Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Ето с какво ще се занимава вече Емил Чолаков

Публикувано

на

Наскоро синоптикът на bTV Емил Чолаков обяви, че напуска телевизията, за да навлезе в друго поприще. Какво обаче ще е то? Оказва се, че Чолаков ще стане метеоролог в държавното предприятие “Ръководство на въздушното движение” (РВД). Според „24 часа“ обаче не е изключено отново да го видим и на малкия екран.

Като всеки новопостъпил в РВД и той трябва да премине необходимото обучение.

Когато стане пълноправна част от екипа там, все пак може и 1-2 пъти седмично да съобщава прогнозата за времето по bTV, казват негови близки, цитирани от изданието.

“Винаги съм обичал работата си в bTV, защото през всичките години работих това, за което съм учил, което ми доставя удоволствие и ми дава голяма свобода. Имах шанса да представям времето така, както исках да го чуя самият аз – възможно най-приятелски и позитивно. Но дойде моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една професия, към която отдавна имам интерес, и да бъда полезен по друг начин”, коментира синоптикът напускането си. Чолаков беше част от екипа на телевизията в продължение на 13 години.

Избрано