Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Венци Стефанов нападна Петър Хубчев

Публикувано

на

Президентът на Славия и член на ИЗпълкова на БФС Венцеслав Стефанов нападна Петър Хубчев заради желанието му да се махне от поста национален селекционер.

„Трябва да има някаква промяна във формата на първенството. Надявам се това да се случи. Според мен г-н Хубчев си има виждания по въпроса и се надявам, че е достатъчно голям сам да си оправдава постъпките.

За мен е некоректно – към Боби Михайлов и другите, които са му гласували доверие“.

„Ако нещо хубаво може да се случи в българския футбол, е да построим стадионите за тези европейски и световни първенства, за които кандидатстваме. И на тези прилежащи от себе си ще могат да спортуват. Това може да се случи само ако премиерът се опита и го направи. Това е единственият шанс. Друг – досега се извъртяха сумати правителства, но сега виждаме, че това може да се случи“.

„Цялата Европа си играе по нормален начин. Всеки играе срещу всеки и се вижда колко точки е спечелил – после се вижда кой заслужава да остане и кой да отпадне. Видяхте преди година как с две-три точки имаше отбор, който се спаси“, заяви Венци Стефанов след 2:2 на тима му срещу Локо (Пд).

Избрано