Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Какво е Вашето дете според неговата зодия?

Публикувано

на

Овен

Детето зодия Овен е същински подарък за родителите, които здраво са си стъпили на краката и са наясно с отговорностите си. Още като малки Овните показват лидерски качества, затова се подгответе за незабравими истории от детската площадка. Не се тревожете, а поощрявайте дарбата на детето си да застава начело и да бъде инициатор на всички игри. Освен малки шефове, децата Овни са безстрашни, независими и много изобретателни, пише kanal3.bg.

Енергията им понякога ви идва в повече, но за тях е важно да бъдат заети през цялото време, защото в противен случай скуката може да ги направи изключително раздразнителни и дори деструктивни. Родители, които имат склонност да прекаляват с грижите и да се притесняват неоснователно за всяка стъпка на децата Овни, могат без да искат да провокират най-лошите страни в характера на децата си – ценете тяхната самоинициатива и независимост.

Те трудно понасят команди, пък дори и идващи от мама и татко.
Телец
Децата телец са много чувствителни, но има няколко неща, с които задължително трябва да сте наясно при възпитанието им. Те са много зависими и свикват бързо с домашната среда. За да се чувстват сигурни и спокойни, уверете се, че любимите им неща вкъщи са винаги близо до тях, дори когато пътувате. Знайте, че децата Телци не обичат промените и свикват много бавно с тях. Ако трябва да правите генерална промяна, то най-добре започнете да подготвяте малкия Телец отрано. Децата от тази зодия са много отдадени на нещата, които правят. Може би няма да им е лесно да си изберат хоби, но когато разберат кое ги влече, то ще видите, че цялата им енергия ще се насочи натам по един плавен и много продуктивен начин. За тях не е типично да са обградени с цяла тайфа деца, но още от ранна детска възраст те ще успеят да намерят малко, но истински приятелства.

Тънък момент при телчетата е, че когато се ядосат могат да покажат доста тежък характер – не поощрявайте гневните им изблици, ако не искате да решат, че с „тръшкане“ могат да постигнат всичко. По-скоро открийте логичната причина за недоволството им и се опитайте да говорите открито с тях. Насърчете ги да спортуват, физическите усилия са огромен отдушник за емоциите на тези деца.

Близнаци

Децата Близнаци са любопитковците в Зодиака. Жаждата им за нови знания започва още докато са в бебешката си кошарка. Всичко ги вдъхновява и имат въпрос за всяко природно явление. Подгответе цялата си енциклопедична мощ, купувайте им много книжки, запознайте ги с различни стилове музика, спортове, наука.

Те ще искат да пробват всичко – един ден ще искат да стават актьори, на следващия вече ще са шахматисти. Веднъж може да ги видите да създават анархия в квартала, обградени с тълпа деца, а друг път – свити на кълбо кротко ще си четат книжка. Свиквайте! Настроенията им се менят често. Децата Близнаци са много драматични – способни са да си измислят хиляди истории, защото отрано разбират силата на думите. Доста са нетърпеливи и са добри манипулатори.

Рак
Раците са малки мечтатели. Децата Раци се чувстват най-щастливи в собствения си свят от мечти и щури идеи. Ако са в голяма компания от деца, те няма да искат да застанат в центъра на събитията и по-скоро пасивно ще наблюдават какво се случва и ще правят, каквото правят и останалите.
Насърчете ги да споделят идеите си за занимания и игри. Те имат богато въображение и отпуснат ли се веднъж, ще ви изненадат със своята изобретателност и материалния резултат от идеите, които дълго са пазили само за себе си.
Те са срамежливи до степен, която могат да крият от вас важни неща и истината за проблемите си. Родителите трябва да намерят начин за комуникация с тях и да ги уверят, че няма проблем да споделят с тях. Веднъж открили начин да общувате с децата Раци, те ще усетят колко освобождаващо е да казваш истината и ще се превърнат в много по-открити личности.
Живеят в свят на емицоии, затова децата от тази зодия имат нужда да усещат емоция и от страна на близките си хора. Любовта и нежностите ще ги направят щастливи и спокойни – грубите думи на децата в училище могат да им причинят сериозна емоционална травма. Затова давайте им достатъчно любов вкъщи, за да успеят да се справят с онова, което може да ги разстройва извън дома.
Лъв
Зодия Лъв е управлявана от Слънцето – затова и още от деца Лъвовете обичат да греят под светлината на прожекторите. Обичат да бъдат обожавани и поощрявани. Не позволявайте обаче а станат зависими от вниманието и ласкателствата. Няма да са изключиение случаите, в които откривате вашия наследник в центъра на събитията на детската площадка. Те са магнетични и лесно привличат вниманието. Вашата роля ще бъде да помогнете на детето си да разбере, че не всеки е еднакъв и знае всичко. Научете ги, че има деца, които не изглеждат и не се държат като тях, но това е защото имат талант и качества в други области. Тъй като се ползват с популярност, децата Лъв често спекулират с това и започват да се държат наставнически с останалите. Ако не научат отрано как да контролират любовта си към лидерството, то те един ден ще се превърнат в арогантни възрастни.
Дева 
Децата Деви са малки ангели, които обожават да помагат на останалите. За тях е удоволствие да се чувстват полезни, което може да е добре дошло за семейства с повече деца – малките Деви с радост ще бъдат отговорни батковци и каки. Те са любознателни и дисциплинирани, може би затова много деца Деви нямат никакви затруднения с това да учат чужди езици. Те са много земни и практични, затова у тях няма да видите див ентусиазъм като този на Овните, нито въображението на Рибите. Затова пък са много разумни и се палят от дейности, за които е нужна логика и практичен ум.
Дяволът е в детайлите – Девите са наблюдателни още от най-ранна детска възраст. Пъзели с много части и сложни конструктори ще ги зарадват искрено.

Родителите трябва да са наясно, че малките Деви искат да са перфектни във всичко, което правят. Често се случва децата от тази зодия да се поддават на леки депресии – измисляйте им постоянни поводи за забавление и радост, филтрирайте негативните неща и ги научете да мислят положително. Само така ще растат с усмивка и леко сърце и ще попречите на тенденцията да узряват по-бързо, отколкото е нужно.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК!

Извън спорта

Хороскопът за 20 юни, четвъртък

Публикувано

на

Овен 

Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора, пише lamqta.com. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Ако има нещо, до което упорито се опитвате да се доберете на работата си, днес има голяма вероятност най на края да видите прогрес в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне така, както би Ви се искало, но при такива неща никога не може да има гаранция за всичко. Но пък точно това прави очакването така завладяващо: никога не знаеш, какво може да очакващ в следващия момент.Така че раздвижете пръсти, изпратете необходимите електронни съобщения и чакайте, за да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци

На приключване с деловите задачи трябва да използвате сутрешните часове. През деня забележимо ще се засили стремежът Ви към свобода, оригиналност, и откриване на нови страници в деловия и любовния живот. Само че търсенето на независимост може да се натъкне на препятствия. Може да Ви попречи необходимостта спешно да свършите нещо. Ще успеете да се справите, ако на време си съставите план за действие, и се откажете от ненужните и излишно опасни експерименти.

Рак

През този ден се постарайте , да не правите забележки на своя любим човек, дори това много и много да Ви се иска. Той няма да е в състояние да възприеме дори и най-справедливата критика и подобно на таралеж ще Ви показва хиляди бодлички. Нали не искате това?…

Лъв

Най-сетне ще започнете да разбирате, как влияете на обкръжаващите, и това все повече започва да Ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат Вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са доста големи. Не надценявайте властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност.

Дева

Очакват Ви финансови загуби и на много представители на знака днес ще се наложи да се „бръкнат” с доста големи суми. Но пък за сметка на това, в други отношения денят е много подходящ. Всъщност, днес Девите ще имат възможност да реализират планове от личен характер, да зарадват близките си и приятно и весело да прекарат времето си с приятели. Много плодотворна ще бъде първата половина на деня и по тази причина ще трябва нея да посветите на задължения и дейности, изискващи повече внимание. Чак вечерта ще може да се радвате на спокойна и непланирана предварително почивка, когато дори гледането на телевизия ще Ви достави огромно удоволствие.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 20 юни, четвъртък

Публикувано

на

Везни

Днес Вашия любим човек ще скрива нещо от Вас, което, разбира се, въобще няма да Ви хареса. Само че не бързайте да си правите генерални изводи! Може би наистина е по-добре да не знаете за онова, което не иска да Ви каже? Много знаене – много усложнения и проблеми…

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия, пише lamqta.com. Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

Повече от ясно е, че днес ще затворите очите си за общественото мнение, относно Вашия любим човек, и ще постъпите така, както сами преценявате, че е нужно, без да се съобразявате с когото и да било и без да се нуждаете от нечие ръководство. Навярно това ще бъде най-правилния изход от създалата се ситуация.

Козирог

Не е лесно да Ви накарат да се разделите с пот изкараните пари, дори и да имате хубав повод за покупки – рожден ден, годишнина или някакъв друг тържествен случай. Така че ако днес се събудите с желание да похарчите крупна сума, вземете някой от близките си хора и си дайте вид, че добре сте помислили, преди да дадете парите на касата. Знаете какво искате и може да се сдобиете с желаното, а това е достатъчно.

Водолей

Днес и през следващите няколко дни е най-добре да си сложите предупредителен знак, тъй като от Вас не трябва да очакват обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на чувствата си да се проявят, но ако действително се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено настроение, защото иначе много ще ги разтревожите.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнят, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Извън спорта

Парче бекон, парче кашкавал и яйце правят от обикновения картоф малък шедьовър (СНИМКА)

Публикувано

на

Приготвяне:

30 мин

Готвене:
60 мин

Общо: 90 мин

Хранителна стойност:
500 kcal

Опитът показва, че за най-вкусните ястия не са нужни много продукти. Тази рецепта с картофи е поредното доказателство, че малкото продукти означават много вкус.

Спокойно може да поднесете така приготвените картофи и на празничната трапеза – със сигурност ще оберат точките. Картофки в бекон с кашкавал и яйце – много вкусно, зашеметяващо красиво и невероятно апетитно.

Важно! Картофите трябва да са големи. Трябва да ги измиете старателно и дори може да не ги белите.

Необходими продукти:

6 големи картофа

200 гр.настърган кашкавал

18 ленти бекон

6 яйца

зелени подправки на вкус

6 супени лъжици зехтин

сол, черен пипер на вкус

Приготвяне:

Покрийте тавичката с хартия за печене.

Набодете всеки картоф с вилица и го намажете със зехтин. Добавете сол и черен пипер на вкус, след което сложете картофите в тавичката.

Пъхнете ги във фурната, предварително загрята до 180 градуса и печете 40 минути.

Готовите картофи извадете върху дъска и отрежете горния слой. След това извадете сърцевината с лъжица.

Кашкавала настържете и поставете в купа. Добавете към него издълбаното от картофите, сол и пипер на вкус. Разбъркайте добре.

Вземете 3 ленти бекон и ги сложете на дъската. В центъра поставете една „лодка“ от картоф и обвийте хубаво с бекона. Поставете плънката в средата, натъпчете я леко и отгоре чукнете едно яйце.

Същото направете и с другите картофи.

Върнете приготвените лодки в тавичката и ги сложете да се пекат във фурната, предварително загрята до 160 градуса. Печете 15-20 минути. След това поръсете с нарязани зелени подправки и сервирайте веднага.

изт. ЗаЖената

Прочети повече

Избрано