Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Папата разпоредил изваждането на отбор от Първа лига!

Публикувано

на

Папа Франциск е в основата на изваждането на Верея от Първа лига. Аржентинецът останал бесен, че заложил в китайски букмейкър огромна сума пари над 6.5 гола, пък „млеката“ паднали само с 2:0 от Витоша (Бистрица).

„Моят приятел и сънародник дон Диего бе в Бълагия преди мен, за да се гмурка край Шабла и ми вика да сложа „над 6,5 гола“, напоследък излизали често при Вас.

Нали съм оптимист, викам тия още до почивката са надминали по голове „Байер“ (Леверкузен), ама нъцки. Това не е Библейско! Анатема!“, избеснял папата.

От Верея пък като разбрали откъде идва проблеми, решили да пробват с дипломация, като дори предложили на Франциск да картотекират 11 кардинали да доиграят сезона, и без това едвам събирали състав от юноши.

Главата на Римокатолическата църква също така останаля недоволня, че на папамобила ѝ имало надписи „Локо Сф“ и „Измий ме“.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано