Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Старши треньорът на ЦСКА 1948 проговори за отношенията си с Христо Стоичков

Публикувано

на

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков разкри, че е в приятелски отношения с основния акционер на другия тим с името ЦСКА Христо Стоичков.

„Уважавам мнението на всеки. Всеки цесекар може да избере от кой ЦСКА да бъде, в зависимост от това как чувства нещата. ЦСКА 1948 ме привлече със своята честност – честна борба от „А“ областна група, след това „В“ група, сега в „Б“ група.

Ние играем честно, не работим със съдии, не се занимаваме с противници, не влизаме в никакви задкулисни игри. Няма нищо по-сладко от честната победа“, заяви Петков в студиото на „Спортал“.

Мач срещу ЦСКА-София ще е доста любопитен, дори за историята на футбола. Сигурен съм, че доста хора го чакат този мач. Нека се случи, нека дадем и това на феновете! С Христо Стоичков сме приятели и нашите отношения няма как да имат промяна заради това, че съм начело на ЦСКА 1948. Чували сме се многократно след това. Работих великолепно с него две години в Ловеч, дадохме път на много талантливи футболисти, които в момента са в националния отбор. Отношенията ни са перфектни и мога да се гордея с това приятелство“, допълни Петко Петков.

Избрано