Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за седмицата преди баловете (13-19 май 2019) :)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви бъде трудно да избегнете някои песимистични настроения, свързани с различни преживявания в миналото или в настоящето ви.
Ще сте склонни към недоверчивост, подозрителност и съмнителност в действия и думи на хора около вас. Неочакваните разходи или ангажименти ще ви създават нежелано напрежение, не защото са трудни за изпълнение, а защото психически и емоционално тази седмица няма да бъдете стабилни, пише astro.velida.net.
Във финансов план са възможни всякакви неочаквани събития и ситуации.


Семейните ви отношения ще са също подвластни на вашето емоционално състояние и където възникнат конфликти ще е вследствие именно на липсата на търпение, разбиране и чувствителност.
Особено деликатни ще бъдат брачните отношения с партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от неговата цел. Бъдете внимателни обаче с багаж или с документи, проверявайте всеки важен детайл около вашето пътуване.

Телец Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под зодиакалния знак Телец, през тази седмица повечето от вас ще имат специални надежди и очаквания свързани с работата или с бизнеса си.
Много от вашите идеи и планове ще имат възможност да се реализират, а и късмет няма да ви липсва.
През тези седем дни ще имате възможност да създадете нови познанства и да развиете вече създадени такива. Особено впечатление могат да ви направят хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.
Хубавото е, че тази седмица ще бъдете склонни да приемате хората такива каквито са, без да им търсите недостатъци.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на ваши важни финансови дела и любовни отношения.
Бъдете обаче преди всичко търпеливи и избягвайте да налагате волята си.
Важен разговор с жена над средна възраст може да ви провокира към размисли относно начина ви на живот и разбиранията ви за живота като цяло.
Сега ще бъдете готови да се учите от опита на други хора, особено в духовната сфера.
Важно влияние в живота ви през тази седмица ще изиграят хора, които живеят или работят в друго населено място.

Близнаци Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под зодиакалния знак Близнаци, пред вас е седмица, в която ще ви изненадат приятно действия на млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
Някои от вас ще присъстват на събиране по специален повод свързано с млад човек: рожден ден, абитурентски бал, имен ден и др.
Срещи и събирания с по-млади от вас хора ще ви зареждат с положителни емоции. Вероятни ще имат и конкретни поводи за подобни събития, но също така вие ще изпитвате потребност от подобен вид общуване.
Комуникацията ви с представители на противоположния пол ще е свързана с предимно с работата ви или с изпълнението на конкретни задачи и планове.
Романтично познанство с по-възрастен от вас партньор, може да се окаже интересно, но не и перспективно.
Някои от основните ви проблеми през тази седмица ще са свързани с емоционалната ви или психическа нестабилност, което ще се дължи на някои неудачи от предишната седмица или на здравословни проблеми, които ви притесняват в момента.
Младите мъже Близнаци ще имат успешна седмица, в която ще могат да реализират свои планове свързани с покупки, вещи, които притежават или стока (услуга), която произвеждат.

Рак Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате ангажимент или ще прекарате повече време с мъж от кръга ви роднини. Разбира се, това може да се случи и чрез по-чести или по-дълги телефонни разговори, особено ако живеете в различни населени места.
Много важно за вас ще бъде присъствието или срещите ви с момиче или с млада жена, която може тепърва да се появи в кръга ви приятели, колеги, бизнес партньори или клиенти.
Внимателно следете отношенията си с жена родена под знака на Телец, Дева или Козирог, които могат да ви донесат някаква полза или да ви помогнат за вашето самоусъвършенствуване.
През тези седем дни ще възникне кратко напрежение свързано с пътуване или с новина, която ще получите от друго населено място.
Ако пътувате с цел уреждане на документи или договор ще срещнете затруднения, но едва ли ще преживеете загуба.
През седмицата ще възникнат различни спорни ситуации свързани с пари, неочаквани разходи или затруднения при получаването на пари.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат повече семейни ангажименти, но тяхното изпълнение едва ли ще предизвика някакви затруднения. Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак, ако все още сте несемейни.
Младите жени Рак ще преживеят няколко важни срещи, които ще имат някакво въздействие върху близкото им бъдеще.

Лъв Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще усетите ползата от ваши предишни мъдри решения или обратното, ще изстрадате липсата на такива.
Поуките, които е трябвало да вземете от ваши провалили се отношения в миналото сега могат да ви бъдат от полза, стига да ги осъзнавате.
Седмицата ще има много силно духовно значение за вас и дали ще изживеете приятни моменти или ще се сблъскате с неочаквани затруднения, ще зависи от извървяния досега от вас път и уроците, които евентуално сте усвоили досега.
Тези, от вас, които успешно са се справили с изпитанията, които са преживели досега, ще преживеят седем дни на успехи, специални преживявания, признание и достигане до важни позиции в кариерата или бизнеса си.
Останалите ще трябва да продължат да трупат опит, чрез новите събития, които Съдбата предстои да им даде.
Очакванията ви за специални събития в любовния ви живот през тази седмица ще се окажат нереални или ще имат съвсем различно развитие. Трудно е да се каже дали това ще ви зарадва или не, защото в голяма степен ще зависи от искренността в отношенията с партньора ви.
Мнозина ще се ангажират с подарък, пратка или друг имотен ангажимент с жена от кръга си роднини или приятели.
Жените над 35 годишна възраст ще могат да постигнат много в неща, които касаят дома, в който живеят или собственост, която притежават.

Дева Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще вложите много енергия и усилия да преодолеете различни затруднения и неприятности на работното си място или в бизнеса си.
Има голяма вероятност събитията през тази седмица да ви провокират към вземане на решение за напускане на настоящата ви позиция, преместване на ново работно място, приключване на някаква дейност в бизнеса и др.
Благоприятно за вас развитие ще имат финансови отношения или планове с млад мъж, който не е задължително да бъде член на вашето семейство.
Седмицата може да се окаже начало на нов етап от вашето развитие, стига да се готови за новите възможности, които ще възникнат през тези седем дни. Ще има събития или предложения, които ще ви изненадат, но които си заслужава добре да обмислите.
Проблемите, които ще възникнат с дете или между деца и родители ще създадат напрегната обстановка в дома ви, но напрежението може много бързо да се уталожи с такт и дипломатичност.
Вероятно вие като родители или вашите деца не сте готови за някои промени или решения, затова не избързвайте с действия и решения.
Младите мъже Дева ще обсъждат с приятели различни възможности за допълнителни доходи чрез почасова работа или друг професионален ангажимент.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Бивш футболист на ЦСКА заменя Иван Турицов в националния отбор на България

Публикувано

на

Десният защитник на ЦСКА Иван Турицов, който получи дебютна повиквателна за националния отбор, мина медицински прегледи. Ядрено-магнитният резонанс е показал, че няма скъсани връзки на  дясното коляно, което е добре.

Талантливият краен бранител обаче пропуска последния мач на отбора този петък срещу Ботев (Пловдив), както и мачовете на националният отбор с Чехия и Косово в началото на юни.

На негово място бе повикан бившият защитник на ЦСКА Иван Бандаловски, понастоящем футболист на Берое.

Новият селекционер Красимир Балъков ще събере група от 27 футболисти за лагер-сбора преди европейските квалификации срещу Чехия на 7 юни и Косово на 10 юни.

Прочети повече

Извън спорта

PornHub разказа кое е любимото порно на жителите на големите градове

Публикувано

на

Във Варшава 34 процента от жените гледат видеоклипове в PornHub – повече, отколкото във всички други градове

PornHub публикува списък от 20 града, чиито жители най-често гледат видео на сайта и разказа за порно предпочитанията им. В първата петица попаднаха Ню Йорк, Лондон, Париж, Лос Анджелис и Чикаго. Освен тях, в рейтинга има четири други американски града, три австралийски, два японски и два италиански, както и Банкок, Варшава, Сеул и Торонто.

Създателите на списъка отбелязват, че Париж може да се нарече най-сладострастния град, тъй като в него живеят почти четири пъти по-малко хора, отколкото в Ню Йорк, което означава, че там се срещат по-често любители на PornHub.

Най-много време в PornHub прекарват жителите на столицата на Южна Корея Сеул: средното им време в сайта е 12 минути и 15 секунди. Най-малкото порно се гледа от японците, които средно прекарват малко повече от 8 минути в PornHub.

Популярни видеоклипове в Ню Йорк, Лондон, Париж и Торонто са тези с представители на други нации. Авторите на списъка обясняват този факт с многонационалното население в тези мегаполиси.

Във Варшава 34 процента от жените гледат видеоклипове в PornHub – повече, отколкото във всички други градове. В Сеул делът на жените, влизащи в сайта е минимален и е само на 21%.

Тенденцията за гледане на видеоклипове от мобилни устройства, а не от компютри, е станала обща за всички градове.

PornHub обяви и петте най-популярни порно категории сред жителите на всеки град. В Ню Йорк видеоклиповете с афро-американци са на първо място, в Лондон – видеоклипове с лесбийки, в Париж – порно с французи. Категорията MILF се оказа най-популярната във Варшава, а “хентай” – в Банкок и два японски града. https://blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Най-голямата грешка рано сутрин! Ето защо дебелеем!

Публикувано

на

Ако искате да запазите линията си или да загубите няколко килограма, задължително трябва да избягвате някои вредни сутрешни навици и грешки, които забавят метаболизма, като например да не закусвате, пише gotvach.bg.

На метаболизма влияят множество фактори, а сред най-значимите са годините, теглото и генетиката. Разбира се, някои от тях не могат да се повлияят, но други са свързани с решенията, които сами взимаме, стила ни на живот и сутрешните грешки, които допускаме, а те могат значително да забавят или ускорят метаболизма ни.
Ако желаете да намалите теглото си, просто закусете.
Закусете един час след ставане и имайте предвид, че чаша кафе не се счита за закуска. По-полезно за метаболизма е да се изпие чаша чай и да се консумират добре балансирани храни, богати на хранителни вещества.
Добре би било да пиете повечко вода, а чаша студена вода след закуска, ще помогне на тялото да „работи“по-бързо.
Със сутрешните упражнения може да изгорите половината калории, които ще приемете през деня. Сутрешното бягане е много по-полезно от бягането през останалата част на деня и ще изгорите много по-голям процент от мазнините. Освен това, ще сте свежи и по-работоспособни.
За да избегнете чувството за глад след здравословната закуска, преди времето за обяд е добре да хапнете круша или ябълка с канела, ябълков чипс, ядки или тиквени семки. А може да изпиете просто една чаша студена вода.

източник: bradva.bg

Прочети повече

Избрано