Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Боби Михайлов утвърди новия селекционер на футболните ни национали

Публикувано

на

Красимир Балъков ще е новият национален селекционер на България. Той заменя Петър Хубчев, който вече е подал молба в БФС за напускане.

Сегашният мениджър на Етър вече е утвърден от Боби Михайлов. Остава само назначението му да бъде официализирано.

Проблем в момента се явява заседание на Изпълкома. Очаква се в кратки срокове Михайлов да свика сбирка, за да се обяви решението за Бала.

Хубчев пък трябва да плати 3 заплати, за да разтрогне договора си. Дотук се стигна, след като от БФС са отказали да подпишат молбата му за напускане и в сила влиза срокът на предизвестие. То е 3 месеца, като според източници от „Бояна“ това е било изрично желание на Хубчев, когато той е подписвал своя договор с БФС през 2016 г. Така специалистът ще стане свободен чак на 1 август. Другият вариант е да си плати 3 заплати, като сумата е около 100 000 лв. За напускането му намекна членът на Изпълкома и шеф на Славия Венци Стефанов.

Петър Хубчев е смятан за сигурен нов треньор на Левски, но не е ясно дали от „Герена“ ще искат да платят тези пари. Възможно е бившият защитник на „сините“ въобще да не стигне до треньорския пост на „Герена“.

Идеята на клубното ръководство е била Хубчев да е треньор, а Димитър Димитров спортен директор. Херо вече приключи с казахстанския Иртиш, като клубът от Павлодар назначи Сергей Климов на неговото място. Сега Димитров ще даде Иртиш на съд заради начина, по който двете страни се разделиха. Казахстанците се опитаха да го изиграят и да го уволнят дисциплинарно за неявяване на работа, за да си спестят неустойката по договора. Но по всичко личи, че ще им се наложи да плащат./Дума

Избрано