Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Нов обрат по делото на Кубрат Пулев срещу Джени Суши

Публикувано

на

Кубрат Пулев не се притеснява за изслушването на 14 май в Калифорния, на което ще трябва да отговаря за поведението си след победата над Богдан Дину, когато целуна по устните американската репортерка Джени Суши.

Когато човек лъже, мами, крие и иска да изопачи нещата, рано или късно това не се получава. Може за момент да вземе превес и да успее да направи нещата в негова полза, но това ще е моментно и всичко ще си проличи. Аз съм човек, който никога не е страдал от женско внимание, и сега точно пък към нея… не, не е сериозно“, каза Пулев пред bTV по адрес на Суши, преди да се качи зад волана на един от автомобилите, участващи в националния шампионат по планинско изкачване в Гоце Делчев.

Боксьорът направи една обиколка, а навигатор му бе организаторът на състезанието Румен Дунев. Вчера се проведоха официалните тренировки, а днес са трите манша, в които участие ще вземат най-изявените родни автомобилисти./7дниБългария

Избрано