Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Мегз проговори за арестуваното си гадже

Публикувано

на

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз проговори за любовта си Румен Рончев и разкри подробности за неизчерпаемите скандали около тях след влизането му в ареста. Брюнетката обясни, че страда за любимия си. Въпреки че той все още е в ареста по обвинение за застрахователна измама, дизайнерката го чака навън. След ареста на Рончев Мегз довери, че за два месеца е отслабнала с 9 кг.

и почти не се е хранела. „Толкова много ме боли от това, че го няма. Бях толкова щастлива с него. Имах всичко, за което някога съм мечтала. Случи ми се голямата любов, такава, каквато си я бях пожелавала – като по филмите. Сега, когато го няма, ми е много тежко“, каза Мегз в тв интервю.

Преди дни тя се оплака, че неговата жена не му дава развод, въпреки че двамата не споделят чувства и общ дом от години. „Сега искам Румен да излезе, после ще мислим как да се разведе“, заяви Каканашева. Самата тя сподели още, че веднага след ареста съпругата му, която като негова все още законна половинка има право на среща с него, се е опитала да настрои Рончев против Мегз, но не се е получило. Дизайнерката отишла в съдебната зала, когато се гледало делото на гаджето ѝ, и по този начин му показала, че не го е изоставила. Мегз сподели, че двамата кореспондират, като си пишат писма./woman.bg

Избрано