Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Само дни след уволнението от БНТ, Коко Каменаров се радва на бебе

Публикувано

на

Коко Каменаров на седмото небе, спретна пищен купон за внука си

Коко Каменаров, който подаде оставка от директорското място в БНТ е станал дядо. Бившият шеф на националната телевизия почерпил всичките си приятели и колеги за здравето на внука си Борис. Въпреки, че е само на 54 години той чакал тоя миг с нетърпение и бил много щастлив с наследника си.

Неговата половинка Радина Червенова още през 2015 година изпита върховното щастие да е баба.

Дъщеря й Деси, която е от първи й брак я дари с внуче. Бебето се роди в Англия, където щерката й отдавна живее  със съпруга си. Двамата имат фирма за организиране на сватби и тържества.

На Острова живее и брат й Влади. Който също е дете на Радина от предишния й брак. С Коко Каменаров имат една обща дъщеря Анастасия. А той е татко и на София от предишната си половинка.

Появата на внучето му се случи в един от най-тежките моменти в живота на семейството. Радина от известно време има сериозни проблеми със здравето. Които наложиха дълго време да не се появява на екран. От миналото лято водещата на новините не се е появявала в ефир. За първи път се показа пред камери през тази пролет на церемонията „Жена на десетилитието”, предават от retro.bg.

На купона половинката на Коко блесна с впечатляваща визия като показа, че вече е във форма. Беда застигна и Каменаров, който се раздели с поста си заради шофиране в след употреба на алкохол. Делото се влачи година, но приключи с осъдителна присъда от една година и три месеца. Макар да е условна се наложи Коко да подаде ставка от директорския пост.

Избрано