Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Стъпките за реабилитацията на Кобрата

Публикувано

на

Спортната комисия на щата Калифорния се произнесе срещу българския боксьор в тежка категория Кубрат Пулев във връзка с жалбата на репортерката Дженифър Равало заради целувката между двамата на 23 март. 38-годишният българин е с отнет лиценз на територията на Северна Америка за срок от 6 месеца, считано от датата на провинението. Той ще трябва да посети обучителна програма във връзка със сексуалния тормоз и специален курс за превенция на сексуалните посегателства над жените в медийната сефера и да заплати 2500 долара глоба преди следващото заседание на комисията, което ще бъде на 22 юли. Ако изпълни тези изисквания, още тогава боксовият му лиценз може да бъде възстановен.

Двете програми предстоят да бъдат одобрени от комисията в следващите 14 дни. Те трябва да се проведат в САЩ, а Пулев трябва да ги завърши в следващите 45 дни. Това значи, че Пулев ще прекара доста време отвъд океана./Гонг

Избрано