в един момент, пише astro.velida.net. Причините за тази динамична комуникация ще са различни, включително такива свързани с работата ви.
През седмицата ще присъствате на личен празник или ще се зарадвате на успех на приятел или роднина.
През седмицата пазете децата от опасни предмети или техника.
Като цяло действията и решенията на деца през тази седмица ще изискат от вас едно по-голямо внимание.
През тези седем дни ще очаквате някой да пристигне от друго населено място или някой от семейството ви ще замине надалеч.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от разстоянията или времето ви на престой.
Сега обаче може да ви изненада една неприятна новина свързана с инцидент или лична драма с мъж.
Мъжете Лъв ще задълбочат умишлено развитието на една неприятна ситуация, в желанието си да намерят виновника за нейното възникване. Възможни са обаче всякакви нежелани обрати.
Жените ще сътворят хубави неща за дома си или за близките си хора, което ще ги зареди с положителни емоции и удовлетворение.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще бъде напрегната за вас. Може би именно това напрежение, ще провокира у вас желание бързо да постигнете разрешение на проблемите си. Всякакви прояви на хитрост или злонамереност от ваша страна ще бъдат нежелателни поради неприятните последствия.
В работата си ще имате успешно приключване на дейност, споразумение или проект. Ще имате възможност да започнете реализацията на забавен или прекъснат преди време ангажимент. Като цяло седмицата носи благоприятни професионални възможности, свързани по някакъв начин с миналото ви.
През тази седмица могат да възникнат неочаквани разходи или финансови проблеми с мъж.
Любовният ви живот през тази седмица ще е свързан с определени очаквания за срещи, пътувания и събирания.
Възможни са разговори или събития свързани с бременност, с раждане на дете и др.
Тази седмица ще имате причини за размисъл относно различни странни или неочаквани като развитие любовни преживявания, които имате напоследък.
През тази седмица повод за събиране или гостуване ще бъдат ваши приятели.
Мъжете Дева могат да имат грижи със собственото или на близък човек здраве.
Жените ще са склонни към романтични преживявания, желание за повече интимност и др.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще трябва да действате практично при изпълнение на важните си ангажименти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация.
Една загуба в миналото ще бъде причина през тази седмица да размислите по важни теми от живота като цяло.
Седмицата вещае сънища свързани с хора от Отвъдното или ще имате някакъв ангажимент с тях (грижи или уреждане на документи с наследствен имот, наследствена пенсия, панахида и др.)
През тази седмица може да получите предложение или информация, за които отдавна сте имали очакване.
През седмицата ще имате интересна кореспонденция или друг вид комуникация с хора от други населени места. Ще има какво да научите от тях.
Тази седмица може да ви ангажира с подарък за приятел или ще получите такъв.
Ще имате добри професионални отношения при работа с жени.
Мъжете Везни да избягват всякакви рискови действия, екстремни спортове и занимания.
Жените да бъдат предпазливи при споделяне на информация, както и случайно разкриване на  нечия чужда тайна. Към новите си познанства подхождайте предпазливо.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се зарадвате на развитие на ваш професионален ангажимент или бизнес сделка.
Седмицата ще бъде благоприятна, както за вашето образование (ако сте ученици, студенти) така и за кариерата ви.
През тази седмица очаквайте новини или емоционални събития свързани с млад родственик.
Ако имате здравословни проблеми, тази седмица ще бъде благоприятна за лечение и за възстановяване.
Ще имате възможност да хармонизирате усложнени отношения със съседи или с колеги.
Новите хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще са интерсни и забавни личности (поне в началото).
Добро развитие ще имат ваши контакти с хора, които живеят в провинцията.
Мъжете Скорпион ще преживеят седмица на важни събития и промени. Не разпилявайте енергията си в различни посоки, а насочете вниманието си най-важните неща, чиято реализация искате да постигнете през тези седем дни.
Жените ще са оптимистично настроени, с вяра че вършат нещата по най-добрия за тях начин. Увереността ви ще ви бъде голяма подкрепа, но не игнорирайте съветите или коментарите на хората до вас.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Прочети повече

Избрано