Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Венци Стефанов разкри как му се подигравали в ложата на стадион „Славия“ при 3:5 от Дунав

Публикувано

на

Президентът на Славия Венцестлав Стенафов остана огорчен от домакинската загуба с 3:5 от Дунав (Русе). „Белите“ се сринаха на собствения си стадион в мач без особено значение за тях, след като е ясно, че ще участват в разпределението на местата между 7-о и 10-о, за разлика от Дунав, който ще се бори за спасение. Стефанов получил в ложата подигравки, че тимът му участва в „черно тото“, а както знаем, в последните години Славия неизменно е спрягана с подобни слухове.

„Срам ме е и най-лошото е, че сега ще има материал за някои недоброжелатели във футбола, които непрекъснато пишат голове-молове, мачове и тям подобни.

Дори хората около мен викаха: „Абе, казвай ги тея работи и ние да играем тото”. Представяте ли си до каква степен трябва да се унижавам? Сега седят вътре с наведени глави. Това слънце грее, но не топли, както казват старите хора. Срам ме е! Извинявам се и на малкото хора, които присъстваха. Това не е Славия, ще вземем сериозни мерки против това”, коментира Венци Стефанов.

 

 

Избрано