Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за седмицата преди баловете (13-19 май 2019) :)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви бъде трудно да избегнете някои песимистични настроения, свързани с различни преживявания в миналото или в настоящето ви.
Ще сте склонни към недоверчивост, подозрителност и съмнителност в действия и думи на хора около вас. Неочакваните разходи или ангажименти ще ви създават нежелано напрежение, не защото са трудни за изпълнение, а защото психически и емоционално тази седмица няма да бъдете стабилни, пише astro.velida.net.
Във финансов план са възможни всякакви неочаквани събития и ситуации.


Семейните ви отношения ще са също подвластни на вашето емоционално състояние и където възникнат конфликти ще е вследствие именно на липсата на търпение, разбиране и чувствителност.
Особено деликатни ще бъдат брачните отношения с партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от неговата цел. Бъдете внимателни обаче с багаж или с документи, проверявайте всеки важен детайл около вашето пътуване.

Телец Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под зодиакалния знак Телец, през тази седмица повечето от вас ще имат специални надежди и очаквания свързани с работата или с бизнеса си.
Много от вашите идеи и планове ще имат възможност да се реализират, а и късмет няма да ви липсва.
През тези седем дни ще имате възможност да създадете нови познанства и да развиете вече създадени такива. Особено впечатление могат да ви направят хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.
Хубавото е, че тази седмица ще бъдете склонни да приемате хората такива каквито са, без да им търсите недостатъци.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на ваши важни финансови дела и любовни отношения.
Бъдете обаче преди всичко търпеливи и избягвайте да налагате волята си.
Важен разговор с жена над средна възраст може да ви провокира към размисли относно начина ви на живот и разбиранията ви за живота като цяло.
Сега ще бъдете готови да се учите от опита на други хора, особено в духовната сфера.
Важно влияние в живота ви през тази седмица ще изиграят хора, които живеят или работят в друго населено място.

Близнаци Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под зодиакалния знак Близнаци, пред вас е седмица, в която ще ви изненадат приятно действия на млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
Някои от вас ще присъстват на събиране по специален повод свързано с млад човек: рожден ден, абитурентски бал, имен ден и др.
Срещи и събирания с по-млади от вас хора ще ви зареждат с положителни емоции. Вероятни ще имат и конкретни поводи за подобни събития, но също така вие ще изпитвате потребност от подобен вид общуване.
Комуникацията ви с представители на противоположния пол ще е свързана с предимно с работата ви или с изпълнението на конкретни задачи и планове.
Романтично познанство с по-възрастен от вас партньор, може да се окаже интересно, но не и перспективно.
Някои от основните ви проблеми през тази седмица ще са свързани с емоционалната ви или психическа нестабилност, което ще се дължи на някои неудачи от предишната седмица или на здравословни проблеми, които ви притесняват в момента.
Младите мъже Близнаци ще имат успешна седмица, в която ще могат да реализират свои планове свързани с покупки, вещи, които притежават или стока (услуга), която произвеждат.

Рак Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате ангажимент или ще прекарате повече време с мъж от кръга ви роднини. Разбира се, това може да се случи и чрез по-чести или по-дълги телефонни разговори, особено ако живеете в различни населени места.
Много важно за вас ще бъде присъствието или срещите ви с момиче или с млада жена, която може тепърва да се появи в кръга ви приятели, колеги, бизнес партньори или клиенти.
Внимателно следете отношенията си с жена родена под знака на Телец, Дева или Козирог, които могат да ви донесат някаква полза или да ви помогнат за вашето самоусъвършенствуване.
През тези седем дни ще възникне кратко напрежение свързано с пътуване или с новина, която ще получите от друго населено място.
Ако пътувате с цел уреждане на документи или договор ще срещнете затруднения, но едва ли ще преживеете загуба.
През седмицата ще възникнат различни спорни ситуации свързани с пари, неочаквани разходи или затруднения при получаването на пари.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат повече семейни ангажименти, но тяхното изпълнение едва ли ще предизвика някакви затруднения. Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак, ако все още сте несемейни.
Младите жени Рак ще преживеят няколко важни срещи, които ще имат някакво въздействие върху близкото им бъдеще.

Лъв Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще усетите ползата от ваши предишни мъдри решения или обратното, ще изстрадате липсата на такива.
Поуките, които е трябвало да вземете от ваши провалили се отношения в миналото сега могат да ви бъдат от полза, стига да ги осъзнавате.
Седмицата ще има много силно духовно значение за вас и дали ще изживеете приятни моменти или ще се сблъскате с неочаквани затруднения, ще зависи от извървяния досега от вас път и уроците, които евентуално сте усвоили досега.
Тези, от вас, които успешно са се справили с изпитанията, които са преживели досега, ще преживеят седем дни на успехи, специални преживявания, признание и достигане до важни позиции в кариерата или бизнеса си.
Останалите ще трябва да продължат да трупат опит, чрез новите събития, които Съдбата предстои да им даде.
Очакванията ви за специални събития в любовния ви живот през тази седмица ще се окажат нереални или ще имат съвсем различно развитие. Трудно е да се каже дали това ще ви зарадва или не, защото в голяма степен ще зависи от искренността в отношенията с партньора ви.
Мнозина ще се ангажират с подарък, пратка или друг имотен ангажимент с жена от кръга си роднини или приятели.
Жените над 35 годишна възраст ще могат да постигнат много в неща, които касаят дома, в който живеят или собственост, която притежават.

Дева Седмичен Хороскоп 13 – 19 май 2019

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще вложите много енергия и усилия да преодолеете различни затруднения и неприятности на работното си място или в бизнеса си.
Има голяма вероятност събитията през тази седмица да ви провокират към вземане на решение за напускане на настоящата ви позиция, преместване на ново работно място, приключване на някаква дейност в бизнеса и др.
Благоприятно за вас развитие ще имат финансови отношения или планове с млад мъж, който не е задължително да бъде член на вашето семейство.
Седмицата може да се окаже начало на нов етап от вашето развитие, стига да се готови за новите възможности, които ще възникнат през тези седем дни. Ще има събития или предложения, които ще ви изненадат, но които си заслужава добре да обмислите.
Проблемите, които ще възникнат с дете или между деца и родители ще създадат напрегната обстановка в дома ви, но напрежението може много бързо да се уталожи с такт и дипломатичност.
Вероятно вие като родители или вашите деца не сте готови за някои промени или решения, затова не избързвайте с действия и решения.
Младите мъже Дева ще обсъждат с приятели различни възможности за допълнителни доходи чрез почасова работа или друг професионален ангажимент.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано